Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bilmiyorum şenol hoca bile balotelliyi istemiyor o adam bile istemiyorsa bizim almamız canlı bomba olur taraftarla en küçük kıvılcımda gece kulüplerinden toplarız :D :D

Balotelli fantazi transferi olarak alınabilir herkes bitti gözüyle bakıyor istenmeyen çocuk misali. remy-eren-balotelli-podolski*-sinan* hücüm hattı için alınabilir bir risk olur. eto'o 40 yaşında yürüyerek gol atıyorsa balotelli şov yapar

Balotelli+Eren

Balotelli+Niasse

Balotelli+Klose

seç beğen al.

1 tek ona güvenip yola çıkalım demiyoruz ki renktaşlar.

Bu risk alınır. Tam bir fırsat transferi.

Linnes'e çok yüklendiğimizi düşündüm sağlam bir orta saha ile görmek gerekir adam ileri gitse bir dert gitmese başka bir dert ne kademesini kapatabilecek bir defansif orta sahamız var ne de açığını kapatabilecek defans. Adamlar kendi başlarına güven vermiyor hata yaparım korkusu adamı çok net bitirir ürkekliğinin sebebi bu.

Bu çocuk bu değil emin olun brumada ki gibi biraz sabır sadece. Caroleyi düşünelim hepimiz malın teki bundan birşey olmaz dedik ama sakatlıktan çıktıktan sonra adama sihirli değnek değdi sanki o da öz güven.

Dursun adam gibi orta saha al zenci olsun
Orta saha yok diyosunda carole için de yok ayrca linnes tembellik yapıyo gidince ben bakıyosun carole 40 metre depar atıyor kaptırdığımız an geriye 50 metre bi depar daha atıyo adam çabalıyor en azından

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Balloteli bitmiş oyuncu değil aslında. Karakteri çok bozuk maalesef. Yola çıkılmaz ona güvenerek vallahi. Adam hayatı ciddiye almıyor ve işine saygısı sıfır. Lay lay lom adamı nasıl kim yola sokacak?

Kaç tane büyük hocayla çalıştı yani çok rahat bizde o kadar rahat olursa büyük sıkıntı olur en ufak kıvılcım da bizim için iyi olmaz sonuçta ona sırt bağlayıp 3.5-4 m euro maaş vereceğiz ve üstüne adam bide bize sırt çevirirse geçen sene olduğu gibi kendi içimizden forvet bulmaya çalışacağız şu an sinan ve berk'i deneyip durduğumuz gibi :oley:

Allah aşkına gidin bedava arbeloayı alın gelin. En azından 2-3 sene daha sabri linnes kepazelerini izlemeyiz

Tabi ya Serdar çok başarılıydı Hakan çok iyiydi Linnes de iyi mücadele etti Chedjouyu gönderirsek gol yemeyiz
Bunları diyen futboldan zerre anlamıyodur abi anlamıyorum ya nedir bu Chedjou düşmanlığı Chedjou Serdardan da Hakandan da Semihten de Koraydan da zaten bin kat iyi stoper sakatlık sorunu da yok yaşı da tam uygun takımın en hazırlarından ama adam yaranamıyo size

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tabi ya Serdar çok başarılıydı Hakan çok iyiydi Linnes de iyi mücadele etti Chedjouyu gönderirsek gol yemeyiz
Bunları diyen futboldan zerre anlamıyodur abi anlamıyorum ya nedir bu Chedjou düşmanlığı Chedjou Serdardan da Hakandan da Semihten de Koraydan da zaten bin kat iyi stoper sakatlık sorunu da yok yaşı da tam uygun takımın en hazırlarından ama adam yaranamıyo size

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sakatlık sorunu nasıl yok renktaş yav.

Serdar belki daha az maç kaçırdı son 3 sezonda fakat müzmin sakat deniliyor.

Nasıl iş?

Kaç tane büyük hocayla çalıştı yani çok rahat bizde o kadar rahat olursa büyük sıkıntı olur en ufak kıvılcım da bizim için iyi olmaz sonuçta ona sırt bağlayıp 3.5-4 m euro maaş vereceğiz ve üstüne adam bide bize sırt çevirirse geçen sene olduğu gibi kendi içimizden forvet bulmaya çalışacağız şu an sinan ve berk'i deneyip durduğumuz gibi :oley:
Balloteli patlak verirse zaten kişiliği ile patlak verir ki takım huzurunu bozup dağılır takım. Tam bir dinamit maalesef. Bukadar üstün yetenekli olup çok kolay kendi kendisini harcaması üzücü bir durum

manchesterın yedekler güzel yav.depay-lingard-mata-rashford.... hızlı ve tekniği müthiş adamlar bunlar.hamit,dzemailiyle,sakatlıktan yeni çıkmış serdarla bişey yapamazsın bunlara.

denayer,solbek,leiva,akpro,bony ve erenle bambaşka bil hale bürünürüz.

Fellaini futbol dünyasının en kazma futbolcularından.

Bu arada şu City takımı bi yok olsa Münih ile beraber ne güzel olur. Leroy Sane muazzam bir futbolcu.

Fellaini futbol dünyasının en kazma futbolcularından.

Bu arada şu City takımı bi yok olsa Münih ile beraber ne güzel olur. Leroy Sane muazzam bir futbolcu.

"Futbol dünyasının en kazma futbolcularından" olması orta sahamızı tek başına ezdiği gerçeğini değiştirmiyor renktaş.

Umarım katılırsın.

Transfersizlikten çıldırdım

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Denayer, Leiva, Niasse, Eren transferleri olacak büyük ihtimalle artık netleşti gibi.

[h=1]eren derdiyok[/h]yeni sezonda galatasaray formasıyla izleyeceğimizi düşündüğüm underrated futbolcu.

bu arada kendisi hakkında sakat falan denmiş. ancak kendisi geçtiğimiz sezon 30 maçın üzerinde forma giymiştir. yani sakatlık sorunu yoktur.

ayrıca kendisi hiçbir sakatlığı olmamasına rağmen kasımpaşa'nın hazırlık maçında oynatılmamaktadır. oynatılmaması, eren'in takımdan ayrılacağına işaret.

Bu arada maci izleyemedim formalar tvden bakinca nasil gozukuyor ?

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt