Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
denayer gelirse sağbek problem olmaz arkadaşlar. denayer sağbekte kesinlikle çok daha iyi stoperden. ama hem stoper hemde sağbek olabilmesi bizim açımızdan iyi. ama bu sefer kesinlikle mantıklı bir opsiyon koydurmak lazım denayere.

Leroy Sane schalke'nin kampindan ayrilip manchester'e gitmis. City'e transfer olmak uzere.

City'nin hucum oyunculari: Sterling, Nasri, Nolito, De Bruyne, Silva, Navas, Sane

Hayat guardiola'ya guzel

Eren alındıysa 2. alınacak forvet Bertrand Traore gibi kiralık gelecek biri olur bence

:dispirited: akproyu alakta bjk maçında oynasın selçuğun yanında,leiva lig başlayınca oynar.

Dursun hiz vermis transfer'de. Super-Slow dan Slow Modusa gecmis

Lass gelirse güzel olur ama Leiva gereksiz bir transfer olur. Leiva bana göre dzmaili ayarında ama onda 1-2 tık üstün bir oyuncu ve asla Melo'nun boşluğunu doldurabilecek bir topçu değil. Leiva'ı almak yerine elimizde onun 1-2 tık altı Dzemaili varken onu kullanmalı transfer bütçemizi iyi bir forvet almak için kullanmalıyız.

dursunun dusunmemizi istedigi

5024604.jpg

aslinda olan

iStock_deletebutton.jpg.800x600_q96.png

Merak ediyorum bu transfer döneminde niye hep sakatlanmaya yüksek meyilli oyuncuların peşinde koşuyoruz?

Hayırdır Hamit yalniz kalmasın dkye Hamite spor salonu için arkadaş mı arıyoruz?

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Yönetimle Riekerink, Linnes'in Manchester United maçındaki oyunu sonrası bek transferini de gündeme aldı. (Milliyet)

Tayfun Çakır [TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD="class: alt1"][/TD]
[TD="class: alt1"]31.07.2016[/TD]
[TD="class: alt2"]Sürekli[/TD]
[TD="class: alt1"]henüz yok[/TD]
[TD="class: alt2"]Sürekli[/TD]
[TD="class: alt1"]ısrarla fake hesap açma[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

ulan tamda panpiş olmuştuk be. neyse reis tekrar hesap açtığında bana ulaş konuscaklarımız var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt