Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

daha ne olacakti peki? AB statüsü mis gibi daha ne ?

Brezilya'dan fazla köylü veya Afrika'dan kelepir fiyatina adamlar alinmaz iste. Daha ne?

Sevgili moderatörüm. Türkiye liginde AB pasaportu taşıyan kaç tane yabancı oyuncu alıyor bizim Anadolu kulüpleri hepsi Brezilyalı, Arjantinli, Afrikalı dolduruyor AB statüsünün yanına ek maddeler koyman lazım. AB dışı kaç oyuncu bulunduracaksın kadronda bu geçiş sürecinde kaç tane kulüp hepsnin sözleşmesini iptal edebilecek kuvvette. Asıl böyle bir kuralı koyarken sınırlarının daha çok düşünülmesi gerekir.

avrupa da tek temsilci biz sayılırız o platform da kendimizi göstermemiz için yabancı sınırı ya değişecek yada fedarasyon değişecek bu kadar basit... bizim kadromuz lige yeter zaten önümüze geçemezler geçmemeliler milli takım bazın da durumumuz ortada zaten birde klup olarak başarı yakalayamazsak dükkanı kapatsınlar o zaman.. bu bayrak altında ne kadar başarı varsa hepsinin altında Fatih hoca var hem klup hmde milli takım için yaptıkları ortada önümüzde durmasınlar artık Almanya da İspanya da yabancı sınırı kaldırıldı milli takımları geriye mi gitti bu ne saçma bi düşünce kafayı yiycem...

benim gozumde 6+2+2 nin 6+0+4 olayindan hicbir farki yok,ikiside hicbir halta yaramayan statü

Bazi arkadaslar AB kuralina guvenerek kadro yapiyor, umarim bizim yonetim de bu kuralin cikacagini dusunup planlama yapmamistir.

TFF nin AB kuralini uygulatmasi cok ama cok zor. Dua edelimde 6+2+2 olsun.

Sent from my Samsung Galaxy S3 using Tapatalk 2

Transfer sürecinin gösteridigi gibi yönetim de hemen futbolcu almiyor. Yani onlarda beklemede tahmininen. Gercekten dedigin gibi 6+2+2 devam ederse bile iyi bir sürectir.

ab statüsü ileri yillara ertelenirse eger 6 arti 2 olacagina 8 olsun şimdilik. niye illa arti olsunki.

öpsün sizi didier drogba ingilizceye nasıl çevrilir????????????????

kolarov on libero?:SS:

Ulan bu tüpçü Türkiye futbolunun hayrına hiçbir şey yapmaz

yarın 5+1+4 gibi bir karar çıkarsa şaşırmam...

Bence Demirören gitsin.Ulusoy bizim istediğimiz AB'yi yapar.

Sevgili moderatörüm. Türkiye liginde AB pasaportu taşıyan kaç tane yabancı oyuncu alıyor bizim Anadolu kulüpleri hepsi Brezilyalı, Arjantinli, Afrikalı dolduruyor AB statüsünün yanına ek maddeler koyman lazım. AB dışı kaç oyuncu bulunduracaksın kadronda bu geçiş sürecinde kaç tane kulüp hepsnin sözleşmesini iptal edebilecek kuvvette. Asıl böyle bir kuralı koyarken sınırlarının daha çok düşünülmesi gerekir.

Zaten AB dışında 6 yabancı gelecek işte sadece Ab statüsünde ollanlar yerli sayılacak denilmesinin mantığı bu

https://www.sporx.com/futbol/superlig/kayserispor/tff-geri-adim-atacak-mamur-acikladiSXHBQ334920SXQ

"Fenerbahçe dışındaki 17 kulüp bu kuralın değişmesini istiyor. Federasyon da bu konuda bizimle aynı fikirde. Federasyon bize, 'Fenerbahçe tahkime giderse alınacak yeni karar bozulur' diyor. Federasyonumuz da bu konuda çözüm arıyor. İnşallah federasyonun ve kulüplerin istediği doğrultuda bir karar çıkar."

17 kulüp isteyecek , fb istemeyecek diye karar mı bozulacak ?

Bazi arkadaslar AB kuralina guvenerek kadro yapiyor, umarim bizim yonetim de bu kuralin cikacagini dusunup planlama yapmamistir.

TFF nin AB kuralini uygulatmasi cok ama cok zor. Dua edelimde 6+2+2 olsun.

Sent from my Samsung Galxy S3 using Tapatalk 2

degişecegi kesin yoksa tüpçü gidecek. bence o dua etsin. bence güçler bizim elimize geçti. öyle gözlemliyorum. lütfi aribogan çok etkin bu aralar:yenieek:

madem illa + olayi yapacaklar 8+2 olsun,seneyede AB statüsü getirilsin olay bu

sneijder-drogba-selcuk-muslera-eboue gibi adamlarin oldugu bir takimda birdaha en sevilmeyen adamlarin resmini koyupa gülerek dalga gecer gibi alin size dunya yildizlari dersen daha cok özür beklersin.o goy goy seni ku$ zanlisi yapar.al sana özür:msg:

Bende zaten en sevilmeyen adamların fotoğrafta bir arada olmasından dolayı koydum diyorum anlatamıyorum galiba.Maksadım dalga geçmek falan değil.Ben hala aynı fikirdeyim;ispat edemezsen özür dile.Yok eğer dilemem diyorsan bir daha alıntı yapma benim mesajlarıma.

AW: Transfer Nöbeti

Vallah kaynak sporx oldumu dikkat etmek lazim ya neyse...

Recep Mamur: "F.Bahçe dışındaki 17 kulüp 6+0+4'ün değişmesini istiyor. TFF de bizimle ama 'F.Bahçe tahkime giderse karar bozulur' diyorlar.

Gesendet von meinem Nexus 7 mit Tapatalk 2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt