Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Saat 23:45

Ntvspor Son dakika girecek . Kaynak çok saglam

uf ulan bu duyumculuk iğrençmiş :D can sıkıntısı :(

man namı ist burak dağılın orada yabancı burada alamancılar :(

Mit dir hat niemand geredet. Musst du dich überall einmischen?:o

außerdem schreibt man dass mit doppel s, du analphabet.

You certainly do not possess the "RIGHT" to tell my good friend "NURI" that he shouldn't interfere in our conversation. This is a "FORUM" and not an online "MENTAL HELP BOARD" that you are trying so hard to turn it into. :ka19:

Transfer Nöbeti

Geçen gün kafam bozuk. Gittim meyhaneye 70'lik almancamı söyledim. Yanına da ingilizce İle fransızca mezeleri de döşedikten sonra kızın kapısına dayanıp, ya benimsin ya kara torağın diye bağırdım. Tabi kız almanca, ingilizce ve fransızca kokusunu alınca hemen verdi..

ulan seten gece yada hadi en geç tokyo saati vs :D öğlene kadar transfer açıklanmazsa Talip Doğan Karlıbeli salarım üstüne :D:D

kaynak felaket sağlam renkdaslar fena kaynak

23:45 entivspor

Evet beyler hucuuum :D

pamuk eler cebe yani imkani olanlar icin :) siyah formayi alacagim ama sevmedim :asd: maksat corbada bizimde tuzumuz olsun yani :)

BOGo1gKCAAI-_de.jpg:large

türk bayragi nerde :SS::SS:

Geçen gün kafam bozuk. Gittim meyhaneye 70'lik almancamı söyledim. Yanına da ingilizce İle fransızca mezeleri de döşedikten sonra kızın kapısına dayanıp, ya benimsin ya kara torağın diye bağırdım. Tabi kız almanca, ingilizce ve fransızca kokusunu alınca hemen verdi..

ne verdi ? :asd:

You certainly do not possess the "RIGHT" to tell my good friend "NURI" that he shouldn't interfere in our conversation. This is a "FORUM" and not an online "MENTAL HELP BOARD" that you are trying so hard to turn it into. :ka19:

Du kannst den ganzen Tag Englisch schreiben. Der Nuri mit seinem Niveau versteht dich so oder so nicht :asd:

Der kann net mal gescheit deutsch, geschweige denn englisch^^

forum ciddi cekilde kafayi yemeye basladigina göre ben cikdim simdilik :asd:

hadi grsz beyler. iyi nöbetler yada her neyse artik.

Antrenman yapan oyunculari gördüm, ruhum daraldi yeminle. Acil transfer lazim

Marsilya, Bordeaux forması giyen Banoit Tremoulinas için teklif yapmaya hazırlanıyor. Fransız ekibi 7 milyon eurluk bonservis talebinde indirim sağlayabilirse transfer gerçekleşecek. (Le Parisien)

könnt ihr das nicht bitte privat (pm) klären. :SS:

Den Nuri kennst ja. Das Sorgenkind des Forums. Mischt sich natürlich überall ein. Er hat vermutlich mit mir noch ne rechnung offen und das bedrückt ihn die ganze zeit. Daher schreibt er mir dauernd hier damit er es mir zeigen und beweisen kann. Armes Kind :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt