Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
JOR'un mac sonu aciklamalari yok mu

671982acf646a28edfcfda9217b8a00b.png

Marsilyadan kaç tane as oyuncu aldı Gaziantep bu zamana kadar.
Her stoper lider özellikli 190 boylu kalıplı markajda kademede olacak hali yok stoperlerin de tipleri vardır mesela Chedjou pas dağıtan bi stoper Chedjounun pasları olmasa her baskıda top kaptırıp gol yerdik ki savunma olarak da çok zaafiyeti olan biri değil tartışmasız birinci stoperimiz
Beğenmeyen Semih Serdar oynasın konu kilit.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Birincisi Lille'den aldık. Antep Marsilya olmasa da Toulouse'dan topçu aldı. Hatta bize sattı.

İkincisi için valla hiç ugramayacagim laf anlatmaya uzun uzun benim görüşüm belli bizim aradığımız adam değil. Diğer yandan defansif aksiyonu sıfıra yakın bir adam napayım ben onun geriden oyun kurmasını. Benim gol sıkıntım yokki. 4. Yıldızda içerde ki antep veya konya tam hatırlayamadım maçında sakatlandı ondan önce her hafta 1 veya 2 gol yiyen takım Hakan Balta ve Semih ile Clean Sheet yaptı son 7 haftada. Neyse bazıları için ne anlatsak boş yapacak birşey yok

SM-N9005 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kimse farkında değil ama bu takımda forvet ön libero sorunu kadar kaleci sorunuda var. tamam takım defansı çok kötü ama geçen seneden beri muslerada çok kötü bir performans sergiliyor. geçen sene en az 10-15 puan kaybettirdi bu senede aynı performansı devam edecekse yandık.

Mancini sezon baslamadan kovulacak gibi

Marsilya diye hatırlıyorum Lille falan da olabilir unuttum

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Lilleden geldi ve takım kaptanıydı

(önceki mesajlarınızı uzun uzun okumadım,chedjoudan bahsediyorsunuz sanırım diye yazdım)

Son düzenleme:
kimse farkında değil ama bu takımda forvet ön libero sorunu kadar kaleci sorunuda var. tamam takım defansı çok kötü ama geçen seneden beri muslerada çok kötü bir performans sergiliyor. geçen sene en az 10-15 puan kaybettirdi bu senede aynı performansı devam edecekse yandık.
tuhaf bi yorum olmuş

Bayern 2-0 ınter
Dk. 12
Futbol dersi veriyorlar mancini ve intere

Her ikisi de.kaliteli çok iyi filmler memnun kalırsın

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt