Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
real psg maçında thomas meunier oyunda şuan

CoZwkxLXgAERDGP.jpg

:asd22:

var mı duyum muyum, eskiden ne güzeldi ya duyumcular falan vardı meh meh meh mavifil füryaları ıpswich town kadrosundan çıkmış füryaları :D askfhvaskjfhasf

Son düzenleme:
Koné demişken, sanırım biz onu da alacağız. Duyum felan yok ama öyle düşünüyorum. Çünkü 2 tane santrafor gerekli, bizim yönetim para harcamak yerine Koné'yi almak ister.

Everton zaten Koné'yi yollamak istiyor, yaşı ve performansı nedeniyle. Bizim yönetim şöyle bir teklif yapmış olabilir: "Niasse'yi 1 senelik kiralayalım, bir de Koné'yi bonservissiz alalım."

Everton bu teklifi kabul eder.

Everton'ın yaka paça kovduğu adamları alıp napcz :( ciddiyim. Belki tutar ayrı mesele ama vizyon bu olmamalı

Atletico National de Medellin-İndependiente Del Valle maçı var TRT Sporda uykusu kaçanlar izlesin derkenn Atletico attı Miguel Borja 1-0.Daha çok gol olur bu maçta

Leiva ve niasse gelecek gibi. Dursun için bunlar bile çok büyük başarı olur.

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yedegi olmayan pozisyonlarimiz.

1. Sol bek
2. Merkez orta saha
3. Forvet arkasi

Birak yedegi ilk 11 oyuncusu olmayan dolayisi ile 2 oyuncuya ihtiyac olan bolgeler

4. Santrafor
5. On libero

Burada Hamiti bir iki hafta sonra sezonu kapatacagindan ve sahada uyurgezer gibi dolastigindan donku saymadim sadece.

Bir futbol takimi sahaya 11 kisi cikar. Bunlarin 3 pozisyonun yedegi yok, 2 hayati pozisyonun ilk 11 oyuncusu bile yok.

Ustelik sag bek olarak sabri ve linensi dusundugunde ve surekli sakatlanan semih, ched ve serdar azizi dusundugunde durumun vehameti ortadadir.

En acisi bu yavsak medya ile birlikte dursun nerede ise taraftari sadece 2 oyuncuya ihtiyacimiz olduguna inandirmis durumda! :(

Bakin bjk ve fenerin her futbol takiminda olmasi gerektigi gibi her pozisyonda en az 2 iyi alternatifleri var.

Trabzon da bu berbat mali hali ile 4 oyuncu aldi 3 tane daha alicam diyor ve 1 futbolcu disinda hepsi genc!! Onlar da her mevkiye 2 adami tamamliyorlar.

Bu 3 rakip de bizim gibi ffp kiskacinda yani bizden farkli durumda degil hic biri!!

Koca GS in ise gecen seneden beri 1 santraforu , 1 on liberosu bile yok. Bu tam bir skandal. Bu dursunu hala indirmeyen GS genel kurulu da tam bir serefsizler ordusuymus, bunu ogrendik! :(

Bu dursun def edilmezse gelecegimiz kapkaranlik.

ABV dursun, ABV bu dursunu oraya oturtanlar, ABV onu hala orada tutanlar, hepinize yaziklar olsun!!

Son düzenleme:
Çok uzun bir aradan sonra ilk kez Galatasaray'ın final oynadığı bir maçta biletlerin tükenmediğini görüyorum..

Niasse Levia(sakatsa ne diye uğraşıyoruz, obi mikeli alsak gelse), bu iki transferle kadro aşırı güçlü oluyor.Bruma var Sinan var poldi var Yasin var s10 var ilerisi real madrid, gerisi kayserispor gibi, dmc iyi olsun çok büyük atılım atlarız gibi.

Melonun geri gelmesi bile lvl atlatır

__☆______☆_______☆_______☆__
Sent by Note 4, sponsored by Prandelli.

Selamın aleykum günaydın şanlı taraftar...
dursunsuz günlere hemen varmamız dileğiyle hayırlı nöbetler:)

Ünal aysal zamanında öyle bir takım kurdiki, bu gerizekalılar 2 tane transfer yapsa yetecek, Muslera Bruma Sinan S10

Koné demişken, sanırım biz onu da alacağız. Duyum felan yok ama öyle düşünüyorum. Çünkü 2 tane santrafor gerekli, bizim yönetim para harcamak yerine Koné'yi almak ister.

Everton zaten Koné'yi yollamak istiyor, yaşı ve performansı nedeniyle. Bizim yönetim şöyle bir teklif yapmış olabilir: "Niasse'yi 1 senelik kiralayalım, bir de Koné'yi bonservissiz alalım."

Everton bu teklifi kabul eder.
Kone Psv'de oynadigi zaman olimpiyat stadinda bize karsi sov yapmisti tabi 2006 yilinda 10 yil olmus simdi nasil bilmiyorum

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yedegi olmayan pozisyonlarimiz.

1. Sol bek
2. Merkez orta saha
3. Forvet arkasi

Birak yedegi ilk 11 oyuncusu olmayan dolayisi ile 2 oyuncuya ihtiyac olan bolgeler

4. Santrafor
5. On libero

Burada Hamiti bir iki hafta sonra sezonu kapatacagindan ve sahada uyurgezer gibi dolastigindan donku saymadim sadece.

Bir futbol takimi sahaya 11 kisi cikar. Bunlarin 3 pozisyonun yedegi yok, 2 hayati pozisyonun ilk 11 oyuncusu bile yok.

Ustelik sag bek olarak sabri ve linensi dusundugunde ve surekli sakatlanan semih, ched ve serdar azizi dusundugunde durumun vehameti ortadadir.

En acisi bu yavsak medya ile birlikte dursun nerede ise taraftari sadece 2 oyuncuya ihtiyacimiz olduguna inandirmis durumda! :(

Bakin bjk ve fenerin her futbol takiminda olmasi gerektigi gibi her pozisyonda en az 2 iyi alternatifleri var.

Trabzon da bu berbat mali hali ile 4 oyuncu aldi 3 tane daha alicam diyor ve 1 futbolcu disinda hepsi genc!! Onlar da her mevkiye 2 adami tamamliyorlar.

Bu 3 rakip de bizim gibi ffp kiskacinda yani bizden farkli durumda degil hic biri!!

Koca GS in ise gecen seneden beri 1 santraforu , 1 on liberosu bile yok. Bu tam bir skandal. Bu dursunu hala indirmeyen GS genel kurulu da tam bir serefsizler ordusuymus, bunu ogrendik! :(

Bu dursun def edilmezse gelecegimiz kapkaranlik.

ABV dursun, ABV bu dursunu oraya oturtanlar, ABV onu hala orada tutanlar, hepinize yaziklar olsun!!
Trabzon castilloyu aldı yuh diyorumm baya bir abarttı bence olayı.. bizimkiler uyusun daha uyusun ama uyandırmasını biliriz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt