Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bu transfer donemi net sinifta kaldik

Vallaha doğruya doğru ilk başlarda dalga geçiyorduk yönetim istifa filanda cidden cılkı çıktı işin yani altı üstü libero ile sol bek alacaktık ama nolduysa artık.

Nedir bu emre dusmanligi ayiptir. Emre candir can antep macina girdi takim biraz hareketlendi son trabzon macida cok iyiydi.

Bitireceksiniz cocugu sabri gibi ayip ayip. Yabanci tavugu size hep iyi gorundu kendi adamlarimizi harcamayalim

Umarım AB olayı gerçekleşirdi , bizde Shaktar,Porto ve Dortmund modeli yapar genç yaşta olur fiyatını parlatıp satarız.

Bazı arkadaşlar bi lafı ortaya atıp kaynağı göstermeyip foruma bişey yazmadan bekliyor. Nerde bu ırmak kazuğun haberi beyler yazan kimse bi zahmet açıklamasınıda yapsın...

Mertan U20 de (21 yaşında)ve Kayseri bir tarzı bir takımda olsak 4M transfer parası isterleri...Bizde garanti pazarlık ederdik.Elimizde ya kıymet bilmiyoruz.Enver Cenk'ten aşağı kalır bir yanı olduğunu düşünmüyorum.

dün bir arkadaş çok doğru bişey burada; komşunun tavuğu komşuya kaz görünür diye.:yenieek:

Maalesef bizde halen yedek kalmaktan vitrini olamayan kazları, tavuk olarak bile görmeyenler var..:sad007:

Nedir bu emre dusmanligi ayiptir. Emre candir can antep macina girdi takim biraz hareketlendi son trabzon macida cok iyiydi.

Bitireceksiniz cocugu sabri gibi ayip ayip. Yabanci tavugu size hep iyi gorundu kendi adamlarimizi harcamayalim

Renkdas bunlar boyle :

Arda Ihanetdir

Emre Beceriksizdir

Sabri Sapsaldir

EEEE siz nesiniz ya lan ? Evde tosun gibi bilgisayar basinda herkeze salliyan klavye tetikcileri lafim sizlere ... Begenmediniz adamlar sizin ruyalarinizda goremiyeceginiz seyleri basariyor ve yasiyor ..

alper potuk kişiliksiz biri olduğunu belli etti ama seneye hamitin yerinde o olsa iyi olmazmıydı dikine oynayabilen

Sadece dikine oynayabiliyor zaten,basketbolda sadece içeri penetre eden guardlar olur ya o hesap.Onun haricinde bir esprisini göremedim ben Alper'in.Daha epey yol kat etmesi lazım.Hamit çok hücumcu ve teknik bir adam olmadığı için göze hoş gelmiyor olabilir ama tecrübesi,oyun zekası ve uzaktan şutlarıyla falan Alper'i 5'e katlar.Şampiyonlar liginde,zorluk derecesi yüksek maçlarda çok iyi oyunlar oynadı,Schalke'ye attığı füzeyi mesela Alper hayatta atamaz.Çok özellikli bir adam değil.Daha baya yol kat etmesi lazım.GS'ye gelseydi geliştirebilirdi kendini ama akılsızlık etti,layığını bulur yakında.7.5 milyonda verilmez ayrıca Alper'e.

Umut'un neyi var anlamadim .. iki solarium girse oda afrika bebelerine doner .. Ya bu adam bize lagzim olmasa bile alalim yoksa fener/bjk/trabzon alip basimiza bela acacagiz .

Bence yaşı artık sonlara geldi..Herkesin çok sevdiği bir oyuncu...Bizde çürümesindense başka bir takımda 11'e girmesi onun için harika olur.

Ynt: Transfer Nöbeti

Nani ve Gökhan inler farklı oyuncular. Gökhan inlere o kadar para verip alırsın fakat yabancı kanallarda alt yazı olarak bile geçmez. Fakat Nani'yi alırsan Avrupada ki Spor kanallarının çoğunda son dakika olarak geçer transfer. Bu Marka değerini yükseltir. Yabancı sponsorların dikkatini çeker. Bunlar kulübe o veya bu şekilde gelir olarak geri döner. En basiti, Hiç avrupaya çıkmadan kendi içimizde durumu ele alalım bir de. Gökhan inler mi sana daha çok forma satışı yaptırır yoksa Nani mi? Geri dönüşü olan bir oyuncuya verilen para sonuna kadar helaldir.

Medya da Farfan ismi geçiyor başkanda görüştüğümüzü doğruladı. Bana göre Nani bizim takıma daha iyi olur gibi.

Cok haklisin bana gore farfan-nani olayida ayni sekilde bence bana gore nani herzaman farfan dan iyi transfer olur

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 4 Beta ile gönderildi

Trabzonspor, yeni sezon hazırlıkları kapsamındaki ilk hazırlık maçında Ukrayna’nın Metalurg Zaporizhzhia takımı ile 1-1 berabere kaldı. Maçta Sapara ciddi biçimde sakatlandı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt