Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

iste bizim yedekler bunlar, hala takima transfer lazim degil diyin siz. ben burada ne kaleci görüyorum, ne forvet görüyorum ne orta saha görüyorum. resmen yok oglu yok.

sunlar akhisarda falan anca oynar

akhisar bu takımı dağıtır en az 3 atar söylim sana baksana suraya yukarı tükürsen bıyık aşağı tükürsen sakal

Öyle bir Transfer yapalim ki,

Bagdat'tan duyulsun,

Kabil'den duyulsun,

Sam'dan, Gazze'den, Saraybosna'dan, Kahire'den, Kuala Lumpur'dan duyulsun Sevgili Kardeslerim...

Gece Trtspordaki arti futbol da Di Maria ve Kolarovla ilgilendigimizi ve Terim'in Di Maria'yi ciddi sekilde istedigini soylemislerdi.

Sent from my Samsung Galaxy S3 using Tapatalk 2

akhisar bu takımı dağıtır en az 3 atar söylim sana baksana suraya yukarı tükürsen bıyık aşağı tükürsen sakal

Nereye atiyor kardesim.. Oradan bi 11 kur.. Öyle sizin dediginiz gibi 3 yemez..

O formanin bi agirligi vardir ve o yedeklerigin cogunu anadolu kulupleri ister + oynatip parlatir ardindan sen 3-4 milyona almaya kalkarsin.

Katiliyorum yedeklerimiz iyi degil ama kimse oyle 3 atmaz.

Arkadaş ben bu kadar plansız bir transfer dönemi görmedim ne oyuncu gönderebiliyorsunuz ne oyuncu alabiliyorsunuz yetti artık cidden.

Kerim Frei su an ki haliyle ilk 11 oyuncusu degil ama iyi bir yedek icin gerekli bir oyuncu.

Yedek kulubesinde Aydin, gokoglan olacagina Frei olsun iyidir.

Sent from my Samsung Galaxy S3 using Tapatalk 2

Nereye atiyor kardesim.. Oradan bi 11 kur.. Öyle sizin dediginiz gibi 3 yemez..

O formanin bi agirligi vardir ve o yedeklerigin cogunu anadolu kulupleri ister + oynatip parlatir ardindan sen 3-4 milyona almaya kalkarsin.

Katiliyorum yedeklerimiz iyi degil ama kimse oyle 3 atmaz.

Bizim yedeklerden bir ilk 11 oluşturup başka bir takım forması giydirsen ligde iş yapabilirler ama Galatasaray forması altında ezilirler, düşmemeye oynarlar.Formanın ağırlığı iyi bir kadro kurduğun zaman çok önemli ama eğer kadro kaliten yetersiz olursa ve kötü sonuçlar da gelmeye başlarsa o forma ağırlığı ters etki yapmaya başlar ve oyuncular bunun altında ezilirler. Nitekim üç yıl önce de aynen bu oldu. Galatasaray kadrosu yeterli değildi ama ligde düşme hattını görecek kadar da kötü değildi.

Kısacası bu yedekler Anadolu kulübünde ilk 11 oynayabilirler, iyi de oynayabilirler ama Galatasaray kadrosunda yer alabilecek, ilk 11'i zorlayabilecek, formanın ağırlığını kaldırabilecek kalitede değiller.

Tam bu sene rahat geçer transfer dönemi dedik yine aynı şeyler yaşanıyor. Yaptığımız transferler çingene pazarlığı zar zor oluyor hep.

2 transferin biri frei eee boşuna mı bekledık transferleri?

Bir ön libero da banko.... Geriye sol bek ve kanat transferi(Farfan -Nani vs..) kalıyor... 3 transfer işimizi görmez tabi kanatlı sitemde oynayıp sağa Frei sola Erman Kılıçı koymazsak..:cool:

beyler agustos'da istanbul da aktarma yapacagizm, sabiha gökcen'den atatürk havaalanina gecmem gerek. Bunun icin 6 saat gibi bi sürem var. Dedigim gün Cuma 13:15-20:00 arasi. Iki sorum olacak istanbulu bilenlere:

1.) Bu süre zarfinda rahatca atatürk havaalanina ulasirmiyim

2.) nerden nasil binecegim, ne kadar tutar? Toplam 4 kisiyiz, valiz falan da var.. Taksi daha mi iyi? Ne kadar yazar? veya diger seceneklerimi düsüneyim, Otobüs, Metro, vs...

cok sagolun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt