Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Fenerbahce Türkiyenin kocaman bir cinaridir, ve onlarin yaninda olmak ezeli Rakibi olarak bir borctur aslinda bizler icin. Ama ne yazik ki bu Fenerbahce yönetimi, Kongresi ve bazi Taraftar topluluklari gaflet, dalalet hatte hiyanet icindedirler. Böyle bir Fenerbahce´yi desteklemek yada yardimci olmak bir Galatasarayli´ya yakismaz hatta asil durusumuza bir ihanettir.

ne yazik ki artik o Islam Cupi´lerin Fenerbahce´si kalmamistir, yerini yeni bir olusum olan Azizbahceye birakmistir. Azizbahce- Azizbahce oldugu sürece bizim düsmanimizdir, rakibimiz degil.

düsmanda olmasinlar. uzak dursunlar bizden bizde onlardan uzak durmayi bileriz. bizim rakibimiz zaten artik avrupadaki takimlar. lig aracdir sadece.

böyle şike den dolayi destek cikmamali hic bir Galatasarayli bu camiaya. baska konu olsaydi hakli olduklari yerde o zaman destek cikmasinida biliriz bizde ama bu her takim icin gecerlidir. yani ismi fener yada x takim olmasina gerekmiyor. hak yigenin yaninda olmamiz cok yanlisdir ve Galatasarayliga ihanetir.

e5bc8ufuk.PNG

2009 yılında Manisaspor'dan Galatasaray'a transfer olan Ufuk Ceylan, Fatih Terim'den 'helalik' istedi ve Florya'ya veda etti.

Haberin Devamı GSC Portal'da

Yine transfer de çok ağırdan alıyoruz ama geçen seneden kötü diyemeyiz. Geçen sene bu zamana kadar Umut ve Dany açıklanmıştı. Ardından Amrabat transferi ve 1 hafta 10 gün içinde Hamit-Burak transferi açıklanmıştı. Hatırlıyorum resmi sitede 3 transfer haberi alt altaydı. Bu sene de Chedjou-Erman açıklandı şu 10-15 gün içinde ardarda transferler yapılacaktır.

fenerin şike yapotigi bir mac ki resmen acik acik belidir oda ankaragücü macidir. ama hadi oda olmasin diyelim. adamlar disarda bir isler cefirmis resmen ki tapelede belli oluyor bu. Trabzon hakinda pek bilgi ahibi degil acikcasi ama onda da tuhaf durumlar olmus deniliyor. ama mahkeme yapmadi dediyse ona bakarim acikcasi ilk olarak. Senin gibi yola cikarsak o zaman biz de bazilarina göre ciddiden şike ciyiz. ibrahim akin mesela bu ise bulasdigini inaniyorum rakip futbolculardan. serdar kulbilge de diger adayim ciddi anlamda. yani baya baya acik bu isimlerin bu ise bulasdigi. digerleri hmm diye biliriz belki. ama saha ya yansimadi veya yansida gibi komik bir cümle dünyada sadece bizim ülkede var galiba ki bunun icaartini üretende ridvan dilmendir bir programmda. sonra uzadi gitti bu laf. uefa olsun avrupada baska ülkelere anlat bunu sana gülerler resmen. sahaya yansimadigini nerden anlayacaksin ?! bunun derecesimi var ?! şike nin ispatini cok zor yapa bilirsin futbolda. adam oynarmis gibi gösteriri kendisini ama yanlis oynar kritik anlarda. şike yi acik acik yapanlarda var tabiki oha diyorsun resmen ama o zamanda belki bireysel hata.

örnek :

gecen muslera milli macda ispanya ya karsiydi galiba bir gol yemisdi. iki elin arasindan kacirdi cok basit topda ve gol olmusdu. fabregasin golüydü galiba. gören bu şike diye bilir o zaman :)

Öncelikle saha yansımama terimini bende saçma buluyorum tabii mesela belli bir grup bir yeri bombalama planı yapsa ve emniyet güçleri bunun istihbarıtını yapıp bassa planlama aşamasında ha bunlar daha patlatmamış sadece planlamış o zaman serbest bırakalım demeyecek tabii benim o noktada demek istediğim futbolcuların oynadığı oyunun temiz olduğuna inancım ve taraftarın bu yüzden direnmesine anlam verebiliyorum çünkü onların bir suçu yok ve her şeyden habersiz oldukları gerçek suçlu olan kesim yöneticileri zaten çoğu Fenerbahçe'linin iddiası yöneticilerinin bu işlere bulaştığını kabul edip, sahada oynanan oyunun temiz olduğu, ha azizbaçeliler yok mu var tabii onları savunmuyorum kesinlikle gidebildikleri kadar dibe gitsinler. Şike işte hiç bir zaman tam emin olamazsın olup olmadığına benim görüşüm bu yönde sadece.

nani farfan bence 2side değil başgan süpriz bir isim patlatacak

Ugur kardesim ,sana müffetis sayin Palacios´dan olan bir alinti ile bir cevab vereyim.

Palacios" Sayin UEFA Dissiplin Kurlulu üyeleri, karsinizdaki cok basit bir davadir"

Benimde sayin Palacios´a iddianameyi bastan sonuna kadar okuyan bir zat olarak, bastan sonuna kadar katilmamam mümkün olamaz. Alan belli, arac olarak kullanilan belli, ve parayi cebine sokan belli. Hatte Ibrahim Akin´in o parayi nereye yatirdigi dahi belli, bir misal vereceksek eger.

Sike yapmak, Futbolu katletmektir.

Öncelikle saha yansımama terimini bende saçma buluyorum tabii mesela belli bir grup bir yeri bombalama planı yapsa ve emniyet güçleri bunun istihbarıtını yapıp bassa planlama aşamasında ha bunlar daha patlatmamış sadece planlamış o zaman serbest bırakalım demeyecek tabii benim o noktada demek istediğim futbolcuların oynadığı oyunun temiz olduğuna inancım ve taraftarın bu yüzden direnmesine anlam verebiliyorum çünkü onların bir suçu yok ve her şeyden habersiz oldukları gerçek suçlu olan kesim yöneticileri zaten çoğu Fenerbahçe'linin iddiası yöneticilerinin bu işlere bulaştığını kabul edip, sahada oynanan oyunun temiz olduğu, ha azizbaçeliler yok mu var tabii onları savunmuyorum kesinlikle gidebildikleri kadar dibe gitsinler. Şike işte hiç bir zaman tam emin olamazsın olup olmadığına benim görüşüm bu yönde sadece.

yine yanlis. oyuncularin emekleri temiz olsa bile ve sahaya yansimadiysa bile yönetcileri baskanlari bu ise karismis oldugunu cogu biliyor zaten.

dedigin gibi belki ciddiden maclara yansimamis ola bilir tamam ama suc var burda. bunun direnisi olmamasi veya destegi hic bir cekilde olmamasi gerekiyor. bizim taraftarin bir slogani vardir.. " yönetim futbolcu taraftar şampiyonsun galatasaray"

bu takim bir isidir-oyunudur ve yönetici burda hile yapmaya denediyse bile bu sampionluk kirlidir kardesim. sokaklara cikip kupayi istemiyoruz diye cikip cezamiz neyse verin diye bagirmilari yerine yanlis tepki veriyorlar resmen. o yöneticilerin tarafindan kirletilmis sampionlugunu savunuyorlar resmen.

biraz daha genis bakmana gerekiyor konuya sana tafsiyem.

Okadar cok kanat oyunculari var...biz hep ayni isimler üzerinden gidiyoruz...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt