Cengizhan Kaya
Ulubatlı Souness
- 23 Ocak 2010
- 34.311
- 24.388
- 3.093
Cevap: Transfer Nöbeti
melo kolarov inler kerim ve neco gelsin dükkanı kapatalım
melo kolarov inler kerim ve neco gelsin dükkanı kapatalım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
oyle zit bir karar olamaz
zaten ab gelmez de gelirsede bunun kacinin ilk 11 de oynar diye sinir daha olamaz bunu bir anlayin artik, ab serbest oldumu tam serbest oluyor
ancak ab disindaki adamlara sinir koyabilirsin ondan sonra, mesela en fazla 3 diye
2 olsun. Ama zaten gelmeyecek. Mümkün degil. Cavcav 17 kulübün imzasi var demis. Ama 6+2+2 icin bu imzalar (daha önceden). Yani AB'yi herkes desteklemez ve bu yüzden simdilik bu is olmaz.
He bu arada AB statüsüde yeterli bir çözüm değildir.
melo kolarov inler kerim ve neco gelsin dükkanı kapatalım![]()
bence ilk dördü ve umut harika olur.
AB gelmeyecek beyler. Hissediyorum.
Şuan ki kural 6+0+4.Millete AB statüsünü beğendiremiyoruz. :SS:
evet var ama ab disindaki adamlara, hic ab serbest ile ab en fazla su kadar oynar diye zit birsey olabilir mi? olamaz.İspanya'da sınır var diye biliyorum 2 oyuncu ile sınırlı. Bu tff den umutlu değilim ben yine bi .pnelik yapacaklar.
sneijder-drogba-selcuk-muslera-eboue gibi adamlarin oldugu bir takimda birdaha en sevilmeyen adamlarin resmini koyupa gülerek dalga gecer gibi alin size dunya yildizlari dersen daha cok özür beklersin.o goy goy seni ku$ zanlisi yapar.al sana özür:msg:Sen durduk yere beni kuş olmamla suçladın.Bunu ispat et,edemiyorsan özür dile !
Ön liberoya Kolarov u oturtursak; bunlara yakın bir sonuç elde etmek işten bile değil...
Ronald Koeman - YouTube
Bazi arkadaslar AB kuralina guvenerek kadro yapiyor, umarim bizim yonetim de bu kuralin cikacagini dusunup planlama yapmamistir.
TFF nin AB kuralini uygulatmasi cok ama cok zor. Dua edelimde 6+2+2 olsun.
Sent from my Samsung Galaxy S3 using Tapatalk 2
evet var ama ab disindaki adamlara, hic ab serbest ile ab en fazla su kadar oynar diye zit birsey olabilir mi? olamaz.
zaten ab gelmez bu sezon bence