Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lucas'in verecegi katki fln tartisilmamali. Katki vermemesi sürpriz olur aslinda. Yillarca EPL'de o tempo'yu görmüs bir Lucas rahat oynar bizde. Ayrica anlatildigi kadar kötü bir oyuncu degil.
Eski 6 numara tiplerinden ve gayet iyi yapar isini.

Tartisma konusu FFP olayi varken yillik 2.7m EUR vermek. Bu para Lucas gibi bir oyuncu icin sasirtici kabul etmek gerekirse. Ben 2.1m fln beklerdim, veya 1.9.

Sercan Yildirim: "Bir daha Galatasaray'a gitmem"

hayiiiiiiiiiiiiiiiiiiiir

Lucas'in verecegi katki fln tartisilmamali. Katki vermemesi sürpriz olur aslinda. Yillarca EPL'de o tempo'yu görmüs bir Lucas rahat oynar bizde. Ayrica anlatildigi kadar kötü bir oyuncu degil.

Tartisma konusu FFP olayi varken yillik 2.7m EUR vermek. Bu para Lucas gibi bir oyuncu icin sasirtici kabul etmek gerekirse. Ben 2.1m fln beklerdim, veya 1.9.

Yukarıdaki yorumu gördün mü? Sabri'nin bile Youtube'da daha iyi videoları varmış :D

Bizdeki mantik su adam hangi bolgede oynarsa oynasin sagbek libero ortasaha vs. Calim aticak ara pasi vericek 3 macta bir asist veya gol aticak mevkisi onemli deil :) leiva defansif bir duz oyuncudur bizede lazim olan suan budur renktaslar onemli olan topsuz oyun bilgisidr hucum yerken nerde duracagini nereyi kapatacagini bilmektir. Bunlarda fazlasiya var

GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hakan bende diyorumki madem ffp mevsuzu var serdar azizi niye aldık işte.
Gerçekten esas kazık leiva değil serdar azizdir. bunu sizde ısrarla söyleyemiyorsunuz kaç yorumdur senden serdar azize verilen parayı sormamdaki neden bu

Peki 2.7 milyon liverpoldan aldığın adama çok peki kariyeri sadece bursa olan adama yıllık 2milyon vermek üstüne 4 milyon+3 oyuncu vermeyi sen doğru mu buluyorsun???

Adanaspor, Akhisar Belediye ve Galatasaray, Rio Ave'nin satmak istediği ön libero Wakaso ile ilgileniyor. (Record)

önceden chelsea juventusla filan kapışırdık transferde şimdi Adana Akhisar valla kalbim dayanmıyor bunlara

Moderatör tarafında düzenlendi:
Hakan bende diyorumki madem ffp mevsuzu var serdar azizi niye aldık işte.
Gerçekten esas kazık leiva değil serdar azizdir. bunu sizde ısrarla söyleyemiyorsunuz kaç yorumdur senden serdar azize verilen parayı sormamdaki neden bu

Peki 2.7 milyon liverpoldan aldığın adama çok peki kariyeri sadece bursa olan adama yıllık 2milyon vermek üstüne 4 milyon+3 oyuncu vermeyi sen doğru mu buluyorsun???
Bir bak bakalim ben Serdar Aziz konusunda simdiye kadar hep ne yazmisim. Yargisiz infaz yapmayalim.

Görmedim de görmekte istemem acikcasi. Sonra ben futbol fakiri gibi laflar kullaninca suclu oluyorum.

Hem varsa var, Lucas'i hayatinda BPL'de izlemedi ise onun ayibi bir kere. :red:

konuş hakan biz seni koruruz boşver

Sabiriyi bile acip baktigimiz zaman youtube de en azindan iyi bişeyler yaptigini gosterebiliriz bu adamin yakin zamandaki videolarina baktigimiz zaman valla hiçte iyi oyuncuya benzemiyor.Bi Melo gibi Sagdan sola soldan sağa pas atabilir mi misal?Ya da Etkili bir sekilde rakibe baski uygulayabilir mi? Hava toplarinda iyi mi? Bu adam sadece sert futbolcu baska da bi artisi yok maddi kulfetten baska bisi degil,capsiz dursunun yapabilecegi vizyonsuz bir transfer sadece

Lenovo P1ma40 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Merak ettigim icin baktim da; Veysel o nasil bir futbol fakiri yorum arkadas?

O nasil mantik nasil kafa?

13/14 sezonunda Liverpool sampiyonlugu kacirmasina ragmen BPL ligine futbol dersi veriyordu. Oynanilan futbolu herkes hatirlar, muazzam. O oyunun icerisinde Lucas'ta vardi. Simdi o maclari 1-2 kere izlediysen Lucas'in ne tür paslar verecegini bilebilirsin.

Zamanında Muhammet için herkes ölüyordu Trabzon'da heralde öldü Ada'm, şimdi de Eren için öyle . Eren'i Trabzon alsaydı kim şaşırırdı, Twitterde Eren bjk'de diye haber çıkınca tüm kargalar isyan etti ; bizim taraftar bu kadar mı küçüldü hedefleri. Kalitesi belli , yıllardır İngiltere'de 11 oynayan Adamı eleştirenler şu Anadolu çöplerine seslerini çıkarmıyor ama Leiva kötü. Neyse Serdar da Muhammet de donk da dany de kısmen amrabat da çok iyiydi zaten . Bir de ey ezik Başkan seven medya mensubu adiler , tutturmuşsunuz ontiverolar vs. Diye diye . Bu Donk'lar falan neden demiyorsunuz , serdara neden Serdar'lar demiyorsunuz. Allah Sonumuzu hayır etsin .

Sent from my iPhone using Tapatalk

Leiva gayet iyi oyuncu katkı sağlar.Podolski'ye de burun kıvırılıyordu gördük.Boş yapmaya bayılıyor bizim taraftar.

Zamanında Muhammet için herkes ölüyordu Trabzon'da heralde öldü Ada'm, şimdi de Eren için öyle . Eren'i Trabzon alsaydı kim şaşırırdı, Twitterde Eren bjk'de diye haber çıkınca tüm kargalar isyan etti ; bizim taraftar bu kadar mı küçüldü hedefleri. Kalitesi belli , yıllardır İngiltere'de 11 oynayan Adamı eleştirenler şu Anadolu çöplerine seslerini çıkarmıyor ama Leiva kötü. Neyse Serdar da Muhammet de donk da dany de kısmen amrabat da çok iyiydi zaten . Bir de ey ezik Başkan seven medya mensubu adiler , tutturmuşsunuz ontiverolar vs. Diye diye . Bu Donk'lar falan neden demiyorsunuz , serdara neden Serdar'lar demiyorsunuz. Allah Sonumuzu hayır etsin .

Sent from my iPhone using Tapatalk

Iste benim de son sezonlar elestirdigim nokta burasi.

BJK Eneramo gibi oyunculari alirken menemenci diyip duruyorduk, kendimiz liglerin cöplerini toplamaya basladik.

Donk
Aziz
Eren
Rodallega

Daha Salih Dursun var. Hadi Aziz cöp olmasa bile abartili rakamlar.

Son düzenleme:
bütün dünyayı transfer etsek doymayacak köftehor

008769-high-resolution-dark-blue-denim-jeans-icon-arrows-hand-clear-pointer-down.png

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt