Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Aslında Mertan'ın Capdevilla'ya karşı oyununa bakarsak 11'de bile düşünebiliriz CL dahil...Capdevilla üstdüzey bir oyuncuydu baya zorladı...Arkasında Eboue olsa daha da zorlardı belki , Ujfa oynamıştı galiba...Sağ açığımız bence kendi içimizde olabilir...Tabi 1 sezonda bir Farfan , Nani etkisi yapması da imkansız ama bu işler belli olmuyor...

[video=youtube;Muh-0n5Slww]https://www.youtube.com/watch?v=Muh-0n5Slww[/video]

Mertan Caner Öztürk mü ? Icime dogdu o Yildiz olacak, ama tabi Fatih Hoca sans verirse. O Aydin gibi Hayatini bos yere bitirmez.

Irmaz kazuk bu gece bomba transfer haberi gelebilir demiş

Valla anladim yabanci icin ab kurali bekleniyor ya yerli icin ne beklerker.

Biran once kerim okay halil umut gibileri alinsn.

Allah'im sabir, Gökhan gelse 5 sene Ön Libero'da zorluk cekmicez bunlarin yaptigi ise bak.

Neyse almasin bosver, bunlar gidip Melo'yu kiralasin 8 sene bonservis ödemeden.

Bülent Akın gelmişti orta sahaya rekor bonservisle zamanında.

Lorik Cana'yı 5'e mi ne aldık, adam iyi değildi belki ama millet ondan bile çalım gol falan bekliyordu.

Bizimkiler Sneijder'i bile 7.5'a aldık fazlasını kimseye vermeyiz kafasında sanırım hala.

[video=youtube;T8HZty_y6NY]https://www.youtube.com/watch?v=T8HZty_y6NY[/video]

Ya Halil'le ne işimiz var...Ayrıca Umut'ta 30'una geldi bırakın 11 oynayacağı bir takımda oynasın , yedekte çürümesin..Onun yerine Muhammet Demir alınabilir çok iyi bir stili var , ayrıca Berk İsmail'i çıkarın.

Keşke Mertan tarzı oyuncularımıza şans verilse Emre Çolak'a gelene kadar.

şikeye destek yürüyüşü var caddede.Galatasaraylı forması olanlarda varmış.utanıyorum ordaki Galatasaraylılardan

Bülent Akın gelmişti orta sahaya rekor bonservisle zamanında.

Lorik Cana'yı 5'e mi ne aldık, adam iyi değildi belki ama millet ondan bile çalım gol falan bekliyordu.

Bizimkiler Sneijder'i bile 7.5'a aldık fazlasını kimseye vermeyiz kafasında sanırım hala.

Eger Yönetim böyle Transfer yapmaya devam ederse SL'inde Son 16'dan ötesini beklemesin, gecen sene 15 Takim'in en kolay'i cikti bize bunu herkez biliyor, Real Madrid'e sansa mansa elendik o kesinlikle dogrudur ama önemli olan Devam'li basari, Avrupa'da büyük gözükmek icin öyle 1 kere degil 3-4-5 kere Ceyrek Final oyniyacan 5-6-7 senede, Fener gibi 100 Yilda bir kere degil.

AB çıkarsa; yerlilerdeki ~%30-50 lik şişkinlik gazı çıkacak da ondan.

Yani Ünal Başgan bunları ve sahiplerini oss..tturmaya ahdetmiş..:D

Benim anlamadigim Gökhan Inler'i ''Fazla Maaliyet'ten dolayi'' almiyoruz ama Nani'ye ''Hayir'' demiyor Baskan ? Ben gercekten bir sey anlamadim.

Nani ve Gökhan inler farklı oyuncular. Gökhan inlere o kadar para verip alırsın fakat yabancı kanallarda alt yazı olarak bile geçmez. Fakat Nani'yi alırsan Avrupada ki Spor kanallarının çoğunda son dakika olarak geçer transfer. Bu Marka değerini yükseltir. Yabancı sponsorların dikkatini çeker. Bunlar kulübe o veya bu şekilde gelir olarak geri döner. En basiti, Hiç avrupaya çıkmadan kendi içimizde durumu ele alalım bir de. Gökhan inler mi sana daha çok forma satışı yaptırır yoksa Nani mi? Geri dönüşü olan bir oyuncuya verilen para sonuna kadar helaldir.

Medya da Farfan ismi geçiyor başkanda görüştüğümüzü doğruladı. Bana göre Nani bizim takıma daha iyi olur gibi.

Mertan U20 de (21 yaşında)ve Kayseri bir tarzı bir takımda olsak 4M transfer parası isterleri...Bizde garanti pazarlık ederdik.Elimizde ya kıymet bilmiyoruz.Enver Cenk'ten aşağı kalır bir yanı olduğunu düşünmüyorum.

Eger Yönetim böyle Transfer yapmaya devam ederse SL'inde Son 16'dan ötesini beklemesin, gecen sene 15 Takim'in en kolay'i cikti bize bunu herkez biliyor, Real Madrid'e sansa mansa elendik o kesinlikle dogrudur ama önemli olan Devam'li basari, Avrupa'da büyük gözükmek icin öyle 1 kere degil 3-4-5 kere Ceyrek Final oyniyacan 5-6-7 senede, Fener gibi 100 Yilda bir kere degil.

Porto, Marsilya, Galatasaray, BATE gibi bir grup falan çekeceğimizi sanıyor olabilirler.

Icimdeki his diyorki Emre'ye verilen sans Mertan'a verilseydi Mertan simdi Ilk 11'in vazgecilmezi olurdu.

Aynen çocuğun ayağı temiz topu tutuşu, kullanışı sırıtıyor hemen bir şeyler olduğunu gösteriyor Emre Çolak bu kadar şans bulurken bu çocuğun nerdeyse hiç şans bulamaması düşündürücü.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt