Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

[TABLE="class: tweet"]

[TR="class: tweet-header"]

[TD="class: user-info"]Spor Dünyası @sporistacom [/TD]

[TD="class: timestamp"]6 dakika [/TD]

[/TR]

[TR="class: tweet-container"]

[TD="class: tweet-content, colspan: 2"]Galatasaray, Manchester City'nin sol beki Aleksandar Kolarov'un transferinde önemli aşama kaydetti.

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

Bu göruslere hasta oluyorum..

Culio kiymeti bilinmedi, Sneijder çöp..

Bi arkadasta Hamit iyiydi diyor, Sneijderi yerden yere vuruyor..

Maça nerenizle bakiyorsunuz acaba..
oda birseymi,biri yazmisti hamit dikine gidip calim atabilen vazgecilmez biri olacakmis bizim icin

Adamlar Drogba, Sneijder, Muslera vs. Getiriyor, sonra biri cikip Sneijder'e balon diyor sonra da hala transfer yok diye yonetime saydiriyor. Insaf yani...

Sent from my Samsung Galaxy S3 using Tapatalk 2

peki faşist arkadaşım ben futboldan anlamıyorum sen anlıyorsun aferim bravo süper
genel anlamda fasistlik yapmam mumkun degil ama fasistligin anlamini biliyorsan eger senin sacma sapan sneijder dusuncene karsi fasistligin kralini yaparim,senin o provakator dusuncelerine saygimi duyacaktik la:msg:

TRANSFER | Medical Park Antalyaspor, Trabzonspor'dan ayrılan Serkan Balcı ile anlaşmaya vardı. Spor Dünyası (@sporistacom)

ben yüreğiyle savaşan , ölümüne koşan , kutsal armaya tapan ...ve yenildiğinde bile başı dik duran oyuncular oynasın isterim..

bu ister sneijder olur ister emre ister kazım ister melo ister culio kim isterse olsun yeterki bu arma zaferlere koşsun

arkadan da mehter marşı açtım mı tamamdır.

ÜNAL AYSAL: "Transferde önümüzdeki hafta başına kadar bir hareket yaşanmasını beklemediğini de dile getirdi.Schalke 04'ün Farfan'ın bonservisi için 10 milyon euro'dan aşağı inmediği öğrenildi. Ünal Aysal, Chelsea'nin ön liberosu Obi Mikel konusunda da, "O da bizim ilgilendiğimiz ve aradığımız futbolculardan biri. Görüşmeler sürüyor" diye konuştu."

Renktaşlar şu yabancı sınırı çözüme kavuşsun transferler gelecektir biraz sabretmemiz gerekicek.

Facede gördüm var mı böyle bişey
:o:o:o

arkadan da mehter marşı açtım mı tamamdır.

siz fenerin bu kadar desteklenmesi ve medyayı kullanması hakemleri kullanması tff yi idare etmesine rağmen nasıl başarılı olduğumuzu sanıyoorsunuz...ilk sampiyonlukta elmanderin kanlı suratıyla oyuna biran önce girme isteğini hatırlatırım

kolarov gelsin baslarim carlinhosuna be,milli takimda yedegin yedegi bile olamayan adam kendini marcelo sanip afra tafra yapiyor dingil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt