Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

hocanın istediği transferler yapılmadı hoca mutsuz aysal ile arasında gerginlik tarzı haberler bu sıralar patlar

istediğim transferler olmazsa üzülürüm ama kızmam bu teknik ekip ve başkan nerden aldı nerelere getirdi kulübü sevgi saygı kredi sonsuz :ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah:

Bu hafta bir şeyler olabilir. Ben Cuma'ya kadar Melo+ Umut'u bekliyorum açıkçası artık.

Ah be Ünal başgan doğum günü hediye mi vermedin 1 Temmuzda

bu kadar bekledikten sonra hülya avşar gibi bir trasnfer açıklıcaklar beni deli edicekler

yha öf burda metaforlarımı analayacak bir renktaş dahi yok burda barınmakta zorluk çekiyorum yüksek seviyesi iQumla

nobette tesbh yapilmaz bu kurali kagida yaz odanin duvarina civile renktas. bizide anagramlarinla daha fazla germe...

nobette tesbh yapilmaz bu kurali kagida yaz odanin duvarina civile renktas. bizide anagramlarinla daha fazla germe...

bana öyle bir haber gelmedi renktaş kusura bakma o rütbenle bende etki yapamadın. kib iyi geceler hayırlı ramazanlar. gerilenler bana gelsin

ya öf burda millete laf anlatmaktan bıktım üf. karşı çıktıgım yok biat edicegim bir rütbe degil anladı sen bunu bence herkez anladı artık bunu

ayrıca kuzu oldugunu söyleyip burda 3 milyon gsliye rezil olmayın ezo bilgilerinizle

seviyemi daha fazla senin için düşüremicem kısa yolda bb

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt