Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Martin Skrtel: "Şu ana kadar İstanbul'u gezme fırsatım olmadı. Ailem gelince belki gezeriz. Tabii dikkatli bir şekilde..."

Martin Skrtel: "Yalan değil, buraya gelmenin bir hata olup olmadığını düşündüm. Çünkü ailem halen yanımda değil.

Martin Skrtel: "Yanımda olsalardı farklı şeyler hissedebilirdim. Olaylardan sonra herkes beni aradı, onlara iyi olduğumu söyledim."

Martin Skrtel : "Odada oturup metreler ötenizde yaşanan dramayı izlemek hoş değil."

Sergen bize yalanlar söyle demediniz mi lan. Söylüyor işte çocuk.

chedjou giderse gelsin abi.daha ekvadorlu cabezas var.ne pok yiyecez bilmiyom valla.rinkerink 3 ortasaha 2 forvet istiyomuş.(5 i de yabancı)

Muslera, Linnes, Carole, Lider stoper, Yedek sol bek, Ön libero, Yedek ön libero, Dinamik orta saha, Santrfor, Yedek santrfor, Sneijder, Podolski, Bruma, Bruma'nın ağabeyi

14 yabancı böyle olabilir.

Fakat ben 14 yabancıya da karşıyım. 11 tane yeter, tribüne yolladın mı sıkıntı oluyor.

Sanırım haklısın yani bazı mevkiler için hazır bir yabancı yerine yerli futbolcu tercih etmek durumundayız.

hasan şaş 2006 'da 31 maçta 23 asist yapmış.sinan ve bruma bu rakama ulaşırdı ama forvet yok.

Bakalim aksam mactan sonra riekerink hocamiz transfer haberleri verecek mi

Leiva çok iyi olur inşallah doğrudur. Bir de inşallah orta sahaya 1-2 takviye daha düşünüyorlardır.

13726598_10153928025406843_8417538622729373722_n.jpg

Herif futbolcudan çok pehlivana benziyor

Sergen'i 1-2 hafta atalim burdan,ardindan transfer bombalari patlayacaktir

Kendisi burda oldugu sürece agustos'un son haftasi olur transfer

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt