Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

İddia ettiğin şeyin saçmalığından bahsediyorum ben de, neredeyse Pektemek'in kariyerindeki kadar golü Burak tek sezonda atıyor.

Size göre saçma olabilir ama bu onun gerçekten öyle olduğu anlamına gelmiyor ne yazık ki.Burak'ın zamanında her takımdan kovulduğu kariyerinin ilk 6 sezonunda sadece 33 gol attığını gerçeğini kabul edersek sonradan yaptığı patlamayı göz önüne alırsak bunun bir benzerinin Mustafa Pektemek'in yapma ihtimalini düşünmek çok ütopik olmasa gerek ki şu ana kadar oynadığı en büyük takım Beşiktaş iken ve ağır bir sakatlık geçirmişken.

söylediğine göre marifet pektemekte olmazki ozaman

marifet selçuk drogba sneijderde pektemek burağın yarısı kadar anca gol atar.

gol kralı oyuncumuz var nereye satsak diye şaşırdık

Yahu hocam ben satalım mı demişim ağzımdan Burak lafı çıkmadı zaten bir kez olsun ama algı meselesi işte diğer arkadaşta öyle algıladı. Drogba'nın 36 yaşına gireceğini görüyoruz hep birlikte değil mi Umut'tan Halil'den medet umana kadar Mustafa Pektemek yerli olarak çok iyi bir isim olduğunu ve takıma kazandırmamız gerektiğini düşünüyorum siz çok farklı bakıyorsunuz. İyi futbol iyi futbolcularla oynanır demek istedim bu arada marifet kısmı için.

Size göre saçma olabilir ama bu onun gerçekten öyle olduğu anlamına gelmiyor ne yazık ki.Burak'ın zamanında her takımdan kovulduğu kariyerinin ilk 6 sezonunda sadece 33 gol attığını gerçeğini kabul edersek sonradan yaptığı patlamayı göz önüne alırsak bunun bir benzerinin Mustafa Pektemek'in yapma ihtimalini düşünmek çok ütopik olmasa gerek ki şu ana kadar oynadığı en büyük takım Beşiktaş iken ve ağır bir sakatlık geçirmişken.

Hocam BJK'nin para kazanması için Pektemek'i satmaya mı uğraşıyorsun esas niyetini söylersen ona göre cevap verelim?

Hocam BJK'nin para kazanması için Pektemek'i satmaya mı uğraşıyorsun esas niyetini söylersen ona göre cevap verelim?

Evet komisyon alacağım Beşiktaş'ın sattığı her oyuncudan daha önceden aldığım ve bundan sonraki transferlerde alacağım gibi te allahım bunlara gerek yok Mustafa Pektemek'i beğenmiyorum bence yeterli değildir dersin eyvallah derim.

Beşiktaş'ta Selçuk İnan mı pas atıyor yanında Drogba mı oynuyor ver kaçı Sneijder ile mi yapıyor Beşiktaş en son ne zaman Galatasaray kadar ofansif oyunu benimsemiş vs vs sorular çoğaltılabilir.

Drogbayla Sneijder daha yarım sezon oynadı Burakla.

emekliliği öncesi bu 3 penaltı Buffon'a çok yakıştı.. sempatim olmamasına rağmen saygı duyuyorum resmen adama...

Evet komisyon alacağım Beşiktaş'ın sattığı her oyuncudan daha önceden aldığım ve bundan sonraki transferlerde alacağım gibi te allahım bunlara gerek yok Mustafa Pektemek'i beğenmiyorum bence yeterli değildir dersin eyvallah derim.

Hayır GB, BJK tarzındaki takımlarda dahi kendini tam anlamıyla ispat edememiş bir oyuncuyu bu kadar abartman garip geldi de neyse.

Sakatlığını atlatıp bahsettiğin patlamayı yapar ve büyük kulüplerde oynayacak seviyeye gelirse tabi değerlendirmek lazım o konuda haklısın.

Kardeş adamlar Q7'yi bile ne olur ne olmaz diye vermediler bize, pektemek gibi potansiyeli olan bi adamı bırakırla mı ki sence ?

Pektemek tinercilere yakin bizden uzak dursun :D

geçen sene hiç engin den yararlanamadık bu sene onuda hesaba katın derim

Ya beyler bir çılgınlık yapıp Beşiktaş'tan Mustafa Pektemek alınamaz mı bence bu çocuk bize gelse en az Burak kadar gol atar ve oyuna daha fazla katkı sağlar.

benim gözümde Umut>Semih>Pektemek

Ama müşteri olsan yaşı genç diye umut un 3 katı para isterler. Bence hakları var. çünkü mustafa onlara, bize lazım olduğundan daha çok lazım...

Transfer piyasasının hareketli takımlarından Kasımpaşa'nın yeni hedefi Roque Santa Cruz.

1026484-16557983-640-360.jpg

benim gözümde Umut>Semih>Pektemek

Ama müşteri olsan yaşı genç diye umut un 3 katı para isterler. Bence hakları var. çünkü mustafa onlara, bize lazım olduğundan daha çok lazım...

Pektemek istasyon oyuncusu resmen. striker özelikleri yok kadar az. cok beceriksiz kale önünde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt