Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

şimdi susuyorum ama bir kaç ay içinde sneijder balonu patlayınca screenshot'larımla konuşcam saygıdeğer renkdaşlarım :)

Ahaha balon mu harbiden bazı insanları anlamak güç. Dünya kupası finali oynamış "kaptan" olarak şampiyonlar ligini kazanmış takımın lideri olarak, yılın oyuncusu seçilmiş dünyada ve evet balon ancak böyle olabilir.

şimdi susuyorum ama bir kaç ay içinde sneijder balonu patlayınca screenshot'larımla konuşcam saygıdeğer renkdaşlarım :)

GKN_EFSANE_KANARYA_KUS_YEMI_400_GR_-500x500.jpg

Haha Sneijder'e bile balon diyebilecek zeki renkdaşlarımız çıktı. :SS:

Duyduk duymadık demeyin Sneijder'e balon diyen var.:troll:

@Emir Sato yu konuya bekliyoruz. :asd:

ben yüreğiyle savaşan , ölümüne koşan , kutsal armaya tapan ...ve yenildiğinde bile başı dik duran oyuncular oynasın isterim..

bu ister sneijder olur ister emre ister kazım ister melo ister culio kim isterse olsun yeterki bu arma zaferlere koşsun

seneyeki kadromuz%70 bu istesenizde istemesenizde

muslera

hamit--------- chedjou ------------ semih ------------ carlinhos

selçuk --------------------------- melo

farfan ----------------------- arda

drogba -------------- burak

sneijder i tartışmayalım lütfen ...

ağırlığını lige koyacaktır inşalllah

Bu kadar transfer meraklısı olmayalım sol bek melo lazım sadede .. Stoperimizi aldık zaten.. Artı göndericekler gecikmedi terim herkesin kampa katılacağını orda karar vereceğini söyledi yani bi çoğu ingiltere ye götürülmez zaten.. Rakiplerimiz moral açıdan dip yapmış mali açıdan da zorlanacakları yıllara girmişler.. Bu kadar panik olmayalım mevcut kadroyu korursak ( burak muslera wesley) bu ligi domine ederiz zaten...

ben yüreğiyle savaşan , ölümüne koşan , kutsal armaya tapan ...ve yenildiğinde bile başı dik duran oyuncular oynasın isterim..

bu ister sneijder olur ister emre ister kazım ister melo ister culio kim isterse olsun yeterki bu arma zaferlere koşsun

savasa mi gidiyorsun futbol mu oynuyorsun ?

bi göster Bayern da senin istedigin tipden adam var mi ? Futbol oynamayinca ne yaparsa yapsin,

la sneijderide kendin gibi capulcumu saniyosun.futboldan anlamayip gelip burda sneijder balon falan yazip milletin asabini bozma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt