Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

biz ve genc futbolcu almak . :trollface: tutmuyor

Kardes acik acik soyleyim .. bizim taraftar da bir Ajax/Dortmund taraftari Sabir potansiyeli yok olmazda ..

Cunku biz Turkler cok bilmis ve herzaman en iyi seyi bekleriz ..

o yuzden bizde genc bir futbolcu uretip satma isi olmaz..

Ya biz kovariz ,Ya da futbolcu bizden kacar .. ( bak ne guzel sattik ayagina seviniriz )

O yuzden genc menc degil bize direk skora katki edecek pismis adam lazim ..

Eski yönetimler neyse de yeni yönetim bu konuda daha farklı. Sedat Doğan olsun Ünal Aysal olsun artık işin ticaret boyutuna daha çok bakıyorlar.

Taraftarda öğrenir sabırlı olmayı öğrenmesede yapacak bişey yok.

Şu yabancı sınırı bir netleşsinde artık ona göre ne yapılacaksa yapılsın. yoksa ne giden ve ne gelen. zaten gitmek isteyende yokta zorla gönderecez yada anlışalarak gönderilecek.

Beyler Epl'yi sık takip etmem açıkcası ama Wellbeck sanırım böyle yazılıyordu bizim maçlarda baya akmıştı pır pır yani Drogba'dan sonra onu alabilir miyiz potansiyelli ve yetenekli olduğu gerçek ama belki Manu için yeterli olmayabilir o yüzden bi merak ettim.

Elestirince de duygusal davrananlar ortaya cikiyor. Kardesim transferi gecelim hadi, daha tek oyuncu gönderemedik. Yani anlamiyorum ben.

Culio ne olacak belli degil, Ceyhun ne olacak belli degil, Elmander belli degil, Engin, Zan bile belli degil.

Yani bunca zamandir ne yaptilar gercekten anlamiyorum. Chedjou´yu gecen sezonun devre arasinda bitirmisler zaten.

Yarin toplaniyorsun, Engin ve Zan´in durumu hakkinda aciklama yapmiyorsun. Devam edeceklerse de yarin calismalara katilamamalari büyük sorumsuzluk.

Taraftar 1.5 aydir sabirla bekliyor zaten güvendigi icin. Ama yavas yavas da sabrimiz tükeniyor yani.

Hocam gitmek isteyen yokki nasıl gönderecez. Elmander ve Riera gitmem diyor. onlar gitmeden yenisi alamıyorsun.birtek culio gider yerinede melo falan gelir.

yerliler zaten bitmiştirde açıklanmamıştır. yoksa gitmek isteyende gider. dediği gibi yabancı sınırı netleşmeden bir şey yapamayız.

Re: Transfer Nöbeti

Beyler Epl'yi sık takip etmem açıkcası ama Wellbeck sanırım böyle yazılıyordu bizim maçlarda baya akmıştı pır pır yani Drogba'dan sonra onu alabilir miyiz potansiyelli ve yetenekli olduğu gerçek ama belki Manu için yeterli olmayabilir o yüzden bi merak ettim.

Bu soruyu sormamaliydin dostum adam Rooney i yedek bırakıyor resmen 2 sene içinde dehset bir oyuncu olur.

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

Maç penaltılara kalmasın isterim ben.Ne olur ne olmaz muslerayı isteyenlerin iştahı kabarıp, başkanın istediği 35 i verenler çıkabilir. :cool:

Bide bu saaten sonra Onur almak için uğraşmayalım durup dururken:sad007:

Hocam gitmek isteyen yokki nasıl gönderecez. Elmander ve Riera gitmem diyor. onlar gitmeden yenisi alamıyorsun.birtek culio gider yerinede melo falan gelir.

yerliler zaten bitmiştirde açıklanmamıştır. yoksa gitmek isteyende gider. dediği gibi yabancı sınırı netleşmeden bir şey yapamayız.

Bugüne kadar hangi yabanci gitmek istedi ki? Hepsi sorun cikartiyor gidecekleri zaman. Ama bu 1.5 ay da bu sorunlar icin var zaten. Hallet, gitsinler.

Yok bunlari bekle, yok yabanci kararini bekle, yok sunu bekle bunu bekle. Isimiz var vallahi. Memnun degilim bu 1.5 aylik sürecten.

FERHAT ERTÜRK @ferhatertrk 4 dk

Son dakika: Galatasaray Engin baytar ile 2 yıllık yeni mukavele yaptı

Bu adam Engin'le samimi biri.Muhtemelen doğrudur uzatmışız Engin'le.

Cevap: Re: Transfer Nöbeti

Bu soruyu sormamaliydin dostum adam Rooney i yedek bırakıyor resmen 2 sene içinde dehset bir oyuncu olur.

Doğrudur ama ne bileyim zaten kestirebiliyordum çünkü gerçekten çok hızlı diri, topla driblingi iyi filandı ama işte umut fakirin ekmeği ne yapalım ben bi zarfımı atıyım dedim yine :D

Bu arada forzada gördüm direk copy paste yapıyım komik bi durum olduğu için;

Hasan Ali Kaldırım 32 maç 1 gol 2 asist

Reto Ziegler 9 maç 0 gol 1 asist

Albert Riera 26 maç 2 gol 2 asist

Hakan Balta 15 maç 1 gol 1 asist

Uğur Boral 20 maç 1 gol 2 asist

Gökhan Süzen 12 maç 0 gol 0 asist

(Süper Lig + Türkiye Kupası İstatistikleri)

Şaka gibi ama 3 büyüklerin 6 bekinin toplam 114 maçta 8 asisti var, Gençlerbirliği'ndeki Dusko Tosic'in 35 maçta 9 asisti var
icon_biggrin.gif

Madem sol bek yabancı olacak; bence Tosic'i almalıyız. Aykut Demir'den çok istemezler heralde..

Re: Transfer Nöbeti

Doğrudur ama ne bileyim zaten kestirebiliyordum çünkü gerçekten çok hızlı diri, topla driblingi iyi filandı ama işte umut fakirin ekmeği ne yapalım ben bi zarfımı atıyım dedim yine :D

Sturridge desen o olurdu belki ama Welbeck ingiliz milli takımın ve Unitedin yıllar boyu forveti olacak kişidir.Su ab kararı çıksın onun potansiyelinde oyuncular getiririz.

Bugüne kadar hangi yabanci gitmek istedi ki? Hepsi sorun cikartiyor gidecekleri zaman. Ama bu 1.5 ay da bu sorunlar icin var zaten. Hallet, gitsinler.

Yok bunlari bekle, yok yabanci kararini bekle, yok sunu bekle bunu bekle. Isimiz var vallahi. Memnun degilim bu 1.5 aylik sürecten.

Hocam tamam elmander gider de. verilsin parasını sorun değil ama. Riera iççin yazık bedavaya gönder üstünede 3mil ver 6 ml toplam zarar yani kalsın bir sene daha oynasın daha iyi.

takımın iskelet zaten tamam birtek Melo ve Riera giderse Sol bek onun dışında bu sene için kadromuz güzel. alternatif 1-2 yerli alırız ama mübarek biz istedikmi üçe beşe katlıyor oyuncular.

şu okay yokuşlu için emre+ceyhun+3 mil duydum oha yani ayıp. yok kerim frei için 5 mil. bu ne yaa.

Hocam tamam elmander gider de. verilsin parasını sorun değil ama. Riera iççin yazık bedavaya gönder üstünede 3mil ver 6 ml toplam zarar yani kalsın bir sene daha oynasın daha iyi.

takımın iskelet zaten tamam birtek Melo ve Riera giderse Sol bek onun dışında bu sene için kadromuz güzel. alternatif 1-2 yerli alırız ama mübarek biz istedikmi üçe beşe katlıyor oyuncular.

şu okay yokuşlu için emre+ceyhun+3 mil duydum oha yani ayıp. yok kerim frei için 5 mil. bu ne yaa.

Bir formül bulunur ciddi olduktan sonra. Kayserispor herhangi bir teklifin gelmedigini, görüsme de yapmadiklarini aciklamislar.

Frei bilmiyorum. Öyleyse baslarina calsinlar. 2 Milyon´dan fazla etmez.

Ama kadromuzun hedeflerimiz icin yeterli oldugunu düsünmüyorum ben. Ilk 11´e 3 adam lazimdi, hatta 2-3 de alternatif lazimdi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt