Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Valla bu takım içi dengeler olayı tam anlamıyla bir saçmalık. Bu oyuncular profesyonel. Herkes yaptığı işe göre para alır.

Biz çok saçma kontratlar veriyoruz oyunculara. Bu işe dur dememiz lazım.

takim ici dengeler bencede sacma ama dünyada böyle kafram var maalesef bir kere. bu sadece yani bize kunlanan veya dikkat edilen öz bir konu degil.

bayernda da dikkat ediliyor-city de bilmem nerde de. ama dedigin gibi pro oyuncular baskalari takim icinde ne kazaniyor diye bakmamasi gerekir. sacma bir düsünce. haklisin ama her konuda mantik ararsak isimiz is.

a2 ile süperlig aynımı hamit la ligadan geldi 1 sene doğru dürüst maç oynamadan 1 sene sıkıntısını çektik. melo kampa katılmadı yarım sezon onun sıkıntısını çektik

Hamit maç oynamadı onun ki maç kondisyonunun olmaması...Karıştırmayın...

Bu çocuk hem antremanında hem kondisyonunda hem maç kondisyonu var...Şans verilmeden böyle kestirip atılmamalı.

banada oyle geldi ozaman adama sormazlarmi bi sene ver 1 milyon euro yu mac oynamadan gonderdin diye

İşte onu diyorum gazeteler bol keseden sallamaya müsait...Belki oynamadı diye yazmışlardır...Ama benim tek umudum bu seneye hazırlamış olmaları...Scott Piri istenilen seviyeye getirmek için uğraşıyodur belki sonuçta A2 ile maçlara da çıktı...Engin de öyleydi ya cezalıyken.

İşte onu diyorum gazeteler bol keseden sallamaya müsait...Belki oynamadı diye yazmışlardır...Ama benim tek umudum bu seneye hazırlamış olmaları...Scott Piri istenilen seviyeye getirmek için uğraşıyodur belki sonuçta A2 ile maçlara da çıktı...Engin de öyleydi ya cezalıyken.

bilmiyorum kampta artik belli olur bence, daha dogrusu 2. kampta

BOK-DEaCcAAcbie.png:large

2014 yilinda sözlesmesi biten kanat oyunculari;

Alex Teixeira

Nacer Chadli

Jeremy Menez

Luis Nani

Chadli, Amrabat gibi isimize yaramaz bence.

Alex Teixeira bilmiyorum Shaktar sadece astronomik rakamlara oyuncu satiyor.

Jeremy Menez PSG'de kalacak gibi, gecen senede banko oyuncuydu. PSG henüz transfer yapmadi.

Nani bunlarin arasinda acik ara en kalitelisi ve yasida uygun. Nani'nin degeri suan 25 milyon gibi gözüküyor, 12 milyon euroda Manchester United talep ediyordu 1 ay önce (haberlere göre) Hem sag hem sol kanatta oynayabiliyor.

Felipe Melo ve sol beki hallettikten sonra Nani alinmali.

-------------------------------------------------------

Muslera

Eboue

Tremoulinas/Kombarov

Chedjou

Melo

Nani

Sneijder

Drogba

Hepsi net oyuncu. Tereddüt edilmeyecek oyuncular bana göre. Amrabat ve Dany gönderilir. Chedjou ve Nani'de bu oyunculardan iyi.

sneijder ve drogbayı alabilsek keşke ama nerdeee (3 sene önce böyle dedi):trollface:

Eğer buradaki %33 lük oran gerçekleşirse:

Muslera

eboue - semih - C30 - riera

Mikel

Ve Diğerleri

Olarak sezona başlarız, ammavelakin ;

Muslera

eboue - semih - Mikel - riera

C30

Ve Diğerleri

Olarak sezonun devre arasına ulaşırız... :SS:

Umarım vizyon farkı yeterince açıklayıcı olmuştur.:cool:

Tom Cleverley'i izleyen varmı? Bence yaşı falan muaazzam bir oyuncu...Melo'nun yerini fazlasıyla doldurur.

engin suan bizim icin siradan bir rotasyon oyuncusu. gecen sene mac bile yapmadi. bu sene katki vermezse gönderilir. süper lig'de elbet alicisi cikar. engin'in yerini kazanmasi lazim..

Antalyaspor Milan Baros'la görüşüyormuş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt