- 16 Haziran 2010
- 204.033
- 156.092
- 6.838
Cevap: Transfer Nöbeti
onlar da cok adam var ve cogu elemani brezilya li, orada yasiyorlar ve guney amerika da ne varsa orayi takip ediyorlar, oyle buyuk bir cevre olusturmak yillar surer,
bizimkiler nasil calisiyor bilmiyorum ama 3-4 kisiyle scout ekibi falan olmaz komik oluruz anca, onlarda en az 50 tane adam vardir bu kesin
Aceba söyle bir kac milyona su Porto'nun scout ekibinden bir kac adam alabiirmiyiz. Bir yerde okumustum, adamlarin 250 kisilik scout ekibi varmis. Bu sayi tabi biraz abartilmis olabilir ama dogru degilse bile, adamlar islerini o kadar iyi yapiyor ki. Mesela simdiki U20 turnuvasindaki Kolombiyali Quitero'yu almaya calisiyorlar. Bu adami da bir kac sene sonra 30-40 Milyona avrupaya sürerler. Bizim Emre Utkucan nerelerde dolasiyor aceba.
onlar da cok adam var ve cogu elemani brezilya li, orada yasiyorlar ve guney amerika da ne varsa orayi takip ediyorlar, oyle buyuk bir cevre olusturmak yillar surer,
bizimkiler nasil calisiyor bilmiyorum ama 3-4 kisiyle scout ekibi falan olmaz komik oluruz anca, onlarda en az 50 tane adam vardir bu kesin
maksat corbada bizimde tuzumuz olsun yani