Ufuk Erten
10 Numara!
- 31 Temmuz 2009
- 10.050
- 189
- 1.388
Cevap: Transfer Nöbeti
salkemacinin ilk yarisi war gstvde izliyek
salkemacinin ilk yarisi war gstvde izliyek
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
millet sevgilisinden mesaj bekler biz Galatasaraydan transfer. (bu arada her ikisinide bekleyenler selamlar![]()
Galatasaray’ın sol bek için ısrarla kadrosuna katmak istediği Carlinhos Brezilya basınına açıklamalarda bulundu.
Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim’in iki sezondur takıma kazandırmak istediği Carlinhos’un transferindeki belirsizlik sürüyor. Brezilya basınında çıkan haberde Fluminense kulübünün Galatasaray’ın 9 milyon dolarlık teklifini reddettiği iddia ediliyor. Carlinhos ise yaptığı açıklamada, “Galatasaray’ın benimle bir ilgisi olduğunu. biliyoruz. Geçen yıl da bana bir teklifte bulunmuşlardı, fakat kulüp reddetmişti. Bu sene tekrar benimle temasa geçtiler. Bonservis konusunda ise henüz kulübümü ikna edemediler. Anladığım kadarıyla kulüp daha yüksek bir teklif bekliyor” ifadelerini kullandı.
Eğer Fluminense kulübünü tatmin eden bir teklif gelirse takımdan ayrılabileceğini söyleyen Brezilyalı futbolcu, “Fluminense ile 2014 yılına kadar kontratım var. Benim tercihim kalmaktan yana. Fluminense de benim kalmam için maddi fedakarlıklarda bulunacaktır” diye konuştu.
Radyospor
Transfere 19 luk draxler ile başladık sonra 26 lık nani gündeme geldi daha sonra 28 lık farfan şimdi ise 30 undaki bastos.Bu da olmazsa 35 lik biri gelecek heralde .Ne alaka farfanla bastos hem.Riera da böyle elimizde kaldı zaten alan yok.Başkan Allah'ını seversen genc al genc.
Lan ne macti su Schalke maci ya. Gstv´de tekrarini izlerken bile kalbim hizli atiyor. Heyecandan ölecegimi düsünmüstüm