Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1474757_Galatasaray_SK.jpg

rinkerink geçen toplantıda da aynısını söyledi,relax olun.adam ser veriyo,sır vermiyo.

Tamam abi Chedjou kötü stoper ama yani adamın arkasına top atıyorlar ruhu duymuyor. 3 tane attılar 3'de geçti. En sonunda biri gol oldu zaten. Atağa çıkarken mal mal pas hataları topu köşeye sıkıştırma... Tek olumlu yanı ataktayken iyi bindirmesi denk gelirse ve top ana gelirse ceza sahası içine adam "direk asist" yapıyor. Bunu hep yapıyor hem orta anlamında hem pas anlamında ama defansif acıdan çok kötü ligde de geldiğinden beri o anlamda çok sıkıntı yaşadık inşallah bir çözüm bulurlar. Bizim kanatlarında(yasin,Sinan,Bruma,Poldi) defansa pek yardım etmediği bir ortamda özellikle deplasmanlarda ligde içimizden geçerler.

tamam defansif yönü yetersiz suan ama düzelir, birazda özgüvene bagli bu is.
dedigim gibi saglam bi stoper olsa orda oda rahatlar.

Şaka maka bu sene de adam gibi forvet alınmazsa bu takım bir fiil 3 senedir forvetsiz oynamış olacak.

Peki nu kayıp yılların hakkını kim verecek?

tamam defansif yönü yetersiz suan ama düzelir, birazda özgüvene bagli bu is.
dedigim gibi saglam bi stoper olsa orda oda rahatlar.

Direk onu suçlamıyorum ama hani bana birkaç defansif aksiyon gösterse diyeceğim ki tamam diğer unsurlar önemli bana ne bire bir kaldığında top alıyor, ne arkasını kapatacak pozisyon alabiliyor? Bence ciddi sıkıntı var. Ben yine o tarafta Sabri veya Semih izlemek istemiyorum. İnşallah çözüm bulurlar.

Riekerink: Orta sahaya ve forvete mutlaka bir takviye yapacağız.
Riekerink: Bu takımın hocası olarak Bruma gibi bir oyuncuyu takımda tutmak isterim.

Direk onu suçlamıyorum ama hani bana birkaç defansif aksiyon gösterse diyeceğim ki tamam diğer unsurlar önemli bana ne bire bir kaldığında top alıyor, ne arkasını kapatacak pozisyon alabiliyor? Bence ciddi sıkıntı var. Ben yine o tarafta Sabri veya Semih izlemek istemiyorum. İnşallah çözüm bulurlar.
zürih maçında girdiği ters kademe vardı,şahaneydi.az sabredin linnes için.

Schweinsteiger'i al Dursun?

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

zürih maçında girdiği ters kademe vardı,şahaneydi.az sabredin linnes için.

Sergen komple oynamıyor adam. Bildiğin kaçak dövüşüyor. Benim isyanım ona zaten. Hani bu yetenekte bir adam nasıl olur da defansif anlamda bu kadar pasif kalıyor aklım almıyor. Benim isyan ettiğim nokta bu.

bruma 2 sene daha kalıp,30-35 milyon avrolara satılmalı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt