Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

hedef şampiyonlar ligi ama gelen giden çok iyi maşallah..bitane güzel haber verilmez mi..bütün transferleri mi sorunlu,sancılı olur bi takımın..yetti artık bea!

Altyapi gelissin, turk futbolcular basarili olsun, milli takim basarili olsun diye YABANCI sinirlamasini one surenler futboldan gram birsey anlamiyordur.

Turk futbolunun gelismesini istiyorsaniz once oturdugunuz koltuktan istifa edin.

Sent from my Samsung Galaxy S3 using Tapatalk 2

aydin a mac maci ucretlerle beraber 700.000 euro luk teklif yapmisik yillik, eger kabul ederse kalacakmis yoksa bye bye

hedef şampiyonlar ligi ama gelen giden çok iyi maşallah..bitane güzel haber verilmez mi..bütün transferleri mi sorunlu,sancılı olur bi takımın..yetti artık bea!

tek biz degiliz dortmund da transfer yapamadi daha, iyi adamlarin fiyatlari tavan yapiyor her gecen gün yeni rus petrol adam bir kulup avliyor...

bu senede bütçemiz yoksa hiç bir zaman olmaz

Bütce filan cok takilmiyorum da, kampa yine yetismeyecek transferler. Hele orta sahanin yetismemesi kabul edilemez.

Gecen seneki hatayi göz göre göre tekrarliyoruz yine. Melo kendini bulana kadar kac puan kaybettik sayamiyorum bile.

Ne zaman Melo kendini buldu, takim da sampiyonluga adim adim yürüdü, dogru dürüst mac kaybetmedi. Yanlis yapiyorlar.

su kadroda alternatif oyuncuyum diye gecinen tüm ise yaramazlari göndereceksin, gerekirse 20 oyuncun kalacak ama 20 FUTBOLCU olacak kadroda.. az görmedik 16 oyuncuyla sezonun bitmesini

+

bu hafta melo frei ve umut aciklansa iyi olur, gerisini ay sonuna kadar bekleriz

GS710_761IX.jpg

bukadar oyuncuyu ne ara topladik hala aklim almiyor. erman hamit sabri emre yekta disinda hepsi gitmeli su resimdekilerin

şu kadrodan takım kur küme düşer valla :D

demekki allah korusun bie başarısız olsak yandık

Bütce filan cok takilmiyorum da, kampa yine yetismeyecek transferler. Hele orta sahanin yetismemesi kabul edilemez.

Gecen seneki hatayi göz göre göre tekrarliyoruz yine. Melo kendini bulana kadar kac puan kaybettik sayamiyorum bile.

Ne zaman Melo kendini buldu, takim da sampiyonluga adim adim yürüdü, dogru dürüst mac kaybetmedi. Yanlis yapiyorlar.

bir transfer dönemide sıkıntısız bitsin be ne var yani:)

melo kadar taş düşsün başınıza :D gene dönüp alacağız meloyu işte amrabata 8.6 yı veriyoruz iş meloya gelince çingene pazarlığımız tutuyor vallahi:)

frei ne frei 2 aydır frei da frei içimiz bayıldı hayal kırıklığı yaşayacağız zaten buyuk ihtimal

gidip meloyu,umutu al getir sonra bekle neyi bekliyosan yok vay efenim melo tembel çocukmuş:rolleyes:

Biz üst üste 5 kere ligde şampiyon olsak,her sene Deloitte Money League'de ilk 10'a girsek bile şu transfer işleri sancısız bitmez hiçbir zaman.

Rodney Sneijder vazgecti Urfa dan

ilk 11'e en az transfer yapmasi gereken takim biziz ama hala bir meloyu bile almadilar. sol bekide riera'ya emanet ediyoruz. aman güzel. ceyhun-yekta oynar artik orta sahada.

chedjou 6,3

melo 3,5

tremoulinas 4

umut 3

16-17 milyon harcama minimum sunuda yapacak gücümüz yok yani..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt