Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

erman orta sol oynarmı acaba... video larda daha çok merkez ofans oynamış

İBRAHİM SETEN ‏@ibrahimseten 4m

Nagehan-ROK çiftinin ikiz kızları oluyormuş 13 Temmuz'da.. Kız olmaları iyi olmuş; Türkiye 2 minik ROK'a hazır değildi..

:sad007:

söyleyin ketene dünyada 1 nagehandan daha sinir bozucu bir şey varsa o da 2 nagehandır, umarım analarına değil halalarına falan çekerler

Şahin Ulu çok iddialı.

15 milyon nereye kayboldu , yoksa şike parası mı diyor.Belgelerim var diyor.

Aziz Yıldırım bağlansın diyor.

:confused:

Fenerbahçe'nin eski başkanlarından Ali Şen CNN Türk'te yayınlanan Aykırı SorularProgramı'nda UEFA tarafınfan Avrupa'dan men edilen Fenerbahçe ve Beşiktaşyorumladı. Şen ayrıca, Fenerbahçe'nin ceza alması için Galatasaraylıların UEFA'ya baskı yaptığı iddialarını dadeğerlendirdi.

Ali Şen yaptığı açıklamada, ''Galatasaraylılar ceza almamız için bizim aleyhimizdeçalışıyormuş. Asla öyle bir şeye inanmam. Öyle bir şey olması mümkün değildir. Eminim ki, en anti Fenerbaçeciler ve en anti Ali Şenciler dahil kim varsa bu konuda bizim aleyhimize adım attıklarına dair hiç kimse beni inandıramaz. '' ifadelerini kullandı.

Ali Şen bence Aziz Yıldırım'a adamlıkta yüz çeker.

Evet beyler hucuuum :D

pamuk eler cebe yani imkani olanlar icin :) siyah formayi alacagim ama sevmedim :asd: maksat corbada bizimde tuzumuz olsun yani :)

BOGo1gKCAAI-_de.jpg:large

Vallah böyle canli siyah daha güzel gözüküyor o gecen ilk ciktigindaki resimlere göre.

mafya paralari vallah

Şahin Ulu çok iddialı.

15 milyon nereye kayboldu , yoksa şike parası mı diyor.Belgelerim var diyor.

Aziz Yıldırım bağlansın diyor.

:confused:

hangi dönem için bu iddalar adamlar o kadar çok şike yapmışlar ki zamanlar karışıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt