Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O değilde devre arasi Kapustka ve Morı alabilseydik ofansif anlamda baya iyi olurduk.... düşünsenize Bruma Sinan Kapustka Mor hepsi 1 takımda

melih peker troll kap açıkladığı için ban yemiş :D tamamda kardeşim adam altına belirtmişti troll açıklama diye saflar okumadan etmeden ezbere direk sövmeye girdiler bu zihniyet daha çok tongaya düşer böyle.

Yok la onu sonradan yazmistir cünkü ben de baliklama atladim ilk olarak. Orada birsey yazmiyordu altinda.

Koduğumun Napolisi Milik'i almış. Kaputska,Sisto,Ben Yedder filan hep transfer olmuş.

Renktaşlar öyle bir algı oluştu ki sanki yabancı oyuncun olunca kadron daha kaliteli. Kendi insanımıza gerektiği değeri vermiyoruz !

İşin doğrusu şu an ne sağ taraf ne de hiçbir bölgede eksiğimiz yok. Sadece oyuncularımızın form tutmaya ihtiyacı var.

Hazır bir yabancı almaktansa yerli oyuncuları takımımızda görmeyi tercih ederim.

:D

Koduğumun Napolisi Milik'i almış. Kaputska,Sisto,Ben Yedder filan hep transfer olmuş.

Adamlarda vizyon var iste :D

Sevilla: Ganso, Joaquin Correa, Vietto, Kranevitter, Ben Yedder

Leicester: Nampalys Mendy, Ahmed Musa, Kapustka

Biz ise 1 bucuk ayda 2 tane yerli aldik, birisi de bonservissiz

Vizyon yok scout ekibini sallayan yok...

tabi tabi.aldığımız donk,linnes ve ffp olmasaydı alacağımız famara diedheu acayip patlama yaptılar zaten.donk,famara,linnes,benitez ne biçim patladılar dimi hepsi bi isteyen tonla kulüp var kapıda.
Evet. Bu konuda dolu plduğunu görüyorum.

Bu oyuncular daha gitmedi:

Umut Bulut
Olcan Adin
Tarik Camdal
Endogan Adili
Oguzhan Kayar
Umut Gundogan
Jem Paul Karacan

Bunlarin yaninda gitmesi gerekenler:

Blerim Dzemaili
Ryan Donk
Salih Dursun

eren derdiyok yağlı bir kazıktır 5 milyom bonservis verilmiştir.... Allah belalarını versin..

Adamlarda vizyon var iste :D

Sevilla: Ganso, Joaquin Correa, Vietto, Kranevitter, Ben Yedder

Leicester: Nampalys Mendy, Ahmed Musa, Kapustka

Biz ise 1 bucuk ayda 2 tane yerli aldik, birisi de bonservissiz

Vizyon yok scout ekibini sallayan yok...

Çok iyi oyuncular gitmiş. Bari Fransa'dan şu N'tep,Plea gibi adamları alsak.Bi vizyoner gelse başa.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt