Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
He sonra Tarık çamdalara dağıtalım paraları.
İyi fikir. Çöplüğe alıştık nede olsa

:D Hahaha, Fatih haklı.

Bu yönetimin transfer yapamıyor oluşu beni çok sevindiriyor. Şuan istediğim tek şey Donk, Tarık, Umut ve Olcan'dan kurtulmak. Gelenler hiç umurum da değil, yeter ki takımdan birileri gitsin. Biz bu yönetime 20 milyon versek, 5 tane Serdar Aziz getirir, o yüzden harcayacakları paraları olmaması çok güzel bir durum.

Bruma'nın piyasa değeri şuan 10 milyon euro civarında. Konuştuğunuz rakamlara satılması için önce kendini kanıtlaması lazım. Mükemmel bir performans gösteriyor maşallah fakat daha yolun başında. Ligde yapacağı işler çok önemli bu sezon ve seneye de Şampiyonlar Ligi'ne katılırsak ve orada kendini kanıtlarsa, o zaman satabiliriz, 20-30 milyon euro'lara.

Bruma: "Mourinho mactan sonra yanima gelip performansima hayran kaldigi ve kendisi beni izledigini belirtti"

Ne Kadar Dogru bilmiyorum ama böyle bir konusma geciyor. Seneye Manu bize 40 Milyon verirmi lan

40 milyon verir mi bilinmez ama sakatlanmaz ve böyle devam ederse çok para kazanacağımız kesin Bruma'dan.

CowehsMWIAE1Em4.jpg

Bu hafta transfer olmazsa artık cidden bir operasyon duzenlemeliyiz taraftar olarak

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kasımpaşaspor başkanvekili Hilmi Öksüz: Eren Derdiyok'un Galatasaray'a transferini mümkün görmediğini söyledi.(Ajansspor)

Bu hafta transfer olmazsa artık cidden bir operasyon duzenlemeliyiz taraftar olarak

renktaş bizden bişey çıkmaz ben anladım toplanalım desek 300 kişi yine istifa etmez. Taki kulüp batacak öyle gidecek yalancı başkan ve ekürileri

renktaş bizden bişey çıkmaz ben anladım toplanalım desek 300 kişi yine istifa etmez. Taki kulüp batacak öyle gidecek yalancı başkan ve ekürileri
Arkasını sağlama almıs belli renktas.Hafiften Aziz yildivimlasma goruyorum kendisinde

Bu arada biz Lucas'a kronik sakat dedik ama adamın 2012/2013'ten bu yana çok ciddi bir sakatlığı yok uzun süreli, geçen sene 2 maç, ondan önce ki sene 10 maç kaçırmış. Ben daha ağır bekliyordum. Geçen sene 40 maça çıkmış.

:D Hahaha, Fatih haklı.

Bu yönetimin transfer yapamıyor oluşu beni çok sevindiriyor. Şuan istediğim tek şey Donk, Tarık, Umut ve Olcan'dan kurtulmak. Gelenler hiç umurum da değil, yeter ki takımdan birileri gitsin. Biz bu yönetime 20 milyon versek, 5 tane Serdar Aziz getirir, o yüzden harcayacakları paraları olmaması çok güzel bir durum.

su aziz yıldırım bile ne güzel transferler yaptı bizim son 3 transferimiz donk linnes serdar aziz :):):)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt