Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

kiy paraya basgan, soyle 30m'cuk butce ayirsak ne guzel olurdu, 20m iyi oyunculara, 10m gelecek vaad eden genclere.

Brezilya sonunda forvetini buldu. Luis Fabiano'nun pili bittikten sonra herkes korkuyordu forvet kim olacak diye. Büyük umutlarla beklenen Damiao beklenen patlamayi yapamadi, Nilmar-Pato ve Vagner Love'nin üstü cizildi. Jonas ve Lima ise hic milli olmadi. Bunlarin önünde artik istikrarli bir Fred var. Böyle yüzdeli atmaya devam ederse kimse kesemez onu.

adriano ve ronaldodan sonra bir kumaş daha tutturabilmek istiyorlar. aslında pato okadar kötü değildi 20 maçta 9 golü varmış ama işte yaşadığı sakatlıklar vagner lovenin devamlılıgı yok brezilya yapıılanmaya gidiyor kaka robinho ronaldinho vs artık yok

#IsyanMiIstiyorsunKamooooonÜnalBaskan

Saldirin :D

bazıları ne kadar mal oluyor arkadaş , lafta anlatamazsın kapasite yok , uğraşmaya değmez , he de gitsin.

Sen hala burda mısın :) Medeni olmaksa ilk önce sen yapıcaksın bunu. Herkes bıktı sizin almancanızdan birader. 100 sefer söyledik hala anlamıyor musunuz siz laftan.

okuma ozaman abicim ekrandan eller cikip kafani ekrana mi bastirio :ka23: tovbe estafrullah

@Tamer Tuna bi keresinde bana verdiği like ı geri almıştı. :o

Benim kimseyle bir alıp verediğim olmadı, olmazda zaten. Unuttum gitti, mesele de yapmam bunları, sadece kişilerle aramdaki mesafeyi ayarlamamda ibretlik bir kriter olarak kalır o kadar.:cool:

Şu sanal ortamda kim neyi paylaşamıyor anlamışda değilim zaten. :yenieek:

Ama sizinle o gün; gerçekten sadece ekmeğinin peşinde olan bir futbolcuya karşı olan tavrınızdaki önce ödülü hakettiğini düşündüğüm masum yaklaşımınızı; abartılarınızla ve amacınızı aşan kişisel hakaret boyutuna taşımanıza gösterdiğim tepkiolarak geri alarak başkasına tevdi etmemin, arkanızdan iş çevirmek olarak algılanmaması için şahsınıza da değer verdiğimi ispatlamak amacıyla yüzünüze karşı bilgi verdim.

Bu tavrımın Adaletsiz olduğu fikrinde iseniz o mesajı bulup linkini paylaşabilirsiniz.

Bence bu hak arayışınızda bir aykırılık söz konusu dahi olmaz.. Siz bilirsiniz.:yenieek:

Sv: Transfer Nöbeti

Was ist das.

Sendt fra min GT-I9300 med Tapatalk2

:kupa:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt