Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

bu ermanın müthiş golleri var valla şimdi izledim inşallah yararlı olur...

aynı şey kazım içinde olsun

Sen daha kendi dilini saygiyla karsilamiyorsun. Kücük ve büyük harf nedir bilirmisin süper egitimli Teoman Han. O almanci dedigin kisi yine elinden geldikce türkce'yi dogru kullanmaya bakiyor. Daha fazla konusmadan simdi yol al.

Durduk yere tartisma olmasin.
olaylari baslatan sensin,adamsan kime vizyonsuzlar dedigini isim isim yazarsin oyle ortaya atip vizyonsuzlar deyip sonrada onlar kendini bilir demek tam ortaligi kizistir sonrageri cekil taktikleri.sen nerden biliyorsun benim turkiyede yasadigimida turkcemi sorguluyosun cakma delikanli

olaylari baslatan sensin,adamsan kime vizyonsuzlar dedigini isim isim yazarsin oyle ortaya atip vizyonsuzlar deyip sonrada onlar kendini bilir demek tam ortaligi kizistir sonrageri cekil taktikleri.sen nerden biliyorsun benim turkiyede yasadigimida turkcemi sorguluyosun cakma delikanli

Daha fazla cevap vermeyecem. Amac belli sonucta.

Oylama yapalım, ben klingonca konuşulmasını destekliyorum.

[GG]
[/GG]

Ya beyler yapmayin. belli bi seviyenin altina Inmemek bukadar zor olamammali, konu "tartisma" ise.

Beyler bosuna Bilgisayar'in önünde beklemeyin Transfer'ler 1 ay sonra anca biter

Re: Transfer Nöbeti

Kanal a da kavga var açın izleyin

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

bu federasyon ceza vermez bu eziklere,haciosmanoglu nabir tel etmek lazim:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt