Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

melo kolarov inler kerim ve neco gelsin dükkanı kapatalım:)

oyle zit bir karar olamaz

zaten ab gelmez de gelirsede bunun kacinin ilk 11 de oynar diye sinir daha olamaz bunu bir anlayin artik, ab serbest oldumu tam serbest oluyor

ancak ab disindaki adamlara sinir koyabilirsin ondan sonra, mesela en fazla 3 diye

İspanya'da sınır var diye biliyorum 2 oyuncu ile sınırlı. Bu tff den umutlu değilim ben yine bi şey yapacaklar.

2 olsun. Ama zaten gelmeyecek. Mümkün degil. Cavcav 17 kulübün imzasi var demis. Ama 6+2+2 icin bu imzalar (daha önceden). Yani AB'yi herkes desteklemez ve bu yüzden simdilik bu is olmaz.

Karar olumsuzda olsa hemen kararlarını versinler de rotamızı belirleyelim.

ab statüsünü serbest birakacaklarini sanmiyorum bu tüp kafa yapmaz ,bence hic vakit kayip etmeden mahkemeye basvursunlar ab statüsü icin

İspanya'da sınır var diye biliyorum 2 oyuncu ile sınırlı. Bu tff den umutlu değilim ben yine bi .pnelik yapacaklar.
evet var ama ab disindaki adamlara, hic ab serbest ile ab en fazla su kadar oynar diye zit birsey olabilir mi? olamaz.

zaten ab gelmez bu sezon bence

Bazi arkadaslar AB kuralina guvenerek kadro yapiyor, umarim bizim yonetim de bu kuralin cikacagini dusunup planlama yapmamistir.

TFF nin AB kuralini uygulatmasi cok ama cok zor. Dua edelimde 6+2+2 olsun.

Sent from my Samsung Galaxy S3 using Tapatalk 2

Sen durduk yere beni kuş olmamla suçladın.Bunu ispat et,edemiyorsan özür dile !
sneijder-drogba-selcuk-muslera-eboue gibi adamlarin oldugu bir takimda birdaha en sevilmeyen adamlarin resmini koyupa gülerek dalga gecer gibi alin size dunya yildizlari dersen daha cok özür beklersin.o goy goy seni ku$ zanlisi yapar.al sana özür:msg:

Recep Mamur : Avrupa Birliği vatandaşlığı taşıyan futbolcuların yabancı kontenjanında oynamaması gerektiğini dile getiren Mamur..

Ne olmuş bu adamlara böyle
:)

Bazi arkadaslar AB kuralina guvenerek kadro yapiyor, umarim bizim yonetim de bu kuralin cikacagini dusunup planlama yapmamistir.

TFF nin AB kuralini uygulatmasi cok ama cok zor. Dua edelimde 6+2+2 olsun.

Sent from my Samsung Galaxy S3 using Tapatalk 2

6+2+2 olsa ne olucak ilk 11 de süremedikten sonra hala ayni sorunu yasariz bu statüde ha 7+2+1 olsa tamam o zaman olur

evet var ama ab disindaki adamlara, hic ab serbest ile ab en fazla su kadar oynar diye zit birsey olabilir mi? olamaz.

zaten ab gelmez bu sezon bence

Umarım dediğin gibidir ama bunlar bizim sitediğimiz birşeyi yapmazlar yapar gibi görünüp .pnelik yapacaklar bişeyler uyduracaklar..

boyle pislig bir federasyonun oldugu bir ligde bizde onlarin kurallarina gore oynamaliyiz. bu serefsizlerden neden AB statusu talep edip bekliyoruzki,hic sormadan AHIM olayini hemen baslatmaliyiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt