Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

BOGftJSCIAAxblz.jpg

üstünde galatasaray amblemi olmasaydi,bir allahin kulu bu shirti veya öbür gs ürünlerini almaz arkadas,tasarim sifir

cogu ürünleri begenmesemde yinede aliyorum ,maksat katki olsun

bizim scout ekibi ne işe yarıyor

Transfer Nöbeti

Bizimkiler yerli kaleci peşine düşmediğine göre musleradan sonra kaleyi eraya verecekler sanırım

Sent from my iPad using Tapatalk HD

O nformayi oyuncularimiz üzerinde maç önleri göreceksiniz alişirsaniz iyi edersiniz

Transfer Nöbeti

Bizim takım forma reklamı için fly emirates ile anlaştı falan diye söylenti vardı yanlışım hatırlıyorum

Sent from my iPad using Tapatalk HD

Ülker Zeljko Obradovic´i almis diolla. Sonunda ikna ettiler demek ki.

Hayri reis , olan biten ne ?

Santon , Haidara , Newcastle falan dönüyor ortada hayırdır ? :)

@Hayri Cund

I have been in contact with a "WELL-RESPECTED COACH" who is in the proverbial "KNOW" when it comes to Galatasaray-related matters, and I have been merely informing fellow members of the "GOOD SHIP GSC" of the details of our "CONVERSATIONS". :ka19:

I have been in contact with a "WELL-RESPECTED COACH" who is in the proverbial "KNOW" when it comes to Galatasaray-related matters, and I have been merely informing fellow members of the "GOOD SHIP GSC" of the details of our "CONVERSATIONS". :ka19:

Allah rızası için Türkçe :D

Turkish please :)

Aceba söyle bir kac milyona su Porto'nun scout ekibinden bir kac adam alabiirmiyiz. Bir yerde okumustum, adamlarin 250 kisilik scout ekibi varmis. Bu sayi tabi biraz abartilmis olabilir ama dogru degilse bile, adamlar islerini o kadar iyi yapiyor ki. Mesela simdiki U20 turnuvasindaki Kolombiyali Quitero'yu almaya calisiyorlar. Bu adami da bir kac sene sonra 30-40 Milyona avrupaya sürerler. Bizim Emre Utkucan nerelerde dolasiyor aceba.

Kanka Haidara mı Santon mu sence ?

ben Haidara derim bu sene oynayamadi nisan ayina kadar sakatti ama agir bir sakatlik degilmis chronique olmayacak yani.

Mcmanaman resmen okuzmuz soyle girilirmi insana

[video=youtube;OXHT3k0pX70]https://www.youtube.com/watch?v=OXHT3k0pX70[/video]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt