- 12 Temmuz 2009
- 60.975
- 24.272
- 3.138
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Badou Ndiaye'yi 8 milyon zannetme kesinlikle taş çatlasın 4 milyon isterler 8 vermez kimse osmanlıspor zaten transfer dönemi başında 3.3 milyon a bjkye satıyordu biranda 8 e çıkmış olamaz
600 zaten verdiler 2.3 ediyo o zaman?Barcelona: "Beşiktaş, Adriano'nun sözleşmesi devam ederken Şampiyonlar Ligi'ne katılırsa bonservis ücreti 1.7 milyon euro'ya çıkacak."
rezillik
diğer başkanları da sevmiyodum canaydın canaldın diyodum ama dursun gibi olamaz kimse şu an karşıma çıksa yağlı surat kanlı surat olur![]()
En gercekci kadro bu.Artik buna inandim hayali kadro kurmaya gerek yok.Kendimizi su kadroya hazırlasak iyi olur.Bari Bruma,Sneijder falan satilmasin tek dilegim bu yagli surattan
LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bursaspor Başkanı Ali Ay: "Necid ile Dzsudzsak Bursaspor'dan kesinlikle ayrılacak. Cumartesi ya da Pazar bu iş bitecek."
Umut + Olcan + Tarık = Necid + Dzsudzsak. Hamza bu teklifi kabul eder.
Tribun Dergi @tribundergi DEDİKODU - Galatasaray, Bursaspor ile Necid ve Dszudzsak'ın transferi konusunda görüşüyor. Parada anlaşma aranıyor.
hemen basladilar![]()
Tribun Dergi @tribundergi DEDİKODU - Galatasaray, Bursaspor ile Necid ve Dszudzsak'ın transferi konusunda görüşüyor. Parada anlaşma aranıyor.
hemen basladilar![]()
Bursaspor Başkanı Ali Ay: "Necid ile Dzsudzsak Bursaspor'dan kesinlikle ayrılacak. Cumartesi ya da Pazar bu iş bitecek."
Umut + Olcan + Tarık = Necid + Dzsudzsak. Hamza bu teklifi kabul eder.
necid ne yaw.
İyi bir alternatif olur.
hamza hoca abi. baskanları böyle bir teklifi kabul etmezD