Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

yarınki antremanda dany-chedjou olur mu ki acaba 6 temmuzda kamerunun maçı var

bu tff fener avrupaya gidemezken ab falan kabul etmez olacağı en fazla 6+2 olur...beklemeyelim artık

fenevı kım takıyor artık hala aynı seylerı soyluyorsunuz adamlar yenı yapılanmaya gıdecek

yenı yonetım yenı hoca

bu tff fener avrupaya gidemezken ab falan kabul etmez olacağı en fazla 6+2 olur...beklemeyelim artık

Hic bisey olmaz 6+2+2 devam eder .. AB veto yer .. TFF yerinde kalir .. Yine Fener Lige odaklanir ..Transferleri de patlatir bizde bir Melo gelmesi icin 40 dereden su getiririz

Daha 6+2+2 bile kesin değilken yabancı transferi yapmak mantıklı olmaz.

Ben nöbet tutmadıkca transfer falan olmaz :trollface:

Mehmet Batalli / Caglari / Ceyhun'u / Sercan''i / Kazim'i / Culioy'u / Aydin'i / Yigit Gokoglani ... Kampta gorebilmek icin sabirsizlaniyorum :hı':

Fırat Günayer@firatgunayer53 sn

Son dakika!! Beşiktaş, Kolombiyalı defans oyuncusu Pedro Franco ile 5 yıllık sözleşme imzaladı. (Ntvspor)

anlamış değilim adamlar avrupadan men neredeyse düşcekler. biz bekliyoruz onlar transfer yapıyolar

BİZ NEYİ BEKLİYORUZ:mad:

oooo Beşiktaş bombayı patlattı..Bizim Chedjou,Farfan gölgede kaldı :(:(

SON DAKİKA: Beşiktaş, Kolombiyalı savunmacı Pedro Franco ile beş yıllık sözleşme imzaladı. (NTVSpor)

Dünyada 3 kişinin takip ettiği liglerden acayip adamlar alacak olsak biz de alırdık ne alaka

Fırat Günayer@firatgunayer53 sn

Son dakika!! Beşiktaş, Kolombiyalı defans oyuncusu Pedro Franco ile 5 yıllık sözleşme imzaladı. (Ntvspor)

anlamış değilim adamlar avrupadan men neredeyse düşcekler. biz bekliyoruz onlar transfer yapıyolar

BİZ NEYİ BEKLİYORUZ:mad:

Bizim simdi transfer yapmamiz etik degil .. 40ki cikmadan biz transfer yapamayiz .. :sad007:

Bjk ve Fb nin yaptıkları berbat transferler yüzünden yönetime tepki koyanlar şaka mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt