Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bizim hoca kaç lisan biliyor varmı bilen ? kuzeyliler genelde dil ve iletisim konusunda epey iyidirler

Flemenkçe ve ingilizce bildiğini biliyorm birde şimdi türkçe öğreniyormuş adam işini önemsiyor Terim doğru düzgün türkçe konuşamazdı maalesef
o kadar senede çinde çalıştı belki çince de biliyordur biraz biraz

Son düzenleme:
Napoli başkanı niye öfkeli olsun yav 90 milyonu almış göbek atıyordur

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Higuainin Juve transferi aynı Figonun Real Madride gitmesi gibi olmuş

Napolinin başkanı baya öfkeli, Napolinin taraftarı daha öfkeli

Kardeşim para böyle bir şey higuain maradona gibi anılacaktı napolide
Hain oldu...Juventus gibi şike yapan takımada ne için gider bu futbolcular anlamam.... Juventusun yüzüne bakan yoktu adamlar yine sessiz sedasız cl yi alabilecek kapasiteye geldiler...

CoigWfhWcAAC1-q.jpg
sari sacli cingan kim

Resmi sitelerden baya laf sokmuş.

https://www.sscnapoli.it/static/news/La-mia-risposta-a-Gonzalo-Gerardo-Higuain-9084.aspx

İngilizcesi;

I read Gonzalo Gerardo Higuain's statements during his unveiling press conference at Juventus and I'd like to comment on the part when, after having said that Juventus is a great family and he is happy to wear their shirt, he claims the main reason why he chose to join that club was me. I thought long and hard whether these words deserved any reply, since everyone knows clearly what the truth is. Then, I decided that it was better to say something, just not to be forgotten in the future. Here is my answer.
1) If Mister Gonzalo Gerardo Higuain was annoyed by my presence, it took him many years to understand it, unless he is a liar or an excellent actor. I would rule the latter out, though, as I know something about actors.
2) We spent a long time together, even recently. For example an entire day in Rome at the Disciplinary Commission on April 15 in order to have the four-game ban reduced in the middle of the Scudetto race. I assure you that day Gonzalo was very calm and didn't show any intolerance towards me, as the many people around us that day could testify.
3) Why on earth his agent never ever showed any impatience the several times we met recently to discuss his contract renewal? Had they been so intolerant towards me they wouldn't have spent hours with me discussing money, a lot of money, with huge availability and understanding.
4) Isn't his agent embarrassed to say that the team where he played and helped him score 38 goals was not up to the challenge? Isn't he embarrassed to say that Gonzalo's team-mates were rubbish, when Napoli was the Italian team that had created the most goal chances, something pivotal to let a striker score many goals?
5) To try and explain that his move is my fault is a huge lack of respect towards all Neapolitans. If Higuain had read Napoli's history, he would know this city was the only one to get rid alone of the Nazis even before the arrival of the Americans who found the town freed when they entered it. You can betray these people if you are shameless but you can't take the p*** out of them.

Diarra'yı duyduktan sonra Leiva çok hafif kalıyor. Gerçi öncesinde de pek istemiyordum bu adamı. Gelecek hafta aramıza katılacak dedikleri eleman Leiva değildir inşAllah.

Son düzenleme:
Son haftaya kadar transfer beklemiyorum... o zamana kadar en fazla 1 transfer olur.

Tarihin en büyük kazıklarından biri gerçi şu an piyasa o kadar saçma ki milik gibi düz adama 35 milyon verdiler barça gitti andre gomes balonuna 45 verdi gerçekten çok saçma fiyatlar bunlara bakınca higuain mantıklı bile geliyo

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fenerde niasseyi kiralamak istiyormus,bu adami sirf akhisarda oynadi diye istemeyenler var,ben sirf bu adam icin akhisarin maclarini izliyordum,öyle kücük takimin büyük topcusu bos alan topcusu filan degil,ne yaptigini bilen becerikli zeki bir futbolcu,kaptirmamaliyiz

Bizim yönetim çapsız veya mal 65 milyonluk kısıtlama hiçbirşey uefa'nın koyduğu kritere göre 20 milyon transfere bonservis ödeyebiliriz Galatasaray'ın transfer bütçesi ne kadar? - Futbol - Ajansspor.com transfere 20 milyon para harcasak uefanın verdiği 65 milyonu buluyoruz ee bunun üstüne telles+jose den gelen 9 milyon var büyük ihtimalle dzemaılıde gidecek 2.5da o 11.5 donk+umut+tarık+olcan+selçuk+endoğan+semih+yasin+salih+jem+umut g. gibi çöpleri satar ve maaşlarıyla beraber bir 20 milyon daha gelir sana üstüne podolskıyı 10 milyona chedjouyu 4 milyona sat 20+11,5+20+14=65.5 haydi serdar'ın 4.5 u kes 61 milyon avro transfere para harvayabiliriz biliyorum size hayal gibi gelecek ama gerçekten böyle

Transfer bu yüzden gecikti işte ikna edemiyorlar bizimkiler gecikiyor ama iyi bir forwad geleeceeek :D
Galatasaray eski scout şefi Mahmut Alpaslan: "Dzeko olmazsa o ayarda bir golcü alınacak. Bu aldığım bilgi doğru" (Radyospor)

Son düzenleme:
dostumuda alırsanız cuppa cuppa

Selman Öztürk ‏@SelmanOztrk 2 sa.2 saat önce
Galatasaray'da Niasse ve Lucas Leiva için imza töreni hazırlıkları başladı.

hummm

we αre тнe вeѕт
‏@wesleyavda
FLAŞ FLAŞ FLAŞ DUYUM

Galatasaray'ın yeni ön liberosu ve forveti belli oluyor.

22:00 Duyan Duymayana Söylesin!!!

Fenerde niasseyi kiralamak istiyormus,bu adami sirf akhisarda oynadi diye istemeyenler var,ben sirf bu adam icin akhisarin maclarini izliyordum,öyle kücük takimin büyük topcusu bos alan topcusu filan degil,ne yaptigini bilen becerikli zeki bir futbolcu,kaptirmamaliyiz

Nasil değil. Önde top tutup indiriyor mu yani. Takim oyununa süper bir katkisi olur diyorsun yani

duyum vol2 aspor

Cüneyt Şen ©
‏@cuneytsen
Niasse Galatasaray ile anlaştı. Resmi açıklama çok yakında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt