Halil Duymaz
Yeni Üye
- 25 Haziran 2013
- 12
- 0
- 691
Cevap: Transfer Nöbeti
...
...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İddia ettiğin şeyin saçmalığından bahsediyorum ben de, neredeyse Pektemek'in kariyerindeki kadar golü Burak tek sezonda atıyor.
söylediğine göre marifet pektemekte olmazki ozaman
marifet selçuk drogba sneijderde pektemek burağın yarısı kadar anca gol atar.
gol kralı oyuncumuz var nereye satsak diye şaşırdık
Size göre saçma olabilir ama bu onun gerçekten öyle olduğu anlamına gelmiyor ne yazık ki.Burak'ın zamanında her takımdan kovulduğu kariyerinin ilk 6 sezonunda sadece 33 gol attığını gerçeğini kabul edersek sonradan yaptığı patlamayı göz önüne alırsak bunun bir benzerinin Mustafa Pektemek'in yapma ihtimalini düşünmek çok ütopik olmasa gerek ki şu ana kadar oynadığı en büyük takım Beşiktaş iken ve ağır bir sakatlık geçirmişken.
Hocam BJK'nin para kazanması için Pektemek'i satmaya mı uğraşıyorsun esas niyetini söylersen ona göre cevap verelim?
Beşiktaş'ta Selçuk İnan mı pas atıyor yanında Drogba mı oynuyor ver kaçı Sneijder ile mi yapıyor Beşiktaş en son ne zaman Galatasaray kadar ofansif oyunu benimsemiş vs vs sorular çoğaltılabilir.
Evet komisyon alacağım Beşiktaş'ın sattığı her oyuncudan daha önceden aldığım ve bundan sonraki transferlerde alacağım gibi te allahım bunlara gerek yok Mustafa Pektemek'i beğenmiyorum bence yeterli değildir dersin eyvallah derim.
Evet komisyon alacağım Beşiktaş'ın sattığı her oyuncudan daha önceden aldığım ve bundan sonraki transferlerde alacağım gibi te allahım bunlara gerek yok Mustafa Pektemek'i beğenmiyorum bence yeterli değildir dersin eyvallah derim.
Ya beyler bir çılgınlık yapıp Beşiktaş'tan Mustafa Pektemek alınamaz mı bence bu çocuk bize gelse en az Burak kadar gol atar ve oyuna daha fazla katkı sağlar.
geçen sene hiç engin den yararlanamadık bu sene onuda hesaba katın derim
geçen sene hiç engin den yararlanamadık bu sene onuda hesaba katın derim
benim gözümde Umut>Semih>Pektemek
Ama müşteri olsan yaşı genç diye umut un 3 katı para isterler. Bence hakları var. çünkü mustafa onlara, bize lazım olduğundan daha çok lazım...
Transfer piyasasının hareketli takımlarından Kasımpaşa'nın yeni hedefi Roque Santa Cruz.
![]()