Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

sneijder de sanki 10 yıllık efsanemiz vay arkadaş vazgeçelim artık şu yıldız hayranlığından

Bu yabancı kontenjanı sıkıntısında culionun hiç şansı yok bence şu ceyhundur sercandır yiğit ufuk aykut falanda bir an önce gönderilmeli antreman resimlerinde onları görmek canımı sıkıyor kazım yerli olarak iyi bir alternatif olabilir akıllanmıştır.

seneye kadro:

muslera

eboue chedjou daNY riera

hamit selçuk yekta erman

burak drogba

fft104mm2132056.jpg

vallahi birakin artik su kadro yazmalari, sneijder icinde yoksa, bütün yabancilari cikarin.

messiyi alsan bile bizim taraftar memnun olmaz, bunu hala anlamadınız mı. dünyanın en nankör taraftarı bizim taraftar.

şampiyonluğu garantiledikten sonra kadıköyde yenilince terim istifa bağıranların olduğu bi taraftar topluluğundan bahsediyoruz.

Abi Messi ile alakası yok ki bizim daha geçen sene diyorum bak bu yılda değil eksiğimiz belli değil mi belli nedir bu sol bek bunun planlamasını yapıp transferini bugüne kadar bitirmek çok mu zor iştir, ön libero her sene aynı terane bekliyorlar bekliyorlar son hafta Melo geliyor o da kamp yapmadığı için 6 ay yatıyor niye bunları yaşamak zorunda olalım göz göre göre sinir bozan nokta o isimler mühim değil.

sneijder de sanki 10 yıllık efsanemiz vay arkadaş vazgeçelim artık şu yıldız hayranlığından

10 yıllık efsanemiz değil ama efsane olacak kapasitede bir adam , benim gözümde Dünya'nın en iyi 5 futbolcusunun içinde şuan kendisi.

Sanırım hiç izlemediniz , bu formsuz döneminde bile seri paslarıyla , akıllı oyunu ve oyun görüşüyle takımı nasıl rahatlattığını ve rakibi nasıl bozduğunu.

Abi Messi ile alakası yok ki bizim daha geçen sene diyorum bak bu yılda değil eksiğimiz belli değil mi belli nedir bu sol bek bunun planlamasını yapıp transferini bugüne kadar bitirmek çok mu zor iştir, ön libero her sene aynı terane bekliyorlar bekliyorlar son hafta Melo geliyor o da kamp yapmadığı için 6 ay yatıyor niye bunları yaşamak zorunda olalım göz göre göre sinir bozan nokta o isimler mühim değil.

bu transferler çoktan biterdi ama onun yerine yabancı sınırı için çalışılıyor, yabancı sınırı varken aldığın üst düzey adamları tribünde oturtursun, ne anlamı var ki.

sol bekimiz hakan balta olacak bu sene seyredin gümbürtüyü :) başka opsiyonumuz yok çünkü ,hamit sağ bek oynar demeyin üzülürüm :(

Ya arkadaş transferi falan geçtim elinde Sneijder var sen onu satalım diyorsun.Ne bekliyordun anlamıyorum ki.Adam bu sene forma girecek ve takımı sırtlayacak,geçtiğimiz sezon uzun süre oynamamasına rağmen Ordu,Karabük,Real Madrid gibi maçlarda fark yarattı.Nasıl bu kadar kolay gözden çıkarılıyor.Sanki Culio'dan bahseder gibisiniz.Bide efsanemiz mi diyorsunuz.O mantıkla tüm yabancıları,Selçuk ve Burak'ı falan da satalım.Nasıl olsa 10 senelik efsanemiz değiller?

muslera

eboue chedjou semih hakan

hamit selçuk riera

sneijder

burak drogba

çok dengeli bir takım

10 yıllık efsanemiz değil ama efsane olacak kapasitede bir adam , benim gözümde Dünya'nın en iyi 5 futbolcusunun içinde şuan kendisi.

Sanırım hiç izlemediniz , bu formsuz döneminde bile seri paslarıyla , akıllı oyunu ve oyun görüşüyle takımı nasıl rahatlattığını ve rakibi nasıl bozduğunu.

çok değil 2-3 sene önce dünyanın en iyi oyuncusu idi, takımı aldı şampiyonlar ligi şampiyonu yaptı. böyle bi adam var ve beğenmeyenler var, ne futbol bilginiyiz ya.

adam topu ayağında 2 saniye bile tutmuyo bizde, çok hızlandırıyo oyunu ve iyi paslar atıyo. böyle bi adam interdekinin yarısı formda tek başına şampiyon yapar. yıldız hayranlığıymış peh

bu transferler çoktan biterdi ama onun yerine yabancı sınırı için çalışılıyor, yabancı sınırı varken aldığın üst düzey adamları tribünde oturtursun, ne anlamı var ki.

Ha keza dediğim şey bunun içinde geçerli bu tffdeki kekoların bu kuralı yürürlüğe sokacağı belliydi biz ya buna göre takım planlaması yapmalı idik ya da bu itirazı en azından devre arası yapıp bugün neyin ne olduğunu bilerek adımlar atabilirdik yine bizim eksikliğimizi görüyorum.Hırsız suçlu evet ama ev sahibinin hiç mi kabahatı yok gerçekten.

o şartı kyduğunda 1 tane bile üst düzey oyuncu getirebilir misin, biraz düşün ya yazmadan önce. sneijder bile o şartı sağlamıyo.

angola-mozambik milli takımından oyuncu alırız öyle bi şartla, premier lig değil burası.

Sneijder saglamiyormu ? Kardes bi yuzunu yika .. Adama daha gecen Chine karsi forma giydi .. sen daha uyu ..

Chedjou giyniyor

Danny giyniyor

Drogba giyiniyor

Eboue giyiniyor

Muslera giyiniyor

Elamander giyniyor

Riera giymiyor

Melo giymiyor

tek iki futbolcumuz milli takimda son 2 senede kadroya girmemis .

Transfer gecikince kadro kurmakta da saptırıyoruz.Kimi sneijderi kesiyor kimi Semih'i .Allah akıl fikir versin

şimdi susuyorum ama bir kaç ay içinde sneijder balonu patlayınca screenshot'larımla konuşcam saygıdeğer renkdaşlarım :)

Ya bırak elegan cümleleri.

Amacınız aksiyon olsun da ne olursa olsun Sneijder gitsin X oyuncusu gelsin heyecan olsun peşindesiniz.

Boyle kisiklikleri IQ testinden sokup uyelik versinler yeter artik .. transfer fantazisi olan sneijder gitsin su gelsin .. Burak gitsin bu gelsin ..sanki fifa oynuyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt