Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bu arada AMK Spor Fotomaca gecti. Yazik...

ben bunu bayadır yazıyorum millet neden amk yi güvenilir kaynak gibi görmeye başladı bu sezon ?

geçen yıl 4 harfli ne kadar topçu varsa geldi yazdılar, dzeko haberleri filan malum

bu sezonda bol keseden sallıyorlar melo yerin 10 dan fazla adam yazdılar, kanatlar malum

amk nin tek iyi tarafı diğer spor gazeteleri gibi tamamen şikecilerin güdümünde değil onun dışında güvenilir değil

Cevap: Ynt: Transfer Nöbeti

seneye el ve ispanya ligide dsmartta

bidaha soruyorum :D dsmarta para veren mi var halen :lol:

(dreambox diye bir cihaz üretmisler ki bu söyledigin ligleri bedavayada izlersin aljezira sport+ kanalarindan) --- piyasada bir ton free server var bu kanal icin.

Bu arada AMK Spor Fotomaca gecti. Yazik...

Gökmen kakalamış mı AMK yı, yoksa O ZAT ın gazetesi gökmeni susturmak için paraya mı kıymış...:confused:

Eğer gökmen para için AMK yı sattı ise, yakında yeni acaip isimli bir gazete daha çıkarır.. :yenieek:

Bildiğin YAP-İŞLET-Devret(SAT) modeli sanki..:D:D

EL dediginiz basketbol euro league mi yoksa :SS: uefa euro league zanetimde ben simdi

Hull City are considering a £7.5 million bid for Galatasaray's Morocco midfielder Nordin Amrabat, 36, despite interest from rivals West Brom and Fulham. (Afrikan Soccer)

Bu arada daha yeni GSTV'de Culio'yu mu gordum? Onun takimda yerimde olurmu? Ben sahsen begeniyorum Culio'yu ama sirf yedek olarak kalabilirdi. Oda yabanci kontenjani dolayi olmaz.

TFF'nin yakın zamanda almayacağı kararı mı bekliyoruz bu kez de transferler için ?

culio savaşan bir oyuncu o dönemde elimizde iyi oyuncu çok olmadığından ön plana çıkıyordu

Sapara 6 ay sahalardan uzak kalacakmış yazık futbolcu ve külübü adına muhtemelen sözleşmesi fesh edilir geçmiş olsun ne diyelim.

@ibrahimseten

Gece yarısından sonra Galatasaray haberlerine hazır olun

Okay

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt