Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
niye donk onlarin degismez oyunculariydi, sonucta riza umutuda istiyormus.
onun üzerine 2,5 milyon € veriyorsun dahada istiyorlar kazik degilde ne bu.
eren okadar pesindan kosacak oyuncu degil !
Bencede degil, biz niye hala TR liginden oyuncu bakiyoruz/aliyoruz bunun cevabini 2 aydir alamiyorum. Yurt disinda ne guzel topcular var alinacak ama bizimkiler sinir disi bakmiyor sanirim.

Erene umut donk artı 2.5 milyon veriyoruz..bu 2.5 milyon umutun maaşını karşılamaya yetmiyo mu o parayla karşılasınlar

iyide adamlar 6 mio istiyor niye böyle birşeyi kabul etsinler? ancak böyle bir tekifle 2.5 bonservis takas maaş filan düşürebiliyoruz fiyatı..

biri rikerik'e cavanda'yı hatırlatsın. denayer'de geldimi defans fiber teknolojisine gecer.

Çöplerden kurtulmak için fırsat bu.Umut 1.8 alıyor küçülmeye giden kasımpaşayı bırak dünyada başka hiçbir klüp vermez bu parayı.1 sene boyunca yarısını karşılarız maaşın.

Umut adamsa bizden para almayip kasimpanin verecegi teklifi kabul eder. Zaten seneye sozlesmesi bitecek ortada kalacagina gitsin 2 yil Kasimpasaya kapak atsin nankorluk yapmasin. Gecen sezon attigi gol sayisi 4 biraz vicdan muhasebesi yapsin bizden alacağı 800-900 bin euro ne umutu zengin eder ne de farkirlestirir biz de guzel hatiralarla kendisini analim.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Serdar'a 4m + 3 oyuncu veren bir kulubü ben de elime geçirsem donuna kadar alırım.Kasımpaşa salak değil verilen para ortada bizim beceriksiz yöneticileri kaz gibi soymadan bırakmazlar.
Beşiktaş'ın en iyi yaptığı iş tok satıcılık bunu malesef yapamıyoruz.

Valla arkadaşlar Eren niye mi gelsin işte nedenini rakamsal verilerle özetliyorum ha çok gelmesini istemiyorum daha iyiler var ama bu işten bizde karlı çıkabiliriz diğer türlü bu oyunculardan bonservis kazanamayacağımız için zarar edeceğiz :oley:

BAŞKA TRANSFERDE:
Donk + Umut = 3.3 m euro x 1 sene + 1.5 m euro x 3 sene = 8.8 m euro(toplam alacakları maaşlar)
Yurt dışından adam alsak = 4 m euro
Ona vereceğimiz maaş = 2.5 m euro x 3 sene = 7.5 m euro
TOTAL: 20.3 M EURO
--------------------------------------------------------------
EREN TRANSFERİNDE:
Donk + Umut = 3.3 m euro x 1 sene + 1.5 m euro x 3 sene = 8.8 m euro/2 = 4.4 m euro(yarı yarıya maaşlarını ödersek)
Erenin bonservis parası = 2.5 m euro
Ona vereceğimiz maaş = 2 m euro x 3 sene = 6 m euro
TOTAL: 12.9 M EURO
--------------------------------------------------------------
ARADAKİ FARK: 7.4 M EURO

Son düzenleme:
iyide adamlar 6 mio istiyor niye böyle birşeyi kabul etsinler? ancak böyle bir tekifle 2.5 bonservis takas maaş filan düşürebiliyoruz fiyatı..
O zaman bizim hiç bir çıkarımız olmuyor bu transferde..o kadar ekstra para verebilecek gücümüz Varsa gidelim ligue 1 veya 2 den adam alalım en iyisi..ya da ver antalyaya 3 milyon al etoyu riske girmeden.

Bencede degil, biz niye hala TR liginden oyuncu bakiyoruz/aliyoruz bunun cevabini 2 aydir alamiyorum. Yurt disinda ne guzel topcular var alinacak ama bizimkiler sinir disi bakmiyor sanirim.
bunlar yabanci pazara gecmeden önce eldeki oyuncular üzeri transfer yapmak istiyorlar bu yüzden kapi kapi dolasiyorlar tr liginde.

O zaman bizim hiç bir çıkarımız olmuyor bu transferde..o kadar ekstra para verebilecek gücümüz Varsa gidelim ligue 1 veya 2 den adam alalım en iyisi..ya da ver antalyaya 3 milyon al etoyu riske girmeden.

ligue 1-2 de 4-5 mio seviyesi adam varmı bilmiyorum şuan carole u buldular diye hepsi bu fiyatta diyemeyiz ligue 2 de oynayan mosset 7 mio ya gitti mesela. birde yabancı topçu almak zorlaştı artık.

etonunda 3 mio olduğunu sanmıyorum açıkcası.

ligue 1-2 de 4-5 mio seviyesi adam varmı bilmiyorum şuan carole u buldular diye hepsi bu fiyatta diyemeyiz ligue 2 de oynayan mosset 7 mio ya gitti mesela. birde yabancı topçu almak zorlaştı artık.

etonunda 3 mio olduğunu sanmıyorum açıkcası.

Geçen sene eto performansından sonra Antalya kolay kolay bırakmaz maaş yükü fazla evet ama geçen sezon Antalya dua etsin Eto vardı yoksa küme düşme ihtimalleri çok yüksekti :oley:

bunlar yabanci pazara gecmeden önce eldeki oyuncular üzeri transfer yapmak istiyorlar bu yüzden kapi kapi dolasiyorlar tr liginde.
Galiba eldeki artiklari cikarmanin tek yolu budur diye dusunuyorlar o yuzden bir oyuncu aliriz en az 2 oyuncu da yaninda takasta veririz dusuncesi var bence. O yuzdendir.

Eger Donk ve Umut bu sekilde giderse, bitek Tarik ve Olcan kaliyor onlari da yollamak icin bir oyuncu daha almak lazim Turkiye den.

Umut adamsa bizden para almayip kasimpanin verecegi teklifi kabul eder. Zaten seneye sozlesmesi bitecek ortada kalacagina gitsin 2 yil Kasimpasaya kapak atsin nankorluk yapmasin. Gecen sezon attigi gol sayisi 4 biraz vicdan muhasebesi yapsin bizden alacağı 800-900 bin euro ne umutu zengin eder ne de farkirlestirir biz de guzel hatiralarla kendisini analim.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ama adam değil malesef .

Sent from my iPhone using Tapatalk

Gerizekalilar iste...

Transferi bitme noktasina getir sonra KAP'a acikla...

Anlaşma bence bitti ama sadece son şartlarını görüşüyorlardır oyuncu maaşlarını ve ekstra bir oyuncu daha(tarık-salih) alabilme ihtimalini yoksa bu yönetim bu kadar çapsız da olsa öyle bir rezil olma hatası yapacaklarını sanmıyorum :D :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt