Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Aceba söyle bir kac milyona su Porto'nun scout ekibinden bir kac adam alabiirmiyiz. Bir yerde okumustum, adamlarin 250 kisilik scout ekibi varmis. Bu sayi tabi biraz abartilmis olabilir ama dogru degilse bile, adamlar islerini o kadar iyi yapiyor ki. Mesela simdiki U20 turnuvasindaki Kolombiyali Quitero'yu almaya calisiyorlar. Bu adami da bir kac sene sonra 30-40 Milyona avrupaya sürerler. Bizim Emre Utkucan nerelerde dolasiyor aceba.

onlar da cok adam var ve cogu elemani brezilya li, orada yasiyorlar ve guney amerika da ne varsa orayi takip ediyorlar, oyle buyuk bir cevre olusturmak yillar surer,

bizimkiler nasil calisiyor bilmiyorum ama 3-4 kisiyle scout ekibi falan olmaz komik oluruz anca, onlarda en az 50 tane adam vardir bu kesin

Evet beyler hucuuum :D

pamuk eler cebe yani imkani olanlar icin :) siyah formayi alacagim ama sevmedim :asd: maksat corbada bizimde tuzumuz olsun yani :)

BOGo1gKCAAI-_de.jpg:large

emre utkucan varya başında.tam olarak napıyorlar bilmiyorum ama.oyuncu izliyorlardır ama takıma katılan bir oyuncu olmadıktan sonra ne anşamı var scout un anlamıyorum

Yok biliyorumda, bende merak ediyorum orada scout adında mı bulunuyorlar. Benim bildiğim (hepimizin bildiği gibi) scout ekibi denilen oluşum yılda hiç olmasada 1 oyuncu takıma katar.

Bizdekilerin yıllar yılı bir oyuncu bulup getirdiğini görmedim. En basiti şu son günlerde oynanan şampiyonalardan ben bile 1-2 oyuncu gözüme kestirdim ki onları transfer etmek zor olmasa gerek.

Aceba söyle bir kac milyona su Porto'nun scout ekibinden bir kac adam alabiirmiyiz. Bir yerde okumustum, adamlarin 250 kisilik scout ekibi varmis. Bu sayi tabi biraz abartilmis olabilir ama dogru degilse bile, adamlar islerini o kadar iyi yapiyor ki. Mesela simdiki U20 turnuvasindaki Kolombiyali Quitero'yu almaya calisiyorlar. Bu adami da bir kac sene sonra 30-40 Milyona avrupaya sürerler. Bizim Emre Utkucan nerelerde dolasiyor aceba.

Nerelerde dolaşıyor bilmiyorum ama bizim scoutlar Quintero'yu önerdiyse bile atıyorum hocanın kafasında Amrabat varsa onu aldırır.

1 senedir scout olmasa da insanın aklına bir sol bek gelir herhalde. Carlinhos dışında biri vardır mutlaka.

Allah rızası için Türkçe :D

Turkish please :)

I am afraid I must continue posting in "ENGLISH" in order to avoid the attention of the "MEDIA", who might decide to "STEAL" the information I have provided for you, which would lead to my source "DISTRUSTING" my good self. :ka19:

wont be able to bring in "SUCH" scouting agents long as our "BOARD MEMBERS" keep doin business in their "OWN" weird ways, which would mean "HIRING" their own people and/or relatives for "SUCH" studies m8.

@Hayri Cund

1st take m8, is i on z'right track?:ka19:

[TABLE="class: tweet"]

[TR="class: tweet-header"]

[TD="class: user-info"]Şeref Aydın @Seref_Aydin [/TD]

[TD="class: timestamp"]3 dakika [/TD]

[/TR]

[TR="class: tweet-container"]

[TD="class: tweet-content, colspan: 2"]5 Yillik Imza.... 3.8 Mio € Bonservis...Ve Kerim Frei yillik 1,3 Mio € aliyor.

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

wont be able to bring in "SUCH" scouting agents long as our "BOARD MEMBERS" keep doin business in their "OWN" weird ways, which would mean "HIRING" their own people and/or relatives for "SUCH" studies m8.

@Hayri Cund

1st take m8, is i on z'right track?:ka19:

:ka19:

I have been informed of some "DISTRESSING" news regarding our Chief Scout "UTKUCAN", on account that he's a fat, lazy "BASTARD" who has been appointed in his current post due to what can only be described as a "NAUSEATING" case of "NEPOTISM". ;)

Karsiki daglardan bir kac resim :asd:

idman2_35297_2535397.jpg

idman4_35297_2535827.jpg

Taraftarlar orasini burasini yirtiyor antuda uzuluyor bularinda keyfine diyecek yok :D

idman28_35297_2542991.jpg

idman29_35297_2543388.jpg

aziz ve tayfasinin serefsizliklerinin ortaya cikmasinin 2. yildönümüne

son 2 gün

Iki formayi da cok begendim ben. Parcali zaten efsane olmus, ama bu siyahi da cok begendim

Siyah iyi güzel hos duruyorda Galatasarayimiz ile alakasi olmayan bir renk nedense :SS: ondan begenmedim ama siyah rengini seviyorum bende :asd:

Parcaliyi zaten her sene aliyoruz mecburiyeten dolayi. ikinci formayi bazen almiyorum pembe modeli gibi mesela :SS:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt