- 13 Ekim 2014
- 109.936
- 59.215
- 4.708
neden dostu bukadar istiyorsunuz? Bence iyi bir forvet degil. Yarim sene haric wolfsburgda kötüydu. Arti sikca sakatlaniyor. Onu alacagima kruse icin herseyi feda ederim. Normalde milli takiminda ilk 11i .
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dzemaili out hamit in
1905
neden dostu bukadar istiyorsunuz? Bence iyi bir forvet degil. Yarim sene haric wolfsburgda kötüydu. Arti sikca sakatlaniyor. Onu alacagima kruse icin herseyi feda ederim. Normalde milli takiminda ilk 11i .
Hamit selcuk baslar . Dzemaili son mac felakettiDzemaili oynar bence
dost mu çöp yapmayın allah aşkına gomez için ne dendi forumda hatırlarsın şimdi baş tacı Bas Dost bu ligi donunda sallarneden dostu bukadar istiyorsunuz? Bence iyi bir forvet degil. Yarim sene haric wolfsburgda kötüydu. Arti sikca sakatlaniyor. Onu alacagima kruse icin herseyi feda ederim. Normalde milli takiminda ilk 11i .
Beğenmiyorum.Niasseyi beğenmeme durumda değiliz. Ligde işi götürür işte
Beğenmiyorum.
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
dost mu çöp yapmayın allah aşkına gomez için ne dendi forumda hatırlarsın şimdi baş tacı Bas Dost bu ligi donunda sallar
Niasseyi beğenmiyorum diye transfer yapmamış mı olucaz 1.5 milyon euro kiralama oyuncuya 2.5 yıllık vereceğime bundan ucuz ve kaliteli bin tane topçu sayarım ayrıca Niasseı kiralayacağıma forvete Sinanı koyarım hızsa hız bitiricilikse bitiricilik40 maç Umut Bulutu izlersin artık
Hangi kafayla yaptın bu yorumu?İşid bile bizden çok bomba patlattı
Abv Dursun
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi