Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

sistem bana sneijder'i dünyanın en iyi futbolcusu olarak sunabilir onu dünyanın en iyi futbolcusu yapan sistemin içine dahil olmadığım halde bunu bana dayatır...ama kendi düşüncelerime asla dikte edemez...ben sneijder'e balon derken kendi düşüncelerimi ortaya koydum dünya hep bir ağızdan ''sneijder'' diye bağırsa ben kürsüye çıkar balonumu sallarım :)

h7dxz.jpg

Sol bek arayışlarını sürdüren Galatasaray, Manchester City forması giyen Aleksandar Kolarov için ısrarını sürdürüyor.

Haberin Devami GSC Portal'da

drogba melo selçuk hepsi yetenekleri savaşçılığla tamamlıyor.

vallahi hic biri bana göre savasci degil... savaci bana göre daha degisik futbolcu tipi... serkan balci gibi sabri gibi cok kosan filan... ama iste baska yetenekleri yok diye. Cana da öyle birisi...

bize futbolu bilen adam lazigm.

Döngü olmaya başladı iyice, transfer haberleri gelmeyince arada biri çıkıp canı sıkılınca Sneijder'e sallıyor inanılır gibi değil. Sıkmadı mı artık bu durum? Kadromuzda İniesta lar Xavi ler Özil ler uçuştuğu için Sneijder fazla göze batıyor anlaşılan. Sırf ben farklı düşünüyorum, genel geçer fikirlerden bağımsızım havası vermek için bu kadar abesle iştigal laflar edilmez yazık cidden.

tahir dede senin hayalindeki adam futbolu birakti :b5:

[video=youtube;hWFm7afvgB8]https://www.youtube.com/watch?v=hWFm7afvgB8[/video]

arkadaslar aramızda kalsın seneye kadro su sekılde

muslera

eboue semıh chedjlu hakan

obimikel selçuk

hamit snıjder

burak drogba

[TABLE="class: tweet"]

[TR="class: tweet-header"]

[TD="class: user-info"]Spor Dünyası @sporistacom [/TD]

[TD="class: timestamp"]13 saniye [/TD]

[/TR]

[TR="class: tweet-container"]

[TD="class: tweet-content, colspan: 2"]Galatasaray, Carlinhos'tan vazgeçti. (VATAN)

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

sistem bana sneijder'i dünyanın en iyi futbolcusu olarak sunabilir onu dünyanın en iyi futbolcusu yapan sistemin içine dahil olmadığım halde bunu bana dayatır...ama kendi düşüncelerime asla dikte edemez...ben sneijder'e balon derken kendi düşüncelerimi ortaya koydum dünya hep bir ağızdan ''sneijder'' diye bağırsa ben kürsüye çıkar balonumu sallarım :)

images

[TD="class: user-info"]Spor Dünyası@sporistacom [/TD]

[TD="class: timestamp"]13 saniye[/TD]

[/TR]

[TD="class: tweet-content, colspan: 2"]Galatasaray, Carlinhos'tan vazgeçti. (VATAN)

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

Vatan = YildirimDemiroren

Carlinhos dan zaten vazgecileli 3/4 gun oldu

[TD="class: user-info"]BARIŞ CENK AKKAYA @bariscenkakkaya [/TD]

[TD="class: timestamp"]3 dakika [/TD]

[/TR]

[TD="class: tweet-content, colspan: 2"]Melo konusunda geçen yıl baskı yapanların bugün çıkıp kötülemesi düşündürücü sezon içinde inşallah pişman olunulmaz

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

Sen önce isimleri düzgün yaz ondan sonra kadro yap.

turkce dersıne mı geldık hayırdır sen dıkkat edeceksın dıye tek tek yanlıs mı yazmısım dıye mı bakacam hayır bu cumleyı kurmak ıcın vakıt harcamıssın bende sana cvp yazmak ıcın kendı vaktımı harcıyorum yanı sana vakıt harcadıgıma ınanamıyorum

şimdi susuyorum ama bir kaç ay içinde sneijder balonu patlayınca screenshot'larımla konuşcam saygıdeğer renkdaşlarım :)

Sneijder balonu başka yerde patlarsa neyle konuşacaksın "renkdaş". Rakiplerin kalesinde mesela...

obi mikel ve kolarov kiralansın, kerim frei, hakan çalhanoğlu, okay yokuşlu alınsın.bu arada en büyük sorunlardan biri yedek kaleci. eray'a güvenemeyiz tolga'yı keşke biz alsak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt