- 16 Mayıs 2015
- 1.116
- 292
- 543
kesin bilgi mi?
degil...medya öyle diyor...insh. dogrudur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kesin bilgi mi?
53 henüzRiekerink kaç yaşında?
53? olmasi lazimRiekerink kaç yaşında?
53 henüz
Bizim ülkede zor bu uzun vadeli işler maalesef. 4-5 sene kala bilirse milat sayılırUmarım yıllarca hocalığımızı yapar.. Hoş en son hamzaya bunu dediklerinde sonu hüsranla bitmişti![]()
yapılmadı transferler ağustos 15 sonrası yapılacak tahminenSlm,kaleci-solbek-10numara transferleri yapıldı mı?
![]()
Gel kara oglan gel
Bruma - Niasse - Podolski
Sneijder
Hepside gayet 11 oynar kardeşim forveti umut olan takimiz Cornelius nasıl yedek olsun
Ben artık dursundan umudu kestim transfer filan beklemiyorum kendi kadromu kurdum
------------------- Muslera ---------------------
Linnes ------ FAZIO ------- Serdar-----Carole
------------AKPRO-------------EKİCİ------------
---------------------ZİYECH----------------------
------Sinan-----------------------------Bruma---
------------------- SLİMANİ ---------------------
Selçuk çin e burağın yanına selçuktan gelen para artı salih+semih=Mehmet Ekici çünki seneye sözleşmesi bitiyor mehmetde galatasarayda oynamak istediğini söylemişti
Sneijder 7.5 a bir takıma gider twente ziyech için 8 istiyordu=Ziyech
Akpro=1.5 milyon avro
Podolski 10 milyon-8 milyon a amerika ya çine filan gider+Geçen sene buraktan gelen 8 milyon avro+ tellesten gelen 6.5 milyon avro çok rahat alınır=Slimani
Chedjpu+1milyon a alınır Fazıo bizim kronik yan top ve hava topu sorunumuzu çözer
yedek içinde eldeki çöpleri gönderip takaslı Badou Ndiaye +Rodallega ikilisi
Mehmet Ekici'nin Selçuk'tan ne farkı var? 10-15 maç izledim fazla bildiğim söylenemez aslında ama gördüğüm kadarıyla Selçuk'tan bile pasif sadece frikik atan bi oyuncu.Ben artık dursundan umudu kestim transfer filan beklemiyorum kendi kadromu kurdum
Selçuk çin e burağın yanına selçuktan gelen para artı salih+semih=Mehmet Ekici çünki seneye sözleşmesi bitiyor mehmetde galatasarayda oynamak istediğini söylemişti
Akpro=1.5 milyon avro
Podolski 10 milyon-8 milyon a amerika ya çine filan gider+Geçen sene buraktan gelen 8 milyon avro+ tellesten gelen 6.5 milyon avro çok rahat alınır=Slimani
Chedjpu+1milyon a alınır Fazıo bizim kronik yan top ve hava topu sorunumuzu çözer
Mehmet Ekici'nin Selçuk'tan ne farkı var? 10-15 maç izledim fazla bildiğim söylenemez aslında ama gördüğüm kadarıyla Selçuk'tan bile pasif sadece frikik atan bi oyuncu.
D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben artık dursundan umudu kestim transfer filan beklemiyorum kendi kadromu kurdum
Akpro=1.5 milyon avro
where is the Sınayder?yeni herif
linnes serdar semih carole
selcuk yeni herif
podolski yeni herif bruma
yeni herif
yedex: eray, sabry, hakan, olcan, birhan, hamit, yasin, emrah, umut