Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gökhan' ı arayıp aramayacakları henüz belli değil. Kendisi çok çok beğendiğim bir bek oyuncusudur, birtakım aksilikler olmazsa BJK da da imrenerek izlememiz muhtemeldir. Sağbeklerimiz Sabri ve onu bile kesemeyen Linnes (Hala ümitliyim ama şu ana kadar hayal kırıklığı oldu) iken Gökhan Gönül' ü beğenmemek!...:hat:

Beğenmemek değil de adamlar hemen belki de daha iyisi ile doldurdular.

Topalı biz alsak diarra'yı falan alırlardı menajerlerle iyi çalışıyor bu aralar aziz giden hiçbir oyuncularını arayacaklarını zannetmiyorum bu aralar o tek bize özgü bir durum malesef

Linnes i bekleyecekler vardi burada . Yarim sezon sonra baska takimda izlersiniz

1905

Sağ bek ön libero iki forvet acil lazım ele güne rezil olduk

Semih oynar artık sağbekte

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Forvet almayin iyi bir forvet alin on libero almayin iyi bir on libero alin defans almayin iyi bi defans alin!! Ama kime diyorum adamlar kendileri iyi bir yonetim degil ki!!

Genoa CFC ‏@GenoaCFC Il Genoa Cfc ufficializza l'acquisizione del diritto alle prestazioni sportive del centrocampista Miguel #Veloso.

Yuh, Genoa Veloso yu almis. Genoa ya giden biri bize de gelirdi, fazla maas da istemiyor herhalde.

Sağ beke Linnesten daha iyisini alırlarsa alınan kişi oynar aksi takdirde Linnes devam eder. Sabri Linnesten daha iyi değil

Genoa bu transferle ayıp etmiştir.

Bir tane bile gelse şükredecek durumdayız da iki orta saha lazım bu arada.

1 libero ve 1 forvet en acil gerekenler.
Yedek sol bek ve yedek libero da çok gerekli ama bugünkü maçtan sonra görülen o ki defansımız geçen sezondan da kötü gözüküyor. En kötü ihtimalle Denayer'i tekrar kiralamamız lazım.
Tabi liberonun olmayışı da defansı çok etkiliyor ama bu kadarda rezil olmamalılar. (Carole hariç tabii ki. Tek ayakta duran o.)

yeter ya ne dakikacı adamlarsınız ilk yarıda herkes iyi sonuç kötü hepsi kötü..sonuç adamları hemen toplanmış..iki analiz yapın o neden kötü bu neden iyi..

Real, Chelsea yi eziyor

3-0 36'

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt