Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

insallah kolarov gelir. bu saatten sonra gelecek olan carlinhostan hayir gelmez balon olur elimizde patlar keske kolarov olsa.

Öyle bir tff varki futbol adamları ne taktik düşünebiliyor şu an ne transfer politikası çizebiliyor. Ülke futbolu bu kadar geriye ve aşağı çekilemezdi. Serbest bırak şu sınırı. Türk futbolcusu iyiyse zaten kadroda olacaktır. Selçuk kesilecek adam değil ama milli takım planlarına zorla alıyor adam sanki. Önce kafalar değişmeli.

gelişme varmı beyler kaç gündür foruma giremiyorum

Yeniden dönen oyuncular arasinda katki bekledigim tek futbolcu Kazim. Bizden ayrilana kadar da baya faydali oldugunu düsünüyorum.

Mutlaka kadroda olmali ve ara ara faydalanmali Kazim´dan. Hala 26 yasinda :) Bu sene kadroda olsaydi, Hamit´i keserdi Kazim.

yabancıyı serbest bırakki avrupaya adam gönderelim burağı semihi böylece avrupada türk oyuncular olur gittikçe bu sayı artar ama yabancı sınırı var diye bu adamları kadroda tutuyoruz sonra türk futbolu neden gelişmiyor. avrupalılar türklere neden çok para vermiyor alırken çürük çıkma şansı yüksek diye ama gözleri kapalı brezilyalı vs futbolculara en az 15 milyon euro veriyorlar biz avrupaya türk oyuncu gönderirsek bu imaj ortadan kalkar ve şuan burağı 15-20 yerine 30-35 e satarız avrupaya ama yabancı sınırı var diye oyuncu türk diye mecbur kadroda tutuyoruz

Lig TV: Kulüpler Birliği'nin 6+2+2 teklifini sunması bekleniyor. TFF AB statüsüne sıcak bakmıyor.

Jo, Porto ile gorusmelere basladi

(ABola)

Allah'tan futbolumuza siyaset karismiyor...

Çağatay Özen @cgtyzen 8m

Kemal Kılıçdaroğlu konuşuyor kendisi UEFA'yı suçluyor:) ÖYM karariyla TÜRK sporunu cezalandiramazsiniz!" "diyor...

Çağatay Özen @cgtyzen 6m

Yorumsuz.... Kemal Kılıçdaroğlu: "UEFA, sahte delil üreten bu mahkemelerle hüküm veremezsiniz."

Allah'tan futbolumuza siyaset karismiyor...

Çağatay Özen @cgtyzen 8m

Kemal Kılıçdaroğlu konuşuyor kendisi UEFA'yı suçluyor:) ÖYM karariyla TÜRK sporunu cezalandiramazsiniz!" "diyor...

Çağatay Özen @cgtyzen 6m

Yorumsuz.... Kemal Kılıçdaroğlu: "UEFA, sahte delil üreten bu mahkemelerle hüküm veremezsiniz."

Ya bunlar Ülke ce cezayi yigelim derdinde herhalde. yargiayida etkiliyorlar resmen bu aciklamalari ile.

ayip ya oy icin neler yapiorlar .

Hayir hayir beddua yok ben aslinda ustte mesj atan arkadastan alinti yapmistim fakat alinti gorunmuyor orada arkadas kolarov gelir yazmisti bende ona insallah dedim fakat telefondan girince foruma bazen boyle problenler oluyor yanlis anlasilmasin.

insan nasil kendi takimina beddua eder

Besiktas kova McGregor´u 1.5 Milyon Pound´a satmis. Millet kovalarindan bile para kazaniyor, biz en son ne zaman yollamak istedigimiz futbolcudan para kazandik hatirlamiyorum

Net bir bilgi vereyim, Tff AB statusunu kesinlikle veto edecek.

Verecekleri en iyi karar 6+2+2 olacaktir.

AB kurali ile bosa kadro kurmayi birakin derim.

Sent from my Samsung Galaxy S3 using Tapatalk 2

bizim baskan gercekten futboldan anlamiyor, farfan'a 2 milyonluk topcu demis. sen bonservisi yokken almayip sözlesmesini uzattiktan sonra talip olursan o fiyatlar gelir zaten, iyi ki sneijder'i aldik bizim yönetim ucuyor. 3 aydir carlinhosta carlinhos.. kerim frei icin biz 500 bin euro teklif etmisizidir bu mantiga göre.. kayserispor bile güler tabiki.

Ynt: Transfer Nöbeti

bizim baskan gercekten futboldan anlamiyor, farfan'a 2 milyonluk topcu demis. sen bonservisi yokken almayip sözlesmesini uzattiktan sonra talip olursan o fiyatlar gelir zaten, iyi ki sneijder'i aldik bizim yönetim ucuyor. 3 aydir carlinhosta carlinhos.. kerim frei icin biz 500 bin euro teklif etmisizidir bu mantiga göre.. kayserispor bile güler tabiki.

Nisan ayında sözleşme yenilemiş Farfan yani bedavayken almadık diye bir şey yok sallayıp durma lütfen burada.

AB zaten bu sene olursa kaos olur 6+2+2 devam eder seneye AB kesin gibi çünkü şimdi mahkemeye başvursak 4-5 aya anca sonuçlanır vs gelecek seneye Haluk Ulusoyda başkan olursa AB olur

Hayir hayir beddua yok ben aslinda ustte mesj atan arkadastan alinti yapmistim fakat alinti gorunmuyor orada arkadas kolarov gelir yazmisti bende ona insallah dedim fakat telefondan girince foruma bazen boyle problenler oluyor yanlis anlasilmasin.

insan nasil kendi takimina beddua eder

ya carlinhos para icin kariyeri icin gelir zaten gelirse. bizi sevdiginden dolayi degil . ilerde sevmeye baslar büyük ihtimalde ama pro oyuncudur naz yapar. bundan daha dogal bir sey yok dünyada. ya Arda bile gittmis resmen kariyerini düsünürek. tanju colaklar var bide kendilerini Galatasarayli gören sonra kimlere gidenler var. elin brezilyasi naz yapmis da biz burda ona laf sokusturmaya calisiyoruz.

begenmiyorsunuz begenmiyorum arkadas istemiyorum deyin baride komik duruma düsmeyin :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt