Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dost - valencia - delaney (Lassana) bunları alırsak manyak olur ben olsam selçuğu yollar lassana delaney ikisini de alırım

Ayrıca yalan haber gibi duruyo.Valencia için isteyecekleri minimum para 7-8 milyon onu verme ihtimalimiz var mı?Yok

Bir poset seker ile kandirilabilir bir görüntü veriyorsun acikcasi.

Yok be hakan ilk kez bir transfer haberine bu kadar inanmak istiyorum açıkçası.
Niasseden filan kat kat iyidir sağ kanata koyarız valencia bruma sneijder podolski forvet oynayabilir.

Etkili bir oyuncu neticesinde gelirse keita etkisi yapabilir forvette tutarsa acayip olur bakalım göreceğiz ben şahsen hocanın veto ettiğine inanmam zaten elimizde forvet diyebileceğimiz adam yokken anlasma sağlanan oyuncuları yada anlasma sağlanmasına yakın oyuncuları hoca niye veto etsin.

Galatasaray'ın son maçında reklam billboardlari bile malumu bağırıyor ..

5febd339d120734534a07dd18e73b275.jpg

__☆______☆_______☆_______☆__
Sent by Note 4, sponsored by Prandelli.

Süpersin. :D İbretlik tespit.Dursun duyumcularıda bezdirmiş en sonunda nöbet çekilmez bir hal almış.

Nasil alacaksin peki? 15 milyona aldi West Ham. Sana 5 milyona mi birakacak? Birakir ise bu kulübün 5 milyon verecek durumu yok.
5 milyona bırakır bence ama dediğin gibi verecek durum yok demek ki formül üretmişler bana kalsa brumayla aynı tarz brumayı mı sattılar korkusu çöktü

Riekerink: "Şu zamana kadar benim ve yardımcılarım için takımın durumu gayet iyi."
Riekerink: "Önümüzdeki ilk hedef Beşiktaş maçı, o maça kadar en iyi şekilde hazırlanacağımızı düşünüyorum."
Riekerink: "1 forvet almak istiyoruz. 1 belki 2 defansif orta saha alabiliriz."

Riekerink: "İlk etapta bu 2 ya da 3 oyuncuyla takımı güçlendirmek istiyoruz."
Riekerink: "Transfer her zaman kolay gerçekleşmiyor. Yönetim bu transferleri bitirmek için elinden geleni yapıyor."
Riekerink: "Sneijder’in motivasyonu çok yüksek. Bizim için oyun tarzı ve tecrübeleri çok önemli."
Riekerink: "Bruma'yı sahada görünce keyif alıyorum ve heyecanlanıyorum. Umarım maksimum sürede bizimle olur."
Riekerink: "Ben teknik planımı, hangi oyuncularla devam edeceğimi sundum. Bu karar bu şekilde alındı." (Tarık-Olcan-Umut sorusuna yanıtı)

Riekerink: "Türkiye’de yaşamaktan ve Galatasaray’ın teknik direktörü olmaktan gurur duyuyorum."

Riekerink: "Taraftarlarımıza mesaj vermek istiyorum, onların bizim yanımızda olması çok önemli, çünkü yeniden bir takım kuruyoruz."
Riekerink: "Aramıza katılacak yeni arkadaşlarımız olacaktır, umarım en kısa zamanda aramızda olurlar."

2-3 oyuncuyla olmaz bu ama

Riekerink: "Taraftarlarımıza mesaj vermek istiyorum, onların bizim yanımızda olması çok önemli, çünkü yeniden bir takım kuruyoruz."
Riekerink: "Aramıza katılacak yeni arkadaşlarımız olacaktır, umarım en kısa zamanda aramızda olurlar."

belanızı aramayın ya öncelikle 1 forvet 1 defansif ortasaha gelsin de bi oh diyelim ya

Bir forvet iki de orta saha oyuncusu alabiliriz.

"Transfer her zaman kolay gerçekleşmiyor. Yönetim bu transferleri bitirmek için elinden geleni yapıyor. Bir forvet almak istiyoruz. 1 belki 2 defansif orta saha alabiliriz. Takıma baktığımızda ilk etapta bu 2 ya da 3 oyuncuyla takımı güçlendirmek istiyoruz. Aramıza katılacak yeni arkadaşlarımız olacaktır, umarım en kısa zamanda aramızda olurlar."

Lig tv'ye konuşmuş adam.
Alıcakları forvet herhalde takımı sırtlayacak bir isim olucak yoksa 1 forvetle olmayacağını hoca hepimizden iyi biliyordur..

Riekerink: "İlk etapta bu 2 ya da 3 oyuncuyla takımı güçlendirmek istiyoruz."

ilk etapta demiş baby

Son düzenleme:
5 milyona birakmak demek 10 milyon cöpe atilmis demektir. Bu nasil bir kafa derler West Ham'a..
doğrudur ama böyle transferler oluyo arada lobi kullanmıştır cenk ergün başka türlü olamaz zaten bilic i bağlamıştır falan ama yine de zor haklısın

5 milyona alabilirsin bir oyuncuyu yani çok değil şundan 15 gün önce biz 12m€ ya aldığımız oyuncuyu verseler 7.5m€ ya vericektik nerdeyse
Futbolun içinde böyle fırsat transferleri var.Ama 5 milyon bir dahaki satıştan pay olarakta anlaşılabilir transfer gerçekleşir ise zaten detaylarını göreceğiz bakalım

Bony de Denayer de iyi oynuyorlar :red:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt