Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

BOLDgwfCcAAb2L2.jpg:large

Kendi futbolumuzu kendimiz çöp ediyoruz. Şu topçuların alayı futboldan para kazanmasın. AB yasası gelirse bunlar da bu kadar rahat olamayacaklar.

Fazla gol atan yerli yok zaten. 10 ve üzeri atanlar;

Cenk Tosun

Olcay Sahan

Ilhan Parlak

Umut Bulut

Necati Ates

Mert Nobre

Burak Yilmaz

Olcay'i saymazsak hepsi forvet, Olcay bu sezon mükemmel oynadi gercekten.

AB mi :yoji::yoji::yoji::yoji::f50::f50::f50::f50:

karar ne olursa olsun bu kuşlar bu sene bu kafayla rakıp olabılceklerını hıc sanmıyorum

Ab gelse bile sınırlı gelir 2 yada 3 oyuncu ile sınırlanır.

oyle zit bir karar olamaz

zaten ab gelmez de gelirsede bunun kacinin ilk 11 de oynar diye sinir daha olamaz bunu bir anlayin artik, ab serbest oldumu tam serbest oluyor

ancak ab disindaki adamlara sinir koyabilirsin ondan sonra, mesela en fazla 3 diye

Hacı Kolarov değil o reyizi zaten biliyoruz ben alacağımızı ya da ilgilendiğimizi düşünmüyorum, Kombarov'u şu Spartalı olanı kast etmiştim :D

Bende iyice sapittim sanirim. Seneye sözlesmesi bittigine göre makul bir fiyata 5-6'ya olur bence. Spartak Moskova'dan da oyuncu alabiliriz herhalde.

AB statüsü gelirse AB pasaportu olmayan kaç oyuncuya izin verilir ?

AB kurali gelmez, bosuna sevinmeyin, resmi aciklama olmadan ziplamayin derim

sikeciler 3.lige dusurulup -20 puanla baslatilmali.adalet istiyoruz

AB gelirse rahat rahat istedigimiz gibi oynariz 4-2-3-1'de Dany-Semih-Chedjou kim iyise o oynar, sol beke transfer yapariz, sag kanata adam alip solda Amrabat, ileride drogba-burak forma rekabetinde olur

Ligi acik ara domine ederiz.

ben feneri DOMine etmek istiyorum :b5:

AB olayı bence de çok zor geçen yıl ki sistem devam eder.

Bende iyice sapittim sanirim. Seneye sözlesmesi bittigine göre makul bir fiyata 5-6'ya olur bence. Spartak Moskova'dan da oyuncu alabiliriz herhalde.

Bence onunda gideri var en azından kapalı kutu değil hatta aradığımız bek bile olabilir ofansif ağırlıklı oyunu seviyor defansıda iyi denebilir ama hiç zannetmiyorum ilgilenelim umarım olur ne diyelim artık.

Solbek transferine (Kolarov ve Coentrao olursa degisir tabi) bence gerek yok. Transfer butcesini bosyere bitirmeyelim. Riera bir sekilde orayi idare eder.

Tff AB kuralini kesinlikle kabul etmeyecek ve yapacaklari en iyi seyde 6+2+2 olur. Umarim bunu yaparlar.

O yuzden Melo oncelikli olmak uzere on libero transferi ve kanat oyuncusu (Farfan-Nani-Di Maria) almaliyiz.

Yedek kadro icin de Frei, Umut, Sener alinirsa yeterli olur.

Sent from my Samsung Galaxy S3 using Tapatalk 2

la 55 mesajli mobil emin aklini basina topla koydugun resim ve yazdigin yazinin anlami ne,dunya yildizlari deyip kafami buluyon la

1)55 mesaj atmam kuş olduğum ya da senden daha az G.Saray'lı olduğum anlamına gelmez.

2)O fotoğraftaki oyuncuları tüm G.saray'lı taraftarlar istemiyor.Bende goygoy olsun diye koydum zaten.

3)Benim fenerli olduğumu ispat etmek zorundasın,ispat edemezsen özür dilemelisin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt