Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Leiva ile de ilgileniyoruz ama öyle bitmiş bir şey yok şefi . Bence onu aldık gibi çünkü bunlar kolay kolay böyle rahat konuşamazlar isim vererek. Bence Leiva ve kruse'yi alacaklar . Son olaylar süreci geciktirdi ama engellemedi sözünü kruse transferine yorumladım çıkan haberlere göre :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Max Kruse Elmander gibi degil yahu nerden cikariyorsunuz. Elmander reistir ama Max Kruse daha teknik daha iyi bir oyuncu.

Kruse gelmiş beyler kaynak sağlam

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dortmund ne kadro kurdu anasini satayim ya, kiskanmamak elde degil.

Bartra
Dembele
Emre
Götze
Aubame
Reus

Vay vay

BJK gomez gibi adamdan sonra Eren'e düşerlerse çok küfür yerler

Tamamen Elmander'e benzemediğini bende biliyorum ama en az onun kadar mücadele edecek gibi bir adam çıkardım ben izlediğim videolardan. En azından kime nasıl baskı yapacağını biliyor. Hücumsal özellikleri zaten tartışmaya gerek yok. Hep arıyor, sağa sola koşu atıyor olması da çok iyi bir artı bizim için..

SM-N9005 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Levent Nazifoğlu: "Dursun ve Mehmet Özbek'le Riekerink'in raporunu değerlendirip gidecekleri belirledik ve Danimarka'ya götürmeyeceğiz."
Levent Nazifoğlu: "Bruma ve Sneijder kalacak"

Kruse icin cikan haberlere simdiye kadar hic ilgi göstermedim cünkü inandiric gelmiyordu, ama cidden ihtimal var ise hemen alin.

Skandal'lari var ama Wolfsburg bedava ya mi gönderecek lan bunu?

4 transfer yap, sampiyonluk net garanti, net.

Jason Denayer
Max Kruse
Defansif Orta Saha
Josue

Kız arkadaşına masturbasyon videosu göndermiş.Ayrılıncada kız bunu internete vermiş.Skandal dedikleri bu.Kumar sevgisi var topunu oynadığı sürece kıbrısda takılsın izin günlerinde bizi bağlamaz

Umut bulut donk olcan gibi 30+ yaslarindaki 1.5m+ maasli alternatif oyuncular cooookktan elden cikarilmasi lazimdi.

Cok kotu yonetiliyoruz, cok...

3 oyuncu alacaklarina gore 3u de muhtemelen kalacak...

Kop gel be Kruse

kruse290_v-contentgross.jpg

Leiva ve kruse nedense olacak gibi geliyor bana , umarım alırız bunları . Anlamadığım olay 1 forvet alacaksak ve inşallah umut da giderse poldi'yi forvete kaydırmakla iyi mi yaparız bilmiyorum .

Kruse kalite futbolcu, ama hemen bi son maclarini arastiriyim dedim takip etmedigim icin, kilo sorunu varmis. Cözerse ciddi katki saglar.

Sezon başında kadroda revizyon yapılmalı diyorduk şimdi 3 transfer yapılacak mı diyoruz :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt