Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
6d05ea8382ca72e378bcf1e0e2207d94.jpg

1905
Demek ki fanatik bizim transfer haberlerini fener bölümünde veriyor. ...pehhhhh

@10Goeki

Tolga Cigerci icin toplu yorum: Hertha´nin en fazla kosan futbolcusu, ikili mücadelelerde kuvvetli, oyun kurabilen ve sert bir sut´a sahip.

kazik yediysek Eren in maaliyetini gece aciklar bizimkiler

Serdar i da 0:16 da aciklamisiz.

Duran toplara vurus reisi hatırlattı azcık
lincoln71.jpg

Selçuğu da kesebilir gibi geliyor yaş olarak daha hızlı atik gibi gözüktü tek pas/ duvar pası yapmayı seviyor gelirse formayı kaparsa bırakmaz tabi ki 2-3 videodan anlaşılmaz ama artık selçuğun yerine genç bir adam gerekiyor :D

Selçuğu da kesebilir gibi geliyor yaş olarak daha hızlı atik gibi gözüktü tek pas/ duvar pası yapmayı seviyor gelirse formayı kaparsa bırakmaz tabi ki 2-3 videodan anlaşılmaz ama artık selçuğun yerine genç bir adam gerekiyor :D

Fizik olarak güçlü Selcuk iyidir.
3 lenir en kötü orta saha.

leiva-selcuk-ciğerci(dzemali)

Hamza tarafından sezona baslayan bir takımdan fazlasını beklemek sacmaydı zaten. Essek gibi antrenman yaptırılıp, fiziken calıstırılmıs takımdan bu sene anlayacağız kim iyi, kim kötü.

Evren Göz: Riekerink Linnes'i Carole'un alternatifi düşünüyor ve sağ bek transferi istiyor :D :D :D

Olcanı düşünmüyor demek ki :D

Hoaaydaaa . Evren goz cok baska konusmus
Salih dursun + donk + 2.5 diyor

1905

keşke biraz daha disiplinli olsaydı

Brezilya'lıların coğu rahat adam. Çoğu doğustan yetenekli oldukları için pek sallamıyorlar çalısmayı. Belli süre sonra da fıslıyorlar tabi. Calısanlarda üst düzey topcu olarak ya sonlandırdı futbol hayatlarını yada büyük kulüplerde devam ediyorlar.

Futbolculuk + teknik kadro olarak.

Arkadaşlar 4-6 m euro gibi bir rakam olacağını sanmıyorum nedenlerine gelirsek; Yönetim öyle bir topa giremez FFP var diyerek serdar transferinde yeteri kadar tepki aldı aynı hatayı bir daha tekrarlayamaz ayrıca daha 2 oyuncu transferi daha yapmak zorundalar bir başka sebepte rıza çalımbay'ın umuttan çok ısrarla donk'un geri dönmesini istiyordu doğal olarak ereni verecekler umutu alacaklar böylelikle ekstra bir ön libero oyuncusu olacak ve kasımpaşa ufak bir miktar 2-2.5 m euro civarı bir para transfere kalacaktır onlarda eksik bölgelerini tamamlamaya çalışıyorlar. Benim tahminim bu yönde normalde olması gereken de bu şekilde olmalıdır :oley:

Bize 30-40 gol atacak forvet değil sinan ve bruma'nın etkinliğini arttıracak sırtı dönük oynayıp sinanla brumaya pas yapsa bile yeter umarım ekstra 1 forvet transferi daha yaparız

bende böyledüşünüyorum ama birden aklıma dursun geliyo , hayrolsun bakalım öğrencez bikaç saat sonra

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt