Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bas Dost muzmin sakat olmadigi icin listemizde degil diye biliyorum.

Wolfsburg dost icin 7-8m istiyormus, sporting lizbon talip olmus fakat yuksek bonservis'den dolayi vazgecmisler

Bas Dost'a o kadar para da fazla nasıl erene fazla diyorsak o paralara çıkılmaz Erenin 3 m euro yaptığı yerde bas dost 5 m euro yapar ama 2-3 m euro niye zarara girelim yani 7-8 de o adama verilmez :oley:

1f1eb-1f1f7.png
| Lass #Diarra, centrocampista defensivo del Marseille, tendría ofertas de #Valencia, #Galatasaray e #Inter.

Intagram da Galatasaray taraftar hesaplari kapaniyormus diyorlar Twitter da.

Acaba bizimkiler hem leiva'yı hem de diarra'yı mı getirmeye çalışıyor öyle olursa rakip takımlar orta sahayı geçmesini bırak topu bırakır kaçar :D :D :D

Çok net söylüyorum

Antonio Valencia (M.United)
Lucas Leiva (Liverpool)

Bir de hareketli bir forvet alalım ipi çok net göğüsleriz.

-------------------------------------------Muslera-------------------------------------------------

---Valencia-----------Serdar---------------------------Semih--------------Carole---------------

---------------------Lucas-------------------------------Selçuk------------------------------------

----Bruma------------------------------Sneijder----------------------------Podolski--------------

-------------------------------YABANCI FORVET-----------------------------------------------------

Çok net söylüyorum

Antonio Valencia (M.United)
Lucas Leiva (Liverpool)

Bir de hareketli bir forvet alalım ipi çok net göğüsleriz.

-------------------------------------------Muslera-------------------------------------------------

---Valencia-----------Serdar---------------------------Semih--------------Carole---------------

---------------------Lucas-------------------------------Selçuk------------------------------------

----Bruma------------------------------Sneijder----------------------------Podolski--------------

-------------------------------YABANCI FORVET-----------------------------------------------------

Semih yerine denayer yazalım :D

yalnız bizimkiler diarra ve leivayı birlikte alırsa ayakta alkışlarım. düşünsenize diarra ve leivanın yanyana oynadığını türkiye liginde 2-3 takım dışında kimse o orta sahayı geçemez :D

Abi bruma'yi sag kanata yazmayin artik yaw, hic mi hazirlik maclarini takip etmediniz

Bu arada sergen diarra duyumlari vererek milleti gaza getirmeye calisiyor :D

Diarra gelmiyor sergen lucas geliyor leiva geliyor

tehdit yasak degilmis beyler

Az once alper adinda biri beni tehdit etti herhangi bir ceza almadi

Bizde tehdit savurabiliriz artik

alper serd girmiş sadiye bu gece çok kan akacak..

bu geceden son derece rahatsızım.

gsc yönetiminin üyelere tehditller savurması hoş değil yarın bizimde başımıza gelebilir.

ayrıca necati şen ve sadiye yapılan zulümdür.

sadi de sergen üstünden prim yapmayı bıraksa iyi olucak.

Sorun yok Alper hak edene hak ettigi sekilde davranmistir muhtemelen sadece.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt