Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

beyler agustos'da istanbul da aktarma yapacagizm, sabiha gökcen'den atatürk havaalanina gecmem gerek. Bunun icin 6 saat gibi bi sürem var. Dedigim gün Cuma 13:15-20:00 arasi. Iki sorum olacak istanbulu bilenlere:

1.) Bu süre zarfinda rahatca atatürk havaalanina ulasirmiyim

2.) nerden nasil binecegim, ne kadar tutar? Toplam 4 kisiyiz, valiz falan da var.. Taksi daha mi iyi? Ne kadar yazar? veya diger seceneklerimi düsüneyim, Otobüs, Metro, vs...

cok sagolun.

Havaşın servisi var kardeşim rahat ol

kolarov sesleri

Transfer taraftarları başlamış yine. 1 haftaya yönetim istifa sesleri duyulur.

bir frei tutturduk gidiyor be abi yeter ya başka adam kalmadı sanki kamp başladı yine tık yok şu takıma 3-4 takviye ile durdurulamayacağımız belli neyi bekliyorsunuz dünyanın parasını aldınız kombineden avrupadan

Melo-Frei ve açk alınarak kapatılacak transfer zaten tek sıkıntı yine Melo olarak gözüküyor o kadar karamsar bir tablo yok ortada bana kalırsa.

Transfer Nöbeti

Tam bu sene rahat geçer transfer dönemi dedik yine aynı şeyler yaşanıyor. Yaptığımız transferler çingene pazarlığı zar zor oluyor hep.

İşte bunu söyleyince kızıyorlar arkadaşlar, çingene pazarlığı bile bukadar olmaz en çok kızdığım olay Umut'un altı üstü (transfer piyasası için diyorum hemen atlamayın) 3 ml bonservisi var adamı almıyorsunuz adam gidip Fransa da istemediği bir kulüpte antremana çıkmak zorunda kalıyor şimdi sen bu adamı 1 ay sonra alıp gelsen nolacak ne motivasyon kalır ne özgüven adam demezmi elin ambrabatına 8 ml verdiler benim için 3 ml veremediler diye

Sent from my iPad using Tapatalk HD

Transferi Pause yapan yonetim oldugu surece transfer olmaz ..

pause.jpg

bir frei tutturduk gidiyor be abi yeter ya başka adam kalmadı sanki kamp başladı yine tık yok şu takıma 3-4 takviye ile durdurulamayacağımız belli neyi bekliyorsunuz dünyanın parasını aldınız kombineden avrupadan

bizim yonetim bence .. az maliyetle ayni basariyi nasil aliriz derdine dustu .. cok alttan aliyorlar ... son dakikaya kadar yine fener/bjk ensemizdeydi bu sene de oyle olacak .. Tam fark acacakken transferde pause nedemek ya ? sanki cok vakit varda

TFF'nin AB savunması: "Çöplük olur" Turkfutbol.com Futbol Haberleri

böyle bir durum varsa onların beyinlerine güzelce tuvaletimi yapmak istiyorum

bence haklılar, bu ülkede federasyonu yönetenler ne kadar akılızca işler yapıyorsa klüpleri yönetenler daha akılsız işler yapıyorlar, ab sınırsız olursa anadolu klüplerinin sırf ab passportu var diye onlarca vasıfsız topçuyu takımlara dolduracaklarına dair iddiaya girebilirim

gurbetçi çöplügü > hol bel çöplügü diye düşünüyor sanırım tff

bence haklılar, bu ülkede federasyonu yönetenler ne kadar akılızca işler yapıyorsa klüpleri yönetenler daha akılsız işler yapıyorlar, ab sınırsız olursa anadolu klüplerinin sırf ab passportu var diye onlarca vasıfsız topçuyu takımlara dolduracaklarına dair iddiaya girebilirim

Sende Milli takim sarti getirirsin .. aldigin AB futbolcusu son 2 senede milli takim formasi giyme sarti koyarsin bukadar basit

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt