Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adamı hiç izlemedim, futbolunu bilmiyorum, ama orta saha için ismi gecen futbolcular arasında gelmesini istediğim tek adam bu.. Fiyatı uygun, performansı yuksek. Orta sahada Carole etkisi yaratacak gibi.. Hadi insallah. Bitsin artık bu transfer..

Celiskiler üzerine celiskiler.

Hic izlemedim diyorsun futbolunu bilmiyorum diyorsun ama gelmesini istiyorsun. Hadi onu gectim bir de fiyati uygun performansi yüksek diyorsun.

Izlemedigin ve tanimadigin oyuncunun performansini neye göre degerlendiriyorsun?

ortasaha için en kötü dzemaili geri gelsin + bir defansif ortasaha alınsın
ama forvetde ne olursa olsun 2 transfer sart bundan taviz veremeyiz.

Bruma'nin kalmasi guzel haber

2 transfer olacak hayal kurmayin

Eger 4 orta saha oyuncusu transfer etmezsek bazilarindan hesap sormak zorunda kalacagim

Bruma iyi hoş da kardeş sen de biraz ego tavan yapmış . Bu kulüp sana tarihinin 2. Büyük bonservisini vermiş ve taraftar den boş kalelere kaçırırken dahi alkışlamış. Gittiğin yer city , Real falan olsa tamam da Psv gibi takımlar ne bizden büyük ne de küçük takımlar . Senin yaptığın da biraz nankörlük, ne diyelim üzüldüm ama Allah yolunu açık etsin .

Sent from my iPhone using Tapatalk

PSV bize denk takım mı?

Son 5-6 sezonda hiçbir zaman böyle bir durum söz konusu olması. 4 sene biz daha iyi takımdık, son 2 senede ise onlar.

862b064befac6916866f889f43d45a88.jpg

Gesendet von meinem SM-G925F mit Tapatalk

Hic izlemedim diyorsun futbolunu bilmiyorum diyorsun ama gelmesini istiyorsun. Hadi onu gectim bir de fiyati uygun performansi yüksek diyorsun.

Izlemedigin ve tanimadigin oyuncunun performansini neye göre degerlendiriyorsun?

Fransa çıkışlı olduğu için herhal. Sonuçta en kötüsü bile buradan iyidir, düz mantık

Akpa Akpro gelse keşke ama alamaz bizimkiler

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yaaa arkadas izlemedim ama kör cahil değilim..Bu futbolcu hakkında yazılan yorumları ve satış fiyatını okudum.. Buna dayanarak bir yorum yaptım. İşkembeden sallamıyorum. Ismi olan, yaşlı, pahalı bir adam yerine çok bilinmeyen, genç, basarıya aç, potansiyelli, ucuz oyuncuyu tercih ederim.

Renktaşlar şaka bir yana bu kadroya dos ve forwad gelirse ki ismi olan birileri gelirse ayrıca hocanın istediği orta sahalarda gelirse bu takım çok can yakacaktır gençlerin bile oynadığı top ortada...Transferler hocanın istediği gibi olursa ligin en büyük adayı biziz...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt