Mutlu Sahin
Tecrübeli Üye
- 7 Temmuz 2010
- 6.552
- 1
- 1.173
Cevap: Transfer Nöbeti
Hamit Melo' nun yerinde oynar mı ?
Hamit Melo' nun yerinde oynar mı ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kanal A yi acin
kaynak ?
senin hesap mı bu kanka 316 takipçi diyor
Boş konuşuyor fener trenin basiymis olmazsa olmaziymis ligin
Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2
olaylari baslatan sensin,adamsan kime vizyonsuzlar dedigini isim isim yazarsin oyle ortaya atip vizyonsuzlar deyip sonrada onlar kendini bilir demek tam ortaligi kizistir sonrageri cekil taktikleri.sen nerden biliyorsun benim turkiyede yasadigimida turkcemi sorguluyosun cakma delikanliSen daha kendi dilini saygiyla karsilamiyorsun. Kücük ve büyük harf nedir bilirmisin süper egitimli Teoman Han. O almanci dedigin kisi yine elinden geldikce türkce'yi dogru kullanmaya bakiyor. Daha fazla konusmadan simdi yol al.
Durduk yere tartisma olmasin.
hangi terbiyesiz bunu diyen
olaylari baslatan sensin,adamsan kime vizyonsuzlar dedigini isim isim yazarsin oyle ortaya atip vizyonsuzlar deyip sonrada onlar kendini bilir demek tam ortaligi kizistir sonrageri cekil taktikleri.sen nerden biliyorsun benim turkiyede yasadigimida turkcemi sorguluyosun cakma delikanli
Daha fazla cevap vermeyecem. Amac belli sonucta.
[/GG]olaylari baslatan sensin,adamsan kime vizyonsuzlar dedigini isim isim yazarsin oyle ortaya atip vizyonsuzlar deyip sonrada onlar kendini bilir demek tam ortaligi kizistir sonrageri cekil taktikleri.sen nerden biliyorsun benim turkiyede yasadigimida turkcemi sorguluyosun cakma delikanli
tamamda burda Galatasaray da oldugunu yazmiyor
Beyler bosuna Bilgisayar'in önünde beklemeyin Transfer'ler 1 ay sonra anca biter