Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dursun Özbek Nihat özdemir'e rapor sunmadan hiç bir adım atmayan satılmış bir fener çocuğudur.

Galatasaray kulubünü son 1 senedir Nihat Özdemir yönetmektedir.

Pazartesi'ye kadar bombalar ardıardına patlayacak.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sağ ve solda kanatlarda gayet etkili, hızlı ve adam eksiltebilen oyuncularımız varken açıkcası bende Riekerink 'in Enner Valencia 'yı veto etmesine şaşmam açıkcası. Sanki bize daha pivot bir forvet lazım. Topu yere indirebilen, sırtı kaleye dönük oynayabilen, mücadele eden, pozisyon bulduğunda golünü atan. Drogba gibi biri yani :)

Bir tek hayalim var gerçekten olması çok zor ama yazıyım keike Selçuk ben bu cezayı ödmem diyip takımdan ayrılsa rahat 4 milyon filan eder dzemaılide 2.5 etse 6.5 tellesten gelende bir 6.5 milyon var + joseden gelen 2.5 milyon 15.5 milyon Rafinha Alcantara'yı alsak
Obi Mikel i de kiralasak 1 milyon kiralık bedel 3 milyon satın alma opsiyonlu sinan ve brumanın düzenli oynaması için torontoya podolskiyi 10 milyon a gönderip elimizde 3.5 milyon filan koysak forvet almak için Simone Zaza'yı alsak tek eksiğimiz iyi bir stoper olurdu onuda devre arası belki alabilirdik

-----------------------------Muslera-----------------------------
Linnes----------Chedjou---------------Serdar---------Carole-
--------------Obi Mikel-------------------Rafinha---------------
----------------------------SNEIJDER----------------------------
----------Sinan------------------------------------Bruma--------
--------------------------Simone Zaza---------------------------

gelir gider olarak inanın çok ekside olmayız genç topçular bunlar hep zaza bruma sinan rafinha carole bunları hep satarken daha karlı satarız

Hep daha iyi oyuncular alabilir böyle oyuncuları satarak hiç eksiye düşmeden

vay be Menez Bordeaux ya gitmis

Bu ateş üfleyerek sönmez

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Enner Valencia ismi doğruysa bence 4 4 2 ye geçiyoruz Podolskı Enner Valencia ikilisi olacak Sneijder zaten bu sezon hazırlık maçlarınnda oynadığı gibi sol içde 8 numara gibi oynıyacak bence öyle olursa gerçekten iyi bir önliberoda alırsal ligi donumuzda sallarız Sneijder Bruma Enner Valencia Podolskı Sinan auvvv düşünmek bile istemiyorm sonucu

Leverkusen scout ekibi, Milik için Ajax'ın 2.5 Milyon euro'luk teklif sonrası yönetime ''Bu gelebilecek en iyi teklif, kesinlikle kabul etmeliyiz'' sözü ile satılmasına neden olsan ekibin işine son verildi.:asd22::asd22::asd::asd:

ulan su yagli patates suratlinin videolarini yüklemeyin suraya en sonunda banlancam :38573:

Riekerink: "Şu zamana kadar benim ve yardımcılarım için takımın durumu gayet iyi."
Riekerink: "Önümüzdeki ilk hedef Beşiktaş maçı, o maça kadar en iyi şekilde hazırlanacağımızı düşünüyorum."
Riekerink: "1 forvet almak istiyoruz. 1 belki 2 defansif orta saha alabiliriz."

Riekerink: "İlk etapta bu 2 ya da 3 oyuncuyla takımı güçlendirmek istiyoruz."
Riekerink: "Transfer her zaman kolay gerçekleşmiyor. Yönetim bu transferleri bitirmek için elinden geleni yapıyor."
Riekerink: "Sneijder’in motivasyonu çok yüksek. Bizim için oyun tarzı ve tecrübeleri çok önemli."
Riekerink: "Bruma'yı sahada görünce keyif alıyorum ve heyecanlanıyorum. Umarım maksimum sürede bizimle olur."
Riekerink: "Ben teknik planımı, hangi oyuncularla devam edeceğimi sundum. Bu karar bu şekilde alındı." (Tarık-Olcan-Umut sorusuna yanıtı)

Riekerink: "Türkiye’de yaşamaktan ve Galatasaray’ın teknik direktörü olmaktan gurur duyuyorum."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt