Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tolga Bu Tolgaydan iyi deniyordu.

Iyi zaten ama en az Tolgay kadar zirt pirt sakatlaniyor. Berline geldiginden beri daha 10 mac arka arkaya oynayamadi herif.

Berlini gectim son senelerde muhtemelen oynadigi hic bir takimda 10 mac arka arkaya oynamamistir bu adam.

Hürriyettte 2.5 milyon euro üstüne Donk ve Umut'u veriyormuşuz. 1.9 maaşi varmiş. Eğer böyleyse süper bir olayda Dursun bunu beceremez gibi geliyor:D

Yok yav Donk'u bize 2,5 Milyona kitleyen adamlar Ereni de ayni paraya verirler mi? Dursunu taniyorlar ne de olsa.

Abartmayin isterseniz dursun eren'e 5-6 falan vermez... 2.2m+umut+donk'u teklif etmis

Gayet mantikli bir teklif, donk 1.5m aliyor ve umut 1.8m, ikisininde takimda yeri olmadiklarina gore kolay kolay elden cikartmak zor oluyor aldiklari maaş'dan dolayi

Hem ikisinden kurtulmus oluruz hem iyi bir forvet almis oluruz

Abartmayin isterseniz dursun eren'e 5-6 falan vermez... 2.2m+umut+donk'u teklif etmis

Gayet mantikli bir teklif, donk 1.5m aliyor ve umut 1.8m, ikisininde takimda yeri olmadiklarina gore kolay kolay elden cikartmak zor oluyor aldiklari maaş'dan dolayi

Hem ikisinden kurtulmus oluruz hem iyi bir forvet almis oluruz

arkadaşım kasımpaşa başkanı Radyospor'da Özgür Sancar'ın konuyla ilgili sorusunu yanıtlayan Öksüz, "Bana görüşme yapıldığı yönünde bir bilgi gelmedi. Bu icat edilmiş bir şey. Turgay Ciner bey ile Dursun Özbek'in arası çok iyidir. Doğrudan görüşebilirler; ama bana görüştükleri yönünde bilgi gelmedi. Turgay bey'in Eren konusunda istediği bellidir: 6 milyon Euro. Parasal konularda nettir ve fikir değiştirmez. Futbolcu takasına sıcak bakacağını sanmam. Ben objektif olarak baktığımda bu transferin olacağına inanmıyorum" dedi.

FIFA Menajeri Mesrun Izet:"Galatasaray,Diarra'ya 2 yıllık sözleşme önerdi.Şu an eşi Türkiye'ye gelmek istemiyor."
Mesrun Izet:"Milan'dan da Diarra'ya teklif geldi.Fakat Galatasaray'ın verdiği parayı kimse vermedi."(Radyospor)

FIFA Menajeri Mesrun Izet:"Galatasaray,Diarra'ya 2 yıllık sözleşme önerdi.Şu an eşi Türkiye'ye gelmek istemiyor."
Mesrun Izet:"Milan'dan da Diarra'ya teklif geldi.Fakat Galatasaray'ın verdiği parayı kimse vermedi."(Radyospor)

2 Milyonda eşine versinler. Gelme parası.

güzel sıkmış bence yalanın daniskası bizimkiler teklif etmemiştir bile

Forvete Carole tarzı transfer yapılmalı bence.Fransa'dan falan genç düşük maliyetli forvet transfer edelim.Sinan'a da forvette şans verilmesinden yanayım.Podolski de gerektiğinde forvet oynar lig için yeterli.

arkadaşım kasımpaşa başkanı Radyospor'da Özgür Sancar'ın konuyla ilgili sorusunu yanıtlayan Öksüz, "Bana görüşme yapıldığı yönünde bir bilgi gelmedi. Bu icat edilmiş bir şey. Turgay Ciner bey ile Dursun Özbek'in arası çok iyidir. Doğrudan görüşebilirler; ama bana görüştükleri yönünde bilgi gelmedi. Turgay bey'in Eren konusunda istediği bellidir: 6 milyon Euro. Parasal konularda nettir ve fikir değiştirmez. Futbolcu takasına sıcak bakacağını sanmam. Ben objektif olarak baktığımda bu transferin olacağına inanmıyorum" dedi.

Eger riza kasimpasa baskanina umut'u ve donk'u takimimda gormek istiyorum dese ve eren de gitmek istiyorum dese, baskan ne yapacak? 2.2m gibi rakami az bulursa dursun en fazla 3m kadar cikar.

Transferi falan gectim biz bu Dursun dan ne zaman kurtulacagiz ya.

Adam resmen hepimizi hayata küstürdü 1 senede. Allah belani versin hain herif.

cumhur önder arslan

Galatasaray, Eren Derdiyok transferi için takas formülünü kullanmayı planlıyor. Kasımpaşa, Umut Bulut ve Donk'u istiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt