Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Trabzonspor'a transfer konusunda saygı duyuyorum adamlar iyi kötü kalburüstü futbolcuları bir şekilde Trabzon'a getirebiliyorlar tebrik etmek lazım.

Bony ye biraz ümitlenmistim ama hevesim kursagimda kaldi.Josue işi de mi yatti ?

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Trabzonun yaptığı transferleri bir kısmını biz yapsak infial çıkar büyük takım bunları mı alır diye çok da şaapmayın.

Bu sene adam gibi yönetim olsa şu kadroyu çok rahat kurabilirdik sonra yaslan arkana futbol izle.

muslera

van der wiel skertel serdar telles

leiva selçuk

podolski sneijder bruma

pato

cenk

linnes semih hakan carole

t.ciğerci g.inler

sinan emre çolak yasin

eren derdiyok

2.kasımpaşa kazığı eren

5 milyondan aşşa vermezler işallah o kadar para verip almazlar diycemde dursun diyorum susuyormm.....

Kasımpasa kuculmeye gidiyor. Ve Eren i elden cıkaracaklar. Besiktas almak istedi, olmadı. Eren i alabilecek tek kulup Galatasaray.. Bizim Dursun geri zekalısı bunun bilincinde pazarlık yaparsa Eren i alır ve bize de faydalı olur. Turkiyeden alınmasını istediğim tek oyuncu Eren di.. (S.Aziz , Emrah değil) Benim için Donk + Umut + 2m€ iyi bir anlasma olur. Tabii Donk ve Umut un ucretlerini Kasımpasa karsılamak sartıyla..

O taraftarla bir daha şampiyon olamazlar bunlar.

Taraftar konusunda haklısın ama dediğim gibi hava yakalamaya bakar bu iş.

Zaten maçlarının bir kısmı seyircisiz, o dönemi iyi atlatırlarsa taraftar da saçmalamaz sanırım.

Ligin en iyi teknik direktörü onlarda, kadroyu da kurmuşsun. Destek vermiyorlarsa zaten şampiyonluk istemiyorlar demektir.

Sezona sadece Eren ile başlamak şimdiden hedefim 3.lük olduğunu gösteriyor.Tam bir fiyasko tam bir kazık böyle vizyonsuzluk olamaz.Adam gibi bir transfer yapmadılar.Kimse kombine falan almaz.

Trabzonun yaptığı transferleri bir kısmını biz yapsak infial çıkar büyük takım bunları mı alır diye çok da şaapmayın.

Yav iyi de renktaş onların durumuyla bizimki aynı değil ki.

Maddi imkanlar, şehir, marka değeri bir sürü etken var.

Ona rağmen kurdukları kadro iyi.

Direkt şampiyonluk hedefiyle başlayacakları bir ortam da yok. Bu sene yeni kurulan takım ilk 3'e girse başarı olacak, şampiyonluk daha uzun vadeli plan kağıt üzerinde.

Bizde öyle bir şey yok yani. 6. da bitirsen küme düşmekten de kurtulsan ertesi sene 2.olduğunda başarısızsın.

Adamlar resmen Eren icin ugrasiyorlar koskoca Galatasarayin 1.forveti Eren mi olacak üstelik kazik yiyerek

Muslera
Semih Chedjou Serdar Carole
Leiva
Selcuk Sneijder
Podolski Derdiyok Bruma​

Bence semih'e sag bekte sans verilmeli, linnes'i hazirlik maclarinda berbat buldum, manu macinda 3 golde de rakibini vurduruyor, cok korkak oynuyor, oyununda risk almiyor, defansif olarak cok kotu

Ya sag beke carole tarzinda scout transferi yapilacak ya da semih'e sans verilsin

Bu sene adam gibi yönetim olsa şu kadroyu çok rahat kurabilirdik sonra yaslan arkana futbol izle.

muslera

van der wiel skertel serdar telles

leiva selçuk

podolski sneijder bruma

pato

cenk

linnes semih hakan carole

t.ciğerci g.inler

sinan emre çolak yasin

eren derdiyok

Telles kim ki Carole'ü yedek oturtuyor yav geçelim

Yav iyi de renktaş onların durumuyla bizimki aynı değil ki.

Maddi imkanlar, şehir, marka değeri bir sürü etken var.

Ona rağmen kurdukları kadro iyi.

Direkt şampiyonluk hedefiyle başlayacakları bir ortam da yok. Bu sene yeni kurulan takım ilk 3'e girse başarı olacak, şampiyonluk daha uzun vadeli plan kağıt üzerinde.

Bizde öyle bir şey yok yani. 6. da bitirsen küme düşmekten de kurtulsan ertesi sene 2.olduğunda başarısızsın.

Ona bişey demedim.Şampiyon olamazlar.4. olmak için ibb ile kapışırlar.Konya bu sene forvet alana kadar ilk 5 e giremez.4 büyüğün ilk 4 e girdiği nadir sezonlardan olabilir bu sene.

Bony gibi bi forvet alsalar taraftarı stada çekerler ama iş bilmezler hala eren niasse peşinde koşuyor

telles her türlü carole dan iyidir zaten iyi olmasa porto almazdı.

Telles'in iyi olmadığını söylemedim ama Carole daha iyi.

Porto'nun da bir sürü hatalı transferi var.

Gerçi Telles'i de 25 milyona falan yollarlar muhtemelen 2 sezon sonra avrupa pasaportlu Brezilyalı sol bek ayağına.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt